AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Aldatmak normal olmaz ki hiçbir şekliyle. Eşiyle konuşur bu konuyu netleştirir ihtiyaçlarım var diye, o zaman kaçamak yapabilir. Bu gayet normal, kadınlarda da olabilir.
Öyle sacma seymi olur ya evliysende olmaz sevgilin varsada olmaz
Asla normal değildir evli bir kadını yapmasıyla evli bir erkeğin yapması aynı iğrençliktedir.
Hayır doğru değil erkek olmak bir kadını kandirirken diğer kadını da kullanma hakkını vermiyor
İtliktir
Ben bekarin yapmasına da karşıyım
Kaçamak ne ya
Değildir, aksini iddia eden evli erkekleri cüzdan olarak gören bir s*rtüktür
Hiç normal bişi değil... Şimdi kandırmayalım birbirimizi...
'Kaçamak " Dediğiniz şey aslında şerefsizliktir. Sadakatsizliğin kaçamağı olmaz.
Yok daha neler ikiside bekar gibi takılsın adı kaçamak sonuçta. Böyle evlilik mi olur
Kesinlikle anormal. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da adlı programda neler neler görüyorum?
Sorcağın soruya tüküreyim fenomenimliğim yürüsün diye aldatmak normal mi diye soruyorsun birde kaçamak demişsin
Beyefendi, alttaki açıklamayı okusaydınız böyle gereksiz bir yorum yapmazdınız. Hem de çok kaba bir yorum olmuş, soruyu sevmediğinizi birini incitmeden dike getirebilirsiniz.
Yinede başlık saçma
Ben erkek olarak kacamak yapiyorum. Gayette iyi oluyo.
Evli kadınlar da arada kaçamak yapıyor, evli erkeklerden daha fazla
Erkektir yapar, hakkı var diyen kadını iyi takip etmek gerekir :)
Kaçamsğın affedilir yönü yok. Sanırım aile ve çevre baskısından çekinip sessiz kalıyorlar
Ahlaksızlık terbiyesizlik
Gözü kadına aç erkek evlenmesin
Tabi ki hayır eşine bağlı kalmadıktan sonra ne gerek var aynısını sen yapsaydın nolucaktı
Asla tepkisiz kalamam çok sevsemde aldatilmayi kabul edemem
Yaparlar yaparlar, sonra da ılk yapanlar kınar😊 kıme sorsan yanlış der ama yapmaktan da gerıye kalmaz
Nesi normal Allah aşkına ne kadın ne de erkek için doğru değil.
Bence anormal Bi durum. Ama o kadar çok bunu yapan evli erkek var ki artık hiçbirşey diyemiyorum.
Sakinim, sövmeyecem. Normal değildir.
Evlilik müessesesinin en önemli kutsalı sadakattir. Kesinlikle normal karşılanmamalı. Diğer arkadaşların da dediği gibi kadın yapsa ne tepki alırdı? Aynı tepkiyi erkeğe vermelidir.
Tamamıyla karakter meselesi. Erkek sevdiği için değilde sıkıldığı için evlenirse aldatır. Çünkü artık evlendiği insandan da sıkılmıştır. Seven erkek düşüncesinde bile aldatmaz kadınını.
Normaldir Normaldir ben de o yüzden zaten arada kaçamam yapıyorum
Benim evleneceğim insanın değil kaçamak yapması dışarıda bir kadınla göz göse gelmesi bile beni delirtir tut ki arada kaçamak yapacakmış yok uğraşmasın sen bitane getir eve önünde yatsınlar aldatan erkek sevmiyodurr netttt
yooo seven erkkete aldatio.. ben sevdigom halde sevismek icin baskasiyla oldum. seve
Kadınların çoğu bu fikirde bende görüyorum çevremde ben olsam ihanetin i'si geçse biter
İğrenç kesinlikle aldatmaya kaçamak denerek yumuşatmakta ayrı bir iğrençlik
Evliliklerde aldatmayan erkek olduğunu pek düşünmüyorum
Şeref yoksunu bir erkekse yapar 😌
Evli kadınlar da yapacaksa olur
Beni yanlış anlamayın ama erkeğin doğasında vardır çok eşlilik doyumsuzlukla alakası yok inan buna sadece zevk , gelip geçici ilişkiler sevdiği başka olur onun için 🤗
Her gün kuru fasulye yenmez bazen etli nohut yemek lazım 😉
karın başka adamla kaçamak yapınca konuşuruz bunları
Sen önce göğüslerine baktirmayi bırak sonra gel bana nasihat ver
herkes sen gibi fesat bakmıyor canım
Tabiiii canım tabiiii,
Kadın yapsa namussuz dersiniz erkeğe gelince kaçamak oluyo
Yanlış anlamamışsınızdır umarım. "Erkektir yapar" vb şeyler söyleyen gerizekalılara ithafen söyledim.
Kadında yaparsa namussuz erkekde yaparsa namussuz dur başka açıklaması yok.
Normalde öyle ama ülkede böyle düşünen canım çok.
Adefersin ama bizim ülkeden bir bok olmaz dediğin gibi bunu âdet haline getirmişler.
Haklısın ülkede cahil çok daha minnacık çocuklara erkek bu yapar kafasıyla küfür ettirip gülen milletten hiçbir şey olmaz
Cook haklısın benim gibi düşünen biri çıktı sonunda
Normal değil tabiki eğer sevdiğin bir eşin varsa bırak micaksın onu üzmeye değmez kadınları üzmeyin aynı şey erkekler için de geçerlidir
Bazı erkekler doyumsuz tatminsiz oluyor Onun yapmasını çok kızıyorum
Doğru mu deyil. Ama istediği verilmediği ilgi olmadığı zaman böyle bir arayış başlıyabiliyor
yalnıs erkek yaparsa kadında yapar
Mantık evliliğiyse gayet normal ama severek evlendiyse sonuçta ben senle bir ömür geçiririm anlamına geliyor biraz absürt kaçar
Aldatmanın adı kacamak oldu bır de normal mi dıyelım. Tabiki hayır.
Asla normal değil. Asla kabul edilemez ve edilmemeli.
Erkek eğer Adam ise aldatmaz. Kısa ve öz söyleyeceklerim bu kadar.
aldatan , mesaja gec cevap verem, takmayan erkek degerli. acik ve net.. Baska kizlarla konusan erkek degerli. Seven erkke skilir. bunu unutma.. ben deniom. harbi daha deherli oluon
@mesut3536 bu şekilde kız soğuduktan sonra ne manası var? erkek böyle yaptıkça kız da yapar söylemese de.
bebim gordugum bu, kizi takmican, bide isini gorene kadar ugrascan, sonra mesafe koycan araya kullanip atmak yani. boyle daha degerli oluyon
Kadınların kaçamak yapması normale erkeklerinde normal olur
Asla normal değildir. Öğrenildiği anda terk edilmesi gerekir
sen erkek olarak yaparsan karının yapmasına birşey demiyecen öyle adaleti olur 😂
Oha yani inanamıyorum banada anormal değil insan dışı geliyor ve midemi bulandırıyor
Anormall karım sevgilim varken asla böylee bir sey yapmammmm
Değil ama oluyor arada
Doğru bulmuyorum
Arada bir göz yumulmalı bence değişiklik hakları
O zaman evli kadınlarında mı göz yumulmalı?
Hayır onlar çocuğuna ve yemeğe baksın
O zaman siz niye yapmakta özgür oluyorsunuz? Bunu hiçbir kadın kaldırmaz. Evlilik ya da sevgililik farketmez sadık olmayı beceremeyen bu işe bulaşmasın.
Midesizler icin gayet normal
O yüzden evlilik ahlakı denen birşey kalmadı
Öyle diyenler ezik saplantılı hastalar
değildir (bu arada ya ban sebebi mi )
sebebiymiş yazdığım silinmiş 😁
Normalleştirmeseler şunu keşke. İğrenç bi hareket
Ne güzel ya her p. clige bir kılıf uyduruluyor..
adamı seyınden tavana asarlar
böyle bi saçmalık olmaz direk boşanma sebebi
normal değil orkidem haklısın
Bunu normalleştirenler anormal