Adını dağlara yazdım yarim den esinlenip vücudunuza Sevgilinizin ismini yazdirirmiydiniz peki ya ayrılırsanız hiç düşündünüz mü büyük sıkıntı 😉

Afedersin Kaba etine yazdırsan ne çıkar. Hergün üstüne oturup çiğnedikten sonra birşey mi değişecek. Ferhat sevgisi, aşkı için Dağları delmiş. Bizim nesil, vücuduna kazıyor. Sevgi kalptedir. Orada taht kurar. Orada yeri yoksa, kaldırmaya gücün yoksa kadr-i kıymeti de yok zaten
Böyle bişi yapsa biri bana yetmez. Daha fazla derim. Daha fazla. Beklentiyi yükseltmenin ne anlamı var. Senede iki çiçek al. Aldığında mutlu olayım. Böyle olunca tatminsizlik oluyor.
Asla yapmam ya. Aklıma Ceren ile Celal filmi geldi 🤣🤣
Tespit doğru 😂😂
Rica ederim günaydın 🙏
Hayir yapmam bunu.
Teşekkür ederim.
Rica ederim 🙏
Cevap
11Cevap
Hayır. Kimsenin adını yazdırmam. Emaneti sahibine düzgün şekilde teslim etmem lazım.
Güzeldi
Eyvallah 🥰🥰🥰
Üniversite de sevgilim benim adımı omzuna yazdırmıştı bende karşılık olarak onun için önemli bi ismi yazdırmıştım :)) çocukluk iste :)
Ahahahaha mala bak derim bunu görsem herhalde sinirlerim bozuldu ajsjdjfkflg ismi dövme yaptırmak çok saçma zaten gereksiz.
yok ya evlensek bıle ıstemem, o da yaptırmasın zaten. ama mesela hatırası olan bı dovme ya da bızı anlatan bi simge olabilirdi
Hayır ama benim benim adımı alnına dövme yaptırması lazım dosta düşmana karşı iyi olur
Yazdırırım. Bekara karı boşamak kolay 😂
Cok kroca buluyorum hayatta yazdirmam
yazmam ama onu anımsatacak bir şey düşünebilirim.
Döveme sevmiyorum heke isim asla yaptirmam
Annem hariç yazdırmam değmez hiç bir kadına
Eşim olsa belki ama sevgilimin ismini yazdırmam.
bu neymiş ya kafayı yemiş herhalde 😂
Allahım bu nedir
Sibelin sevgilisi 😊
kalbe ve beyne yazmak yeterli bir eylem bence.
Tek taş alsın bana
Dövme istemem
Canım anamı tercih ederim 😃
Hayır yazdırmazdım
yazdırmam
Yapmadım ama benim adımı koluna yazan oldu.
allah korusun
Aslaa
Hayir tabikide.
Hayir tabisi
cringe.
Bileğime yaptırdım
Sibel nasıl çeldiyse aklını
Asla...
Gülüm sibelim mi
Yazdirmam
Damgalı inek gibi ne o öyle ya itici
👏👏👏