Erkekler karşı cinse tektaş yüzük almak zorunda mı?

Enayi miyiz abi biz Eşine bir bardak su getirince kendini köle gibi hisseden " ben köle miyim " diyen bir varlığa bu kadar pahalı birşey alıyoruz? Fiyatları ortada 30 bin lira falan var tektaş alacağıma bir araba alır her ay farklı farklı kız atarım? Yani eğer buysa devir bence çok mantıklı. Beyler bir beyaz yakalinin en az 3 maaşını bastığı birşey bu tektaş. Ne bu tektaş yani gelenek mi? Adet mi? Başlık parası mi bu hayırdır? Çok saçma birşey. Üstüne bir de erkeklerin parasıyla alınan birşey ve bazı reklamlar da yine erkegi asagiladiklarini görüyorum. Ayrıca öyle önemli birşey de değil 1938 yılında elmas ureticileri malları satılsın diye dayatmislar erkeklere bunu. Birkaç tektaş reklamında da erkeği asagiladiklarini görmüştüm benim paramla alınıyor ama beni aşağılamaktan geri duymuyorlar neyin boşu anlamadim ki bunu. Betalar alabilir alfalar almayacak zaten , tavsiye etmiyorum beyler bı düşünün isterseniz iyi akşamlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumları okudum 1-2 tane beyni kadın duyariyla yıkanmış erkek dışında çoğu karşı , ki karşı da olmaları mantıklı olan zaten çünkü cimrilik , hediye vs değil artık bir dayatma gibi olmuş. Madem seviyorsak alırız , seviyosaniz tahta yüzükle de mutlu olursunuz. Ayrıca ben " eğer devir buysa.." dedim araba alıp karı kız peşinde düşecek halim yok onlar kendileri gelir zaten ben ne düşeyim pesine. Carpitmayin lafları.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüş atan erkeklerden 7 tanesi kendi kendine tribe girmiş sadece. İyi güzel 😂 almayın aga kendinize yatırım yapin. Spora gidin , enstrüman çalın , bilgisayar , PC alın , kitap alın niye paranızı yediriyosunuz ki?
Erkekler karşı cinse tektaş yüzük almak zorunda mı?