Allah için evlenilip Allah rızası için Salih ameller işlemek için evlenmek buna dini evlilik denir ama dış güzelliğe bakıp evlenip 2-3 yıl sonra mutsuz olan evliliklere de güzellik evliliği diyor sizce hangisi bu ahir zamanda daha çok yapılır ve şöyle bir hadis var bir kadından 4 sebepten dolayı evlenilir 1. guzelligi 2. soyu 3. mali 4. dini sen dini olanından evlen ki evinde huzur olsun diyor bu demek oluyor ki herkes mal güzellik soyu için evleniyorlar ve bu yüzden herkesin kalpleri kırılıyor keşke Allah için sevmeyi bilseler insanlar...
DİNİ EVLİLİK
GÜZELLİK EVLİLİGİ
MAL EVLİLİĞİ
SOY EVLİLİĞİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanlarin evliliginin mutsuz gecmesini ne sebeple boyle birseye baglayabiliyorsunuz? Ayrica bu ulkede herkes sizin inancinizda degil, neden insanlarin dusuncelerini etkilemeye calisiyorsunuz ki
Allah için sevenlerin sayısı maalesef az kardeşim boşuna Allah rızası için istiyoruz diyorlar kendilerini kandırıyorlar Allah için istedikleri kızdan her gece olmasada haftada iki kez teheccude kalkıp sukretmeleri lazım Allah için birlikte itaat etmeleri lazım ibadet etmeleri lazım maalesef namaz bile kılmayan evliler var ve sonrada Allah için evleniyoruz diyorlar tek sevgi Allah rızası için sevgi olan sevgidir diğer sevgiler zaten hayırlı olmadığı için mutsuzlukla son bulacaktır...
Ben musluman olmadigim icin birsey deme hakkim yok tabii ki ama dediginiz gibi muslumanim deyip ibadetlerini yerine getirmeyenler, eşlerini aldatanlar ve türlü işler yapanlar var Allah adini agizlarina alip maalesef. Cok insan var boyle yapacak birsey yok
Onlar ancak kendilerini kandiralanlar çünkü Allah için seven Allah'ın emanetine olan eşlerine ihanet etmezler zaten günümüzde TV saçmalığı var tüm kanallarda haberlerde cinsellik aldatma ön planda ve kardeşlerimiz bunları izleyerek beyinlerine geçiriyorlar şeytan hiç dururmu bulduğu anda direk kandırıyor ve o yüzden biir çok kadın kocalarını aldatıyor ya da erkek karılarını aldatıyor ama gerçekten Allah için seven Allah'a yaklaştırmasi icin birini severse Allah onlara şeytanın musallat olmasına izin vermez ama tabiki günahlardan şeytanın vesvese vereceği şeylerden uzak durmalilar TV olsun internet olsun bunlar şehveti bir gram arttirsa zaten içine düşmüş olurlar ve kurtuluşu olmaz
size nasıl bi uyuşturucu veriyorlarsa bu kafalara geliyosunuz 🤢
Senin kafan şeytan tarafından uyusuturulmus, farkında değilsin
Buna Allah aşkı derler kardeşim
Sevdiği için evlenen yok muymuş?
Allah için sevenlerin sayısı maalesef az kardeşim boşuna Allah rızası için istiyoruz diyorlar kendilerini kandırıyorlar Allah için istedikleri kızdan her gece olmasada haftada iki kez teheccude kalkıp sukretmeleri lazım Allah için birlikte itaat etmeleri lazım ibadet etmeleri lazım maalesef namaz bile kılmayan evliler var ve sonrada Allah için evleniyoruz diyorlar tek sevgi Allah rızası için sevgi olan sevgidir diğer sevgiler zaten hayırlı olmadığı için mutsuzlukla son bulacaktır...
Dünya'nın diğer yarısı müslüman değil ama çok güzel evlililleri var. Sence her konu buraya bağlanmalı mı? Biraz düşünürsen mantıksız olduğunu anlayabilirsin.
Azizim dini niteliği on planda tutmak gerek tabiki fakat insan Güzel arıyor
Bu programda çok rastladım yaa resmen Allah'a inanmayan insanlar var Allah'ım kendi halime şükrettim yaa ne kadar günaha girsemde ara sıra hep pişmanlık duydum Rabbim var dedim bunlar çok değişik kardeşim yaa şükürler olsun rabbime yaa
dini evlilik.
Dini evlilik yaparim oburleri icin niye yapiyim