Canımın yanmadığını ve onun suçlu olmadığını nasıl anlatabilirim?

Selamlar. Ciddi bir sorum var. 5 senelik ilişkim olan insanla 4 aydır evliyim. Aramızda fiziksel olarak hafif büyük bir fark var. Ben 1.60 49 kiloyum, erkek arkadaşım 1.96 boyunda milli sporcu iri bir adam. Cildim çok hassas bir insan olduğum için ufak bir tutmayla bile cildim kısa süreliğine morarıyor. Sıkmasıyla daha uzun süre mor kalıyor. Eşimle alakalı olmayan bir durum bu, kim kolumdan çekse beni, iki gün tuttuğu yer mor gezerim. Eşimle birlikte olduğumda illaki biryerlerim morarıyor, boynum kolum bacaklarım vs vs. Dışarıya çıkacağım zaman fondötenle kapatıyorum. Eşimin arkadaşıyla yolda karşılaştık ve kolumdaki morluğu gördü. Akşam eşimle buluştular ve arkadaşı bana şiddet uyguladığını düşünmüş kızmış. Eşim artık bana dokunmuyor, dokunmasını isterim belki diye bana dönük bir şekilde bile yatmıyor. Birkaç gündür kavgalıyız salonda yatıyor. Canımı çok yaktığını, farketmeden çok fazla güç uyguladığını sanıyor ve bedenimin ona göre küçük ve hassas olduğunu söylüyor, benimle birdaha birlikte olmayacağını söylüyor. Cildimin hassas olduğunu biliyordu ama buna sonradan kendisine inandırmış arkadaşı da öyle kızınca. Benim cildim geçmiyor aşırı beyaz tenliyim ve hassas, hasta değilim yani. Onu bu psikojiden kurtarmazsam boşanacağız galiba? Bir türlü anlamak istemiyor canımın yanmadığını. Bu psikojiden nasıl çıkartırım onu?
Canımın yanmadığını ve onun suçlu olmadığını nasıl anlatabilirim?