Esimin yaptiklarindan dolayi bosanmak istiyorum ama yaptiklarini kimseye anlatamiyorum cok doldum cok kararsizim ne yapabilirim?

Merhaba evliyim cocugum yok 28 yasindayim, eşim benden yasca buyuk daha olgun olacagini dusunuyordum onu cok seviyordum ama evledikten sonra o entellektuel , naif kibar benim asik oldugum adam gitti, yerine kaba saba biri geldi.
5 yildir ayni sirkette calisiyorum surekli sehirler arasi seyahat ediyoruz is geregi bu hep boyleydi bazen bizzat patronumla gidip geldigimde oluyordu evlenmeden once sorun yoktu antalya İzmir , eskisehir, İstanbul agindayiz hep bu boyleydi gecen yil sirketle yurtdisina da ciktik sadece 3 gece ondada kavga cikarmisti.
Biktim artik hergun baski stres isi birak diyor gunde 100 kez ariyor , bazen cocuk gibi haber vermeden is cikisima geliyor evde hic bir isin ucundan tutmuyor evlenmeden once yalniz yasiyordu kendisi yapiyordu ama simdi yapmiyor o evden calisiyor pandemi dolayisiyle ama ben gidiyorum ise , hergun sabah 5 6 gibi yatiyor su gibi alkol aliyor sacma sapan instagramdan canli yayin yapip korona sohbetleri ediyorlar arkadaslariyla😐 o evde aksama kadar ama bulasik makinesini bile bosaltmiyor ben soylenincede trip atiyor gercekten bunaldim Evlilik terapistine gidelim birlikte dedim reddetti onuda napicam bilmiyorum inanin bosanmayi dusunuyorum ama net karar veremiyorum duzeltebilmek icin elimden ne geliyorsa yaptm.
Esimin yaptiklarindan dolayi bosanmak istiyorum ama yaptiklarini kimseye anlatamiyorum cok doldum cok kararsizim ne yapabilirim?