Görsel ne alaka demeyin, beni çok etkiledi. Bir salise sonra neler olacağını asla bilemiyoruz. Özür dilemek kalp onarmak kolay, sonraya bırakırsanız eğer belki de ömür boyu pişman kalacaksınız
Çiftler arasında zaman zaman kavga, tartışma çıkabiliyor. Böyle bir durumda, özür dileyen taraf mısınız, yoksa küsen taraf mı?
Kavga ettikten en fazla 5 dakika sonra arar özür dilerim haklı olsam bile illaki haksız olduğum bir taraf vardır öyle olmasa bile empati kurup hatasını anlayabiliyor özür dilemek büyüklük.
Ortada bir sorun varsa bence her iki tarafın da kusuru vardır. Birisinin daha az diğerinin daha fazladır o kadar. Ben kendime düşen payım kadar özür diler, gönlünü almaya çalışırım. Belki çok daha fazla gayret ederim. Karşımdakinde de bu ölçüde bir çaba göstermesini isterim. Sonuçta küserek değil, karşılıklı hataları görüp, telafisi yapılarak bazı sorunların üstesinden gelinebilir.
Tartışma elbet olur ama küslük bunu harlamak gibi. Ben en fazla sinirim dinene kadar uzak durup sonra yanında biterdim. Haksız isem özür dilemeyi bilirim, gönül almayı. Haklıysam da gider bir şekilde inadını kırardım. Sevdiğim insanla geçirebileceğim zaman ne kadar bilmiyorken ufak sorunları uzatıp hayatı zehir etmek cok sacma.
Gurur ve kibrin ilişebildiği ikili ilişkilerin tamamından hayır gelmez. Daha doğrusu ben gururunu ve kibirini bir kenara bırakıp da samimiyetini çıkarsız tavırlarıyla süslemedikçe kimsenin huzuru yakalayabildiğini pek görmedim. Bu yüzden de ne gurur ne de kibir barındırırım yanımda, karşıdan da bunu beklerim. Sonrası, her şey kendiliğinden çözülür...
Gönlumuz kirilabilir. Biz de gidebiliriz gönül kırana mühim degil ki. Çünkü haksiz olan zaten zayifligindan gelemez haklinin tarafina. hayatimda bir defa bir insan kırmıştim. Hakliyim ama yine de kirdim diyorum cunki insan hakliyken de kirabiliyor. Ha bugun ha yarin, "yok ben zaten hakliyim, o gelecek ayagima", gurur, ws beni kapladi ve ele gecirdi. Ve şu an ben mezarinin yerini bile bilmiyorum :( Allahim beni insallah affeder. Ertelemeyin arkadaslar gercekten. Hakli bile olsaniz. Tesekkurler @Reyal1.
Ben ne zaman deliye dönersem onu parçalayacak olursam o zaman ölümü aklıma getiririm o şimdi ölse ne yapacaksın kızıyorsun ama derim kendi kendime ve öfkem söner soğur
Valla özür dilemek de bazen işe yaramıyor kimse kusura bakmasın da. Bazen ne kadar özür de dileseniz her şeyi konuşarak halletmeye de çalışsanız engellenebiliyorsunuz telefondan.
Ha bir de siz suçlu oluyorsunuz her defasında. Dolayısıyla insanın da bir özür dileyebilme kapasitesi vardır yani orayı aşarsa parya/köle sınıfına girer.
Üstteki yazıya üzüldüm :( sevdikleriniz hayatta iken kıymetini bil. Ertelemek yaşamın mayasını kaçırır. Ben ertelemicem, burdan ona sözüm olsun, o kimse artık bilmiyorum
Ben de eskiden aşırı ve ani sinirleniyordum, sakinleştirici ile düzeliyordum ama ilaç bildiğin aptala çeviriyordu. Sonra dedim ki kendi kendime; bu ilacın bana hüküm etmesine izin vermemeliyim diye düşündüm. Çekişti metodlar geliştirdim ve sinirden eser kalmadı, düşün artık duvara yumruk arıyordum :)
Açıkçası sürekli her an kaybedebilecekmis gibi davranmak bizim ruhsal sağlığımızı bozar kuslugu çok uzatmasakta o an kırıldıgimizda tepkimizi de vermeliyiz gerekirse özür de dilemeliyiz
Içim acıdı yaaa çok kötü bir durum... ben çok duygusal ve hassas biriyim erkek arkadşım sürekli benden özürdilemek zorunda kalıyor kırmamak üzmemek için... bu soruda aklıma gelen ilk o oldu...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çiftler arasında zaman zaman kavga, tartışma çıkabiliyor. Böyle bir durumda, özür dileyen taraf mısınız, yoksa küsen taraf mı?