Kimseye derdimi anlatamıyorum sizlere anlatmak istiyorum ne yapmam lazım sizce?

Öncelikle merhabalar arkadaşlar sizlere ilişkim hakkında ve Kendi hakkımda bisiler anlatmak istiyorum derdimi kimseye anlatafak kadar güvenmiyorum demeyin bize nie anlatiyorsun ozamamn çünkü ben sisleri bir daha gormicem her neyse yaklaşık tam bir senelik ilişkim var bu ilişki de iki tarafın büyük hataları mevcut kısaca o hataları bahsedicem annemle sevgilim küçük bir tartışma yaptılar ve annem sinirliyken ağzından ben seni istemiyorum dedi bende ona karşılık veremedim ben istiyorum diye her neyse sonrasında sevgilim o gün ben istiyorum demedin dememe sebebim annemin sinirliyken söyleyip iki dk sakinlesen birisi bu yüzden ama ben içi rahat olsun diye annemi aradım ve istediğimi dile. getirdim. ve sevgilime söyledim sokra yine konusan kavga ettik gittim bir daha komustum annemle bu durumu sonra yine aynı ben istenmeyen gelin olucam diye ama annem istediğini dile getiriyor o gün ki söylediği sözden pişman bu benim birinci hatam sevgiliminde hatası benim gitme dediğim yere arkadaşının sözüne kanıp kız arkadaşının erkek arkadaşının arabasına biniyor ve otogara bırakıyorlar benim yanıma gelicekti çünkü ama benim istemediğim bir şeyi yaptı ve yalan söyledi ikinci hatası eski sevgilisini arayıp askere gidicekti helallllik istemiş neden bana demedin dedim izin vermesdin dedi vereceğimi biliyordu eğer soylesehdi ben yokken kendi aralarinda söz vermişler birbirlerine karisamaam bunuda benden gizli yapmış şimdi sorun şu kendi hatasoni görmüyor sürekli benim yaptığım. hatayi konuşuyor sadece ne yapayım bende ağır komustum baya ne olursa artık
Kimseye derdimi anlatamıyorum sizlere anlatmak istiyorum ne yapmam lazım sizce?