Oda arkadaşimdi babam vefat ettigi zaman paraya ihtiyacim oldu abisi sadaka veriyormuş bu tur kisilere 4 5 kez 1000 lira yolladi lakin şoyle bir şey var ben kizin odevlerine elimden geldigince yardim ettim kendi odevim varken bile onunkini yaptim lakin birden soguk davranmaya başladi ve bir gun bana bagirip çagirip çok kalbimi kirdi. Hakkimi helal etmek istemiyorum boyle bir hakkim var mi sonuçta bana parayi o vermemiştiki
Para verse bile sana bunu yapmaya hakkı yok, verdiyse Allah rızası için verdi, kaldı ki para veren başkası
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben ona sorun ne dedim neden boyle davraniyorsun bana senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar meşgulum dedi bana maddi olarak abisi katki sagladi kendisi bir corap bazende yemek verdi bende ayni şekil elimde olsni verdim ustelik onun zor zamaninda hep emek verdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Para verse bile sana bunu yapmaya hakkı yok, verdiyse Allah rızası için verdi, kaldı ki para veren başkası
Ya ben ona sorun ne dedim neden boyle davraniyorsun bana senin ne yaptiginla ilgilenemeyecek kadar meşgulum dedi bana maddi olarak abisi katki sagladi kendisi bir corap bazende yemek verdi bende ayni şekil elimde olsni verdim ustelik onun zor zamaninda hep emek verdim
Hakkını helal etmemissin bu yeter canını sıkma, acizliğini göstermiş
Teşekkur ederim yuzune soylemedim ama bir iftar saati beni aglatmişti
Yazık ya ramazanda hemde oruçlunun dualarının kabul olduğu bir zamanda , insan o an dua et der laf söylemez. Rica ederim.