AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Almak zorunda değilsin tabiki pahalı abartılı şeyleri gereksiz buluyorum şahsen ben ne gerek var bir taş parçasına dünya kadar para dökmeye
30 bin TL olması şart değil ki, daha uygun fiyatları var. İlla ki en büyük karat olan şeyi almaya gerek yok
Usul bu, kanal d’deki bir Karadeniz dizisinde izlemiştim çocuğun pırlantaları emanet ettiği çocuk yüzükleri kaybetmişti çocukta kıza tahtadan yüzük yapıyordu
Aliversen ne olur sonra her istediğinizi yapıyor kadınlar
yapmıyorlar işte onu anlatıyor orada :)
@BEYKOZ_LU ben yaparım herkes aynı mı
istisnalar kaideyi bozmaz. mesele dayatılması... iş sadece su getirmek değil o mecaz
@BEYKOZ_LU ne dayatilmasi o kadın ev işi yapacak çocuk verecek sıcak yemeğini koyacak önüne bir yüzüğü çok görüyorsunuz öyle mi
zaten sadece kadın yapıyor değil mi erkekte mal mal dışarılarda geziyor tozuyor akşam eve gelip yemek getir kadın diyor. hayır kadın işini yapıyorsa zaten bir şey dediğimiz yok ama yapmayan andavallara söylüyor adam zaten.
@BEYKOZ_LU İslam'da kadın ev işi de yapmak zorunda değil
@BEYKOZ_LU bu kadar işini yapan kadinlari ustüne aldatan orrrospu çocuğu erkekler de var erleklerin bir halta yaradigi yok kadınlar her işi kendi başına halledebiliyor zaten
@Oya567 bu kadar emeğe yüzüğe bilmem neye rağmen aldatan (küfürlü sözleri yazmayacağım sen istediğini koy) kadınlar da var. her işini kendin görebiliyorsan yüzüğünü de kendin al kenera çekil o zaman.
islam da kadının ev işi yapması yok da erkeğin tek taş alması var mı?
@BEYKOZ_LU mehir var o zaman para vereceksin yüzük yoksa
ayrıca sevgili görüş sahibi... Kuranda kadınların itaat etmesi gerektiği söylemektedir ev işiyse ev işi...
@BEYKOZ_LU evet itaat var ama zorlama yok
@BEYKOZ_LU sen karına böyle mi davranacaksın
evet itaatsizliğinizden yılınca boşamaya kadar giden haklarımız var :) ve itaatsizlik eden kadın da kötüdür diyor :) boşa efelenme
mehir zaten vereceğiz o ayrı bir şey amaç ve sebebini bilmediğin açık. bilmediğin şeyler hakkında konuşma ya da öğren sonra konuş.
@BEYKOZ_LU sen eşine yumuşak yaklaşmazsan evlilik falan yurutemezsin
iyi de ben yumuşak davranmam demedim ki! ayrıca Allah kadınların haklarını koruyor ama günümüzde kadınlar hadlerini baya baya abartılı şekilde aşmış durumda. haddini aşanları Allah sevmez. Allah'ın sevmediğini ben hiç sevmem
@BEYKOZ_LU senle geçinmesi falan zor alacak kadın yandı her şeye muhalefet bir şeye de evet de öyle de
@BEYKOZ_LU eğer itaatkar kadın istiyorsan sen de onun gönlünu hoş edeceksin çiçekle böcekle tek taraflı itaat etsin yok öyle
ben tek taraflı olacak demedim ki :D itaatli olsun gerekirse kölesi olurum nedir yani :) teslimiyet denen bir şey var şu devirde kadınların adını duyunca şeytan çarpmışa döndüğü :D her şeye muhalefet değil canım benimkisi :D keşke ne olduğunu anlayabilecek bir taneniz olsaydı ama bu o kadar farklı bir durum ki aah ahh :D bilgi ve anlama yetisi önemlidir.
@BEYKOZ_LU biliyorum zaten kadının kocasına itaat etmesi gerektiğini yani bence yüzük de çok görülmemeli diyorum bendee
ya yüzük dediğinin bir önemi yok demek için kadının kadın olması gerek demiş adam zaten kadınlar kadın değil mübarek başımıza ömür törpüsü diyor neden yüzük alayım öylesine diyor!!! eee senin derdin ne ki bu adamla alıversen ne olur diyorsun adam salak mı?
@BEYKOZ_LU zaten fedakar kadınlar için aliversen dedim
fedakar demedin kıvırma :)
@BEYKOZ_LU tamam sensin
Zorunda tabi gül gibi kız alıyor jsjdh ben daha neden beş on taş falan olmamış diye düşünüyorum jksbdl
Sistem bu kardeş artık mecbur bırakılıyoruz erkekler olarak
Kadin olmama rağmen söylediklerin mantıklı geldi
bence zorunda, cnkü sonucta tek tasin bir anlami var herkese almiyorsun.
Zorunda değil ama alınınca mutlu oluyoruz :D
Ne düğün yapmaktan ne de tektas saçmalığını yapmaktan pek memnun değilim almayı , yapmayı da düşünmüyorum çünkü artık dayatma, zorunluluk haline geldi bizim için
Haklı olabilirsin, etraftakilerin yorumları karşılaştırmalar filan da işin içine girince çirkin bir hal alıyor
Mesela yukarı da bir kız var yaptıklarına bak anlarsın bana başta hakaret etti ben de temiz bı sovdum yani artık böyle bı hal almış sanki zorundasın falan... Hediye diyip carpitmaya çalışıyor. hediyeden cok farklı bir boyuta geldi artık birkaç kişi anlamak istemedi ama öyle
Herkesin bakış açısı farklı işte, sövmeye gerek yok
Hakaret etmeyecekti işte. Sanki erkekleri uyandırıyomusum gibi eğer öyleyse bence uyansinlar
@alasmii siz bizi mutlu etmek için naptınız bugüne kadar?
@ozann007 ben erkek arkadaşımın özel ve değerli hissetmesini sağlıyorum, onun bana yaptığı gibi. Ve ikimiz de herhangi bir şeyi mecburiyetten yapıyor gibi hissetmiyoruz mutlu oluyoruz. Böyle değilse ilişkileri gözden geçirmek lazım zaten
@alasmii hhahah tektaş karşılığında özel ve değerli hissetmesini sağlıyosun aman ne buyuk marifett !!!
@ozann007 evli filan değilim tektaşlık bir durum yok. İlla maddi yönden bakacaksanız erkeklere de pahalı hediyeler alınabiliyor
@alasmii kim ne hediye almış erkeklere? kendini özel hissettirmeyi herkes yapar. Mutlu olun diye tektaş istiyosunuz bende araba isterim mutlu olurum alıcan mı?
@ozann007 sizden tektaş isteyen biri olursa onunla yaparsınız bu konuşmayı
@alasmii aslında neden maddi şeylerden mutlu oluyosunuz? demek ki sizde parası için eşinizin yanındasınız. Bizde biliriz mutlu olmayı
@ozann007 üff kimseyle parası için birlikte değilim benim durumum da iyi zaten. herkes kendi bütçesine göre hediyeler alabilir önemli olan aradaki bağı gösterecek düşünülmüş şeyler
@alasmii işte bende böyle düşünüyorum biz hiçbir kız için bu kız zengin bununla sevgili olalım demiyoruz. Sizde bizim gibi olun yani
@ozann007 aynen kardeşim biz hep zengin erkeklerin peşindeyiz paradan başka bir şeye de önem vermiyoruz. uzak durun o yüzden bizim gibi paragözlerden de herkes rahat etsin 🙄
@alasmii kendinizi tanıyayabilmeniz de güzel birşey tabikii :D
@ozann007 aynen aynen
@alasmii Allah ıslah etsin sizleri ne diyim
Seviyorsa alırım, dert değil.
Hayırlı ıstek VE samimîyet yeterli
Tek taş değil, tamtur almalı
Takı takmiyorum yüzük vs. Hayir gerekmiyor
Evet. Yani alınsın bir zahmet 😒
Hak eden kadına Kaşıkçı elması bile az...
Kadın var kadın var ya.. hak edene takılmalı.
Hayır ben çok abartı bişey istemem
Degil
Değil.
Degiller
Değil
Değil
Değiliz tabii ki.
değil
biz alalım o zaman
Değil
Degil ama mutlu etmk icin almalilar
maddi şeylerden mi mutlu olmak zorundasınız?
@boshre siz bizi mutlu etmek için napıyosunuz acaba?
Sen evlenme zaten bu kafayla kimsenin basini yakma
o da öyle demiş zaten sizin gibi kadınlarla evleneceğime evlenmem kullanırım daha iyi demiş :D haklı
@BEYKOZ_LU bana bak beykozlumusun nesin defol git sorumdan kicinla okumussun okudugunuda anlamamissin zaten
@BEYKOZ_LU ulan erkek orrrospusu senin gibi erkek orrospusunu da ancak kullanırlar kaltak seni inşallah it yerine koyup donuna kadar yerler senin, senin gibi tipler sevdiği insana birşey almaya üşenip ne olduğu belli olmayan tek gecelik kadınlara ev alır sizin gibi adiiler böyledir işte 😂 kendin gibi orrospusuna denk gelirsin inşallah
Her yorumun altında kaltakk kadın düşmani
@Oya567 havlasin salla
Erkeklerden sogudum bunlarin yüzünden türk erkeğinin %98 i böyle çöp yemin ederim bizde diyoruz niye düzgünü denk gelmiyor mk ülkesinde düzgün erkek mi kalmış şunlara bak hepsi kadın düşmani
@Oya567 bu tipleri alma hayatina ince ele sık doku🙂
@BEYKOZ_LU Ekmeklerine taş koyuyorum ya o yüzden böyle havliyorlar kuyruğuna basılmış gibi. Yani bu 250 Gr dan başka sermayesi olmayan asagiliklarin dediği şu
Ben sömürecek erkek arıyorum. Hadi eyw git babanı somur
Tektaş almamak ve kadın düşmanlığı? Ne alaka anasını satayım ahsjshhxhrudhjdjd
Salak herif tektas isteyen var mı oku bir tekrar 250 gr pesinde kopek gibi yalananda sizsiniz🙂🙂
😊 200 lira haberin var degil mi? Beni o peşindeki abazan , betalarla karıştırma. Hadi uza sorumdan
Nicki pamuk prenses bu görüş sahibinin bu arada zoruna gitmiş belli ki yazdıklarım
Hayır değil
Zorunda değil tabi ama her kadın ister
biz de çok şey bekliyoruz da bence artık her istenen olmayacak gibi hissediyorum ki doğru olan da bu zaten.
Almak zorunda değilsin kişinin insifiyatine kalmış bu sekilde konuşman doğru değil madem maddi yönden sıkıntıdasın evlenme kardeşim
Ne alaka ya. Yüzük mğ karın doyuracak 2 ay ailemi geçindireceğim parayı ben niye o küçücük taş parçasına veriyim. Ne alakası var bunun evlenmemekle
Ne alaka ya Allah aşkına. Kadın ilişkiye girmek istemeyince biz niye seftalin mi yok? Diyor muyuz. Saçmalık yazdığın adam haklı
Küçük beyinliler almak zorunda değil diyorum kişiye kalmış anlıyomusunuz rencide edici sekilde konuştuğu icin öyle konustum ben
Yo rencide edici birşey yok sen ağzını açınca insanları rencide ediyosun.
Detayı okursan anlarsın birlik olmayın lütfen atlama sana lafım yok yani sen geldin
Söylediğin şeyin fakirlikle bir alakası yok ya da cimrilikle. Sen de detayi okusan anlarsın neyin ne olduğunu israf dan başka birşey değil bu mesele. Alan enayi isteyen de ev düşmanı malin tekidir
Bende bu şekilde düşünmüyorum cahil ya da cimri demedim baska yere cekme her lafa muhalefet olma hadi bak isine bu kafayla evlenmezsin sen zaten hadi
Cirkeflik mesleğiniz olmuş. Dediği lafı inkar ediyor Allah'ın belası
Ne dediğimi benden iyi bilemezsin kapa çeneni her lafa atlamazsan kimse kimseye bulaşmaz herkesin fikri kendine hadeee
Ananın a. mina dön hadi
Terbiyesiz bak nasıl belli ettin kendini Allaha havale ediyorum seni rezik köpek
Ahahshhshs siz Allah'ı bilir miydiniz tesirtir haysiyetsizler. Ne yazdığını anla sen önce fakir cimri nedir
Senden daha iyi bildiğim kesin sen kimsin ukala sen beni tanıyo musun fa konusuyosun bide Allahtan bahsediyor ahahah
Evde kal bebeğim
sen evlen :D bu zihniyetle evlenince işte ayrılıklar çoğaldı diye haber oluyorsunuz :)
Hayır değil
Degil
hayır
Zorunda tabiki
Evet
Zorunda
Sahte alırsın sende
Bekliyorum hadi