Milli yas ilanı ve evlilik?

Merhabalar, Türkiye’min başı sağ olsun. Elimizden geldiğince ordakilere yardım gönderdik ve dualarımızı ediyoruz. Benim sorum şu olacak: 12 şubatta nikahım var, 9 şubatta kına gecem. Ancak şu an milli yas varken kına gecesi yapmak hem içimiz elvermiyor hemde saygısızlık olur. Sizce 1 hafta ertelesem yine de saygısızlık olur mu? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun🙏

Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar, Türkiye’min başı sağ olsun. Elimizden geldiğince ordakilere yardım gönderdik ve dualarımızı ediyoruz. Benim sorum şu olacak: 12 şubatta nikahım var, 9 şubatta kına gecem. Ancak şu an milli yas varken kına gecesi yapmak hem içimiz elvermiyor hemde saygısızlık olur. Sizce 1 hafta ertelesem yine de saygısızlık olur mu? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

2 hafta sonra da ablamın doğumu var ne yapacağım şaşırdım sonra ramazan geliyor, ya bir hafta ya bir buçuk ay ertelenecek çok kafam k
Güncellemeler
+1 yıl
2 hafta sonra da ablamın doğumu var ne yapacağım şaşırdım sonra ramazan geliyor, ya bir hafta ya bir buçuk ay ertelenecek çok kafam karışık
Milli yas ilanı ve evlilik?