Eski eşim çocuğu görme bahanesiyle sürekli eve geliyor. Şu anki eşimle kavga edecekler?

Eski eşimden üç yaşında bir bebeğim var ve boşandıktan sonra yeniden evlendim çocuğum benimle kalıyor, şu anki eşim de çok anlayışlı ve iyi biri bunu hiç sorun yapmıyor biz çok mutluyuz. Eski eşim sürekli mutluluğuma çomak sokmaya çalışıyor zaten boşanmamak için çok direnmişti ve hala hayatımı bozmaya çalışıyor. Sürekli eşim evde yokken eve geliyor çocuğumu görmek istiyorum diye ben eve almıyorum çocuğumu hazırlayıp onunla gönderiyorum dışarda vakit geçirip sonra getiriyor ama zaten haftasonları görüşmek için vakitleri var bir de haftaiçi zırt bırt rahatsız ediyor. Onun yüzünden eşimle sorun yaşamaya başladım ben yokken gelmesin eve yoksa bir daha kötü olur onun için dedi. Bunu ona söyledim eşim rahatsız oluyor bir daha gelme dedim ama benim çocuğum bu evde istediğim zaman gelirim eğer rahatsızsan çocuğu bana ver dedi sanki eşya veriyorum o daha çok küçük ve bana ihtiyacı var babasıyla yaşayamaz. Ben düzenimi kurmuş mutlu olmaya çalışırken gelip hayatıma çomak sokmaya çalışıp evliliğimi bozuyor ne yapmalıyım?
Eski eşim çocuğu görme bahanesiyle sürekli eve geliyor. Şu anki eşimle kavga edecekler?