Eşimle ailesi yüzüne kavga ediyoruz, sürekli annesine gitmek zorunda mıyım?

esimin ailesine çok fazla giden biriyim sürekli onlarlayiz benim ailem uzakta çok gidip gelemiyoruz sadece ablamla aynı yerde evliyiz onunla görüsuyoruz ablam çalıştığı içinde çok sık görüşmüyoruz dün ablama gittim eltimde annesigile gidicekti kaynanam gitme bugün bura gel demiş bana da çok diyemez o kadar karıştırmam herşeyime ben

Neyse işte ben ablama gittim oturdum felan akşam da konuşmuşlar işte mumbar yapalım diye benimde hiç haberim yoktu eltim felan hep biliyor bende dün akşam antepteki kardeşimi aradım dedim gel bı kaç gün kal okullarda tatil oldu tamam dedi ayarladim işte geri eltim gece 10 da mesaj atmış yarın mumbar yapicaklar diye bende haberim yok ben gelmem kardeşim bana gelicek dedim eşim de niye anneme haber vermiyorsun madem öyle dedi bende asıl onun haber vermesi lazım bugün mumbar yapicaz müsait misin diye dedim benim nerden haberim olsun dedim sen hiç gitmessen haberin olmaz tabi eltin her gün orada dedi bende o canım da kaynanası bugün annengile gitme bura gel dedi hemen ora gitti dedim sen seytansin onun gibi iyi yürekli misin dedi çok kalbim kırıldı hamile halimle ağlayıp duruyorum insan eşine böyle bı şey dermi zaten her gün annesigildeyiz nankörler

Eşimle ailesi yüzüne kavga ediyoruz, sürekli annesine gitmek zorunda mıyım?