Evlilik görüşmesi oldu. Sonrası?

görücü usulü bir görüşmeydi. yalan söylemediğim halde yalancı konumuna düştüm. başka bir ilden geldi bir kafede görüstük, bizim ilimize misafir geldigi icin bir seyler ikram etmek istedim. yok dedi kendi ısmarladı. bende nezaketen yemedim. midem şu aralar hassas dokunmasin diye bahane öne sürdüm. bu lafım dallanıp budaklandı. sanki benim kalıcı bir hastalıgım varmiş gibi algıladı. halbuki hic bir hastaligim yok ve ben bu durumu ona açıkladım da ama bana dedigi şey...

" sizin söyledikleriniz çelisiyor " dedi bana o aralar çölyak testi yaptirmistim ama sonuclar daha belli degildi. ihtimal üzerinden konusuyordum. çocukken de midemden rahatsizlik gecirince laf arasinda onu da söyleyince gecmiste de sıkımti yasamistim midemden gecmis hadiseleri de anlatinca yanlis anladi işte.. çolyak da degilmisim bu arada.

birde memleketlerimiz farklı memleket olunca

ben memlekete daha sık gelmek istedigimi söyledim. o da

"ben bu evliligi çok istemistim. sizin sus pus olmanızdan belliydi dedi, orada kalmanızı (memleketinizde ) daha muvafık buluyorum dedi. yaklasık 2 hafta sonra ailesini ailemle tanistirmak icin getirecekken bitti...

sorum şu ki

beni telefon rehberinden silmemiş

profil resmi açık, başka telefondan numarayi kaydedip bakiyorum. profili görünmüyor ama bana açık, son gorülme bilgisi, hakkinda kismi hepsi görünüyor. wp konusmalarimiz da duruyor. görüşmemizin üzerinden 3 ay geçti.

sizce neden böyle? ilişkiyi başlamadan kendi bitirdi...

Evlilik görüşmesi oldu. Sonrası?