Erkek biraz gönlü doymayan ışığı gördüğünde ibreyi kolayca çeviren ve her fırsatta şansını deneyen bir varlıktır. Suç elbette iki taraftarda vardır. Önemli olan kadın birlikteliği karşılığında erkeğin onun olmasını istememesi, yuva yıkma durumları yoksa şartlar eşittir
bana göre şöyle kadın suçtu kimileri var kandırıp hani ayrılacağım sevmiyorum çocuklarım için duruyorum deyip de eşlerini aldatıp sevgili yapanlar var ama kimileride bu erkegin evli olduğunu bilip devam ettiler kadınlar var bu ikisi arasında bir fark var diğer türlü erkek her zaman suçlu çünkü zaten eşi varken sevdiği bir insan varken başkasına gözü kayıyorsa ona ben adam demem bu nedenle erkek suçlu ama kadınlar arasında tam bir şey söyleyemiyorum ama kadında hatalıdır kimileri vardır ki bildiği halde bırakmıyorlar adamın peşini ama bir erkek eşine sadık olursa nasıl bir kadın karşısına gelirse gelsin aldatma veya böyle bir şey olmaz bu nedenle önce erkekler kendilerine sahip çıkmalı sonra da hani utanıyorum bazen bunlardan ama ben de bir kadın olarak üsturubunu bilmesi gerek kadınların çoğu da
Burda hem evli erkek suçlu , hem de evli erkekle birlikte olan kadın. Erkek evli olduğu halde başka biriyle bir birliktelik sürdürüyorsa o onun karaktersizliği. Madem aldatıcaksın boşan istediğin hayatı yaşa. Evli erkekle birlikte olan kadın ise galiba hiç düşünmüyor. Bu adam evli olduğu halde o kişi ile takılıyorsa yarın bir gün onunla evlendikten sonra aldatmayacağı ne mağlum.
Karısı ile hiç bir problemi olmayıp aldatan erkek ile, erkek budalası olup beğendiği için evli erkek ile olan kadın suçludur.. BU tip ilişkilerde her zaman neden, niçin ve nasıl iyi cevaplanması gereken konudur.
Erkek suçludur tabiki. Ben çüküme sahip çıktıktan sonra, sağa sola bakmadıktan sonra beni zorla s*kecek hali yok herhalde kadının blkslgtkd. Şansını dener dener karşılık bulamayınca yoluna gider.
Erkek sucludur. Misal ben cok tek gecelik iliskiler yasadim meslegimin sayesinde. Bu yüzden uzun süreli devam edemiyorum ssıkılıyorrum bunu bildiğim için evlenmiyorum. Evli kisi herzaman hatalidir evli erkege bakan kadinda olur. Evli kadina bakan erkekte olur. Her Bakanı s*kicem diyosan evlenmicen
Tv izledigimiz dizilerin %90 inda evli bekar herkes birbiriyle farkli bolumlerde iliski yasiyor... kimse itiraz etmiyor gayet normal izliyoruz... gercek te aynisi olunca vay ahlaksiz... yok ya hepimiz bu ahlaki cokuntuden sorumluyuz... bekar evli bosanmis dul evli olmadan yapilan her iliski haramdir... evli olmayan istedigiyle iliski yapabilir diye bisey yok... evli veya degil kim yapiyorsa sonucuna katlanir
bir kadın bekarlar varken niye evli birine yaklaşıyor o adamında o kıza akıl verip böyle olmaz demesi lazım.. evli erkekte karısı var iyi olsun onunla örnek olsun başka kadına ilgi duyacağını sanmam ondan sonra.. hep suçlu arıyoruz suça götüren nedenleri ortadan kaldırmalıyız ilk önce
Ortada bir suç falan yoktur. İkisi de istemiş ve yaşanmıştır. Sonuçlarına katlanmak zorunda olan da kendileridir. Başkasına da yorum yapmak değil b. k yemek düşer.
Kadın suçludur bence Kadınlar beni kınamasın âmâ Evli adam pezvevgligine bas koymuş bellide Bir kadın diğer kadina bunu yaparsa buna sevgi demem kıskançlık VE sadece kendini metres olmaya layık gördüğüdür
Bı an okudum ve gerçek zannettim ama tabi bunun gerçekleride var bı erkek sadece ben eve para getirdim ne istiyorsa alsın aç da değil mantığıyla bakarsa ilgilenmezse karısıyla yarın birgun boynuzlanabilir..
Allah akıl fikir vermiş birbirlerini baştan cikarirlarken bunu ikiside biliyorsa o suçlu bu suçlu demenin Bi mantığı yok karaktersizlik yaptıkları gayet basit
İkiside suçludur ama bazen belirgin aşk çıkabiliyor gönül ferman dinlemiyor. Kız az daha suçlu o kadar bekar sap erkek varken, niye evli, zaten abazan gençlik var.
Bence Her ikisi de suçludur aldatan kişi ne yaparsa yapsın suçludur zaten evli olduğunu bile bile bir başkasıyla evlenmekte yuva yıkmaya girdiği için oda suçtur ha belki şöyle olabilir evli birisi boşanma aşamasına gelmiştir karısını sevmiyordur dövüyordur vs bu tip durumlarda anlayış gösteririm ama diğer türlü iki tip te suçludur benim gözümde
Tabikide her iki taraf... ve bunu bu duruma getirmeleri şunu gösteriyor kimse hiçbirşeyden rahatsız değil.. öyleyse devam etsinler ihanete... herkes hak ettiği gibi yaşar ve yaşatır...
İkiside suçludur. Madem eşine sadık kalamayacaksın neden evlendin, madem adam evli neden bir şeyler yaşamak için onu istersin vs vs. Bu rahatlığı toplum kazanmamalı suç suç.
İkisi de suçludur fakat kadın bir tık daha suçludur Çünkü Kadın kadının düşmanıdır bile bile başka bir kadının metresi olmayı göze alabiliyorsa gururu yoktur
İkiside. Erkek ebli olduğunu söylemeyip, kız da bilmiyorsa, erkek suçludur. Eğer kız evli olduğunu bildiği erkeği ayartmışsa, kadın suçludur ama erkek de kanarsa suçlu olur.
Tabi ki de evli erkek sucludur. Bunlar cogunlukla evli olduklarini karsi taraftan gizliyorlar kendilerini bekar olarak tanitiyorlar ilk etapta. O yuzden kadinin pek bir sucu yok bu durumda.
İkiside değil asıl suçlu bunları üşenmeden yapıp insan içine salanda suç, ama onlarda haklı bir yandan, kim bilerek ve isteyerek zavallı ve ezik insan doğurmak isterki.
Sucu iki tarafta paylasır bu durumda ancak bence evli olanın düşünmesi gereken cok daha fazla şey oldugu için evli birey daha suçludur denebilir ancak sonucta var olan durum da suçlu iki bireyde...
İkisinin de yaptığı şey de ahlaksızlık. Sadece daha suclu oldugunu dusundugum kısı, evli olan kisi. Sadık kalması gereken bie birlikteliği varken buna adım attıgı ıcın.