Eşim benle severek evlenmedi 2 aylık evliyiz babasının isteği üzerine evlendi. Benle aynı yatakta yatmıyor. Ve el sürmedi hiç bana söyledi sevmiyorum dedi. Ama bu hafta sanki benle ilgili eve hep geç gelirdi bu hafta erken geldi dün kahvaltı hazırlarken şarkı açtım duydu ben bu şarkıyı çok severim dedi sonra ilk defa benle aynı masaya oturup yemek yedi akşam da sabahta ve bana bu gün dışarı çıkarken bana haber vermeden çıkma merakta kalmayayım dedi ya ben mi yanlış anlıyorum yoksa benle ilgileniyor mu bu? Sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlabilir de, olmayabilir de. Sen bir yerde ona emanetsin. Sorumluluk duygusu kuvvetli birisi belki. Her fırsatta göz teması kurmaya özen göster. Biraz cezbedici giyin. İç çamaşırların mesela. Kişisel bakımına özen göster. Koku önemli. Bakışlarını bazen kasık bölgesine kaydır, onu süz. Gözüne gözüne sokmadan bunları yap bakalım. Yataktan da hiç korkma, girişken ol. Kocan temizse koyver gitsin, zaten içgüdülerin sana ne yapman gerektiğini söyleyecek. Tabii kocanın da isteklerini anlamaya çalış. Eşler birbirlerinin cinsel içgüdülerine seslenebildikleri sürece bu şekilde kalırlar. Bu her dakika seks demek değil. Hitap edebilmek. Bu incelikler sizin DNA'nızda. Kendine güven.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardes olumsuz yorumlara kulak asma yuvana bak elbet sevecek seni benim de erkek kuzenim boyleydi eşini ilk baslarda sevmiyordu şimdi aşığım diyor beni çok mutlu ediyor. kadinsi yönünü iyi kullan anladin sen hadi bol şans mutluluğuna bak çocuğunuz olsun herşey düzelir insallah.
00 Yorumla
Sevmeyerek. evlenen kadınlara şaşırmıyorum da erkeklerin bu hâline şaşırıyorum bir ihtimal sevmeye başladı ama şöyle birşey var başta sevmeyen ilerde olmuyor yani bilemem belki evde ki sana alışmaya başlamıştır basta karşı koyamamış şimdi bu duruma alismakdan başka çaresi yokdur içinde ne yaşıyor adam bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılYa bu tür olaylara çok üzülüyorum çünkü evlilik, mutlu bi yuva her genç kızın hayalidir. Bu tür durumlar şakaya da gelmiyor ve siz severek de evlenmemişsiniz ama abimiz ilgi gosteriyor artık belli inşallah sever aşık da olur sen de huyuna suyuna git kendine aşık et bnce kjlhknhkk
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSendeki büyük cesaret, seni sevmeyen biriyle evlenmişsin sonuçta. Tabi bu dediklerinden yola çıkarak söyleyebilirim ki yavaş yavaş ısınıyor sana karşı. İnşallah bu devam eder böyle..
10 Yorumla
+1 yıl"Deli" diye bi roman var, okumanı şiddetle tavsiye ediyorum hiç pişman olmayacaksın. Şuanki durumunuzlada uyumlu bi kitap, bi an önce okumanı tavsiye ederim👌🏻❣️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. Huyuna gitmeye bak basta yapmissiniz hatayi ama omur boyle surmez kendine az asik et cilve yap evin icinde biraz cekici giyin kafaya almaya bak esini. Allah kolaylik versin
03 Yorumla
Soran+1 yılBunlar cinsellikte olacak şeyler değil saçmalamayı kes artık
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Fırsatçılık yapmışım... adamın babası istemiş ve sende bu esnada bunu degerlendirmisin bile bile.. artık seni ne cezbetti bilemiyorum makammi konummu paramı tip mi hadi adam babasının sözünden çıkamadı pisirik sen kendini nasıl sattin
010 Yorumla- +1 yıl
Oo amcam Bi ayağın çukurda zatii yorma nefesini
- +1 yıl
Öyle görünmüyor
- +1 yıl
Çünkü öyle
- +1 yıl
Aölsöaksmsk
- +1 yıl
Sg amca şdkklsskkskswkssjsjskjskdd
- +1 yıl
Sorun değil ben doldurum kotayı msjdnsks
- +1 yıl
sen be boş konuşuyon dayı
+1 yılHmm bunlar olumlu şeyler kız biraz çekici ol ama istekli görünme adam ölsün bitsin sanaa
10 YorumlaNeden seni sevmedigini bildigin bir adamla evlilik... yapma bunu kendine hayatina ne firsatlar gelir. Adamin bir gun belki olacak aski sevgisi icin harcama be kendini..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Bu anlattıkların baya gerçek mi ya. Öyle ise sen bunlara dayanabilcek kadar yürekli misn. Böyle şeyler pek görmyormda. Sabırlı insanların nesli tükenyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sevmeye basladi mi bilemem ama senin kesinlikle psikolojik sorunun var. Hicbir insan kendisini sevmeyen istemeyen biriyle evlenmez hele hele bir kadin bunu yapmaz. Bole sorulari gordukce ne cesit insanlar var diyip sasiriyorum acikcasi.
10 Yorumla
+1 yılKocan o senin hiç mi mikeyim demedi gonlu baskasindaymismi herifin siz artık yavuklusunuz yeni mi idrak ediyormus
00 Yorumla
+1 yılHelal bee Allah nazardan korusun sende azıcık tatlı tstlı cilve yap hafif gülücükler at sevildiğini göster.
00 Yorumla
+1 yılyani o sizi severek evlenmedi peki ya siz? bunu soran var mı hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok sevdim
Soran+1 yılNiye ben seni ekleyeyim sen evli kadına beni ekle özele gel demeye utanmıyor musun ahlaksız
İlgileniyor gibi. merkumdan soruyorum sen bu evliliği neden kabule ettin?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ben onu çok seviyorum her şeyden çok küçüklüğümden beri
+1 yılher zaman biseyler degisir belki yumusamis alismistir biraz onunla ilgilen duzelir hep
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 damla sevgiye aç sekilde ayni evd enasil yasiyorsun?
10 Yorumla
+1 yılBel soguklugu mu var ya da hiç çekici bi kadın değil misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılyani şundan bahsediyorum benim çekici olup olmamam ile alakası yok ki beni sevmedin evlendi ben dünyanın en güzel kadını bile olsam onu sevmesi önemli
- +1 yıl
Tamam da ilişkiye girmemesi saçma
- +1 yıl
Sevmediği kadınla da bir erkek yatabilir ki
Soran+1 yılHayır işte beni sevmiyor ve bana dokunmak istemiyor bu evlilik zorla evlendi O istemeyerek evlendi mi benim ne boşanacağını düşündü
- +1 yıl
Kadınlara mi ilgisi yok yoksa frijit filan mı
- +1 yıl
Bosanin o zaman siz de.. kocam bana dokunmuyor diye boşanma davası aç
Soran+1 yılKadınlara ilgisi var ama her kadınla yatacak kadar basit değil o sizin bahsettiğiniz sizin gibi geniş de değil
- +1 yıl
Dhdhshshs sana yardımcı olmaya çalışıyorum lafı bana caktin ya peki siz kadınlar üşütük kediler gibisiniz
Hadi bakalım inşallah herşey güzel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmeyen birinden her hareketinden ya da sözünden bir umut bekliyorsun
Yaşadığın bu durum çok onur kırıcı değil mi?
Onu geçelim Kendine saygin da mi yok?00 Yorumla
+1 yılİlgileniyor... Seni eş olarak kabul etmeye benimsemeye başlamış... Yakında çocukta yaparsınız :)
00 Yorumla
+1 yılHayır. Hayatında başka biri var. Şüphelenme diye patenaj yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılO senin eşin. Olması gereken bu tabiki. Ama seni sevmiyorsa da çok zorlama bence 🌺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Taş olsa bu kadar zamanda insan insana yakınlaşır.
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Büyük bir ihtimalle yaptığının yanlış olduğunu anlamıştır
00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş ilgilenmeye başlamış, sakın bunu fark ettirme ya da kendinden taviz verme :))
00 Yorumla
+1 yılevett inşallah sen de onu seviyorsundur da mutlu olursunuz
00 Yorumla
+1 yılEvet ilgileniyor ne kadar güzel sakın soğuk davranma gayet ılımlı yaklaş😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek değil de sadece oyle demek istemistir. Sevmeden evlenmis ama zorla olması ne kadar kötü belki istediği var di adamin
00 YorumlaAlışmaya başlamış olabilir sizi önemsemeye başladı bence bu güzel bişi sizde onu tanımaya başlaya bilirsiniz en sevdiğin yemek ne akşam onu yapıyım istersen diye mesaj atabilirsiniz ya da akşama istediğin özel bişi var mı diye sorabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılSenin iyi yönlerini kesfettikce aşık olacak sana merak etme sen belli ki naif bir insansın ama isteklerini ona yansıtmalısın kadınsın hakettiklerini al
00 Yorumla
+1 yılAllah mutlu eder inşallah ölümden sonrasını düşünen rabbim bundan sonrasını da düşünmüştür sabret herşey zamanla umutsuzluk şeytandan gelir umudunu allahtan kesme umarım herşey gönlünce olsun...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yavaş yavaş ısınıyor gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki sevmeye başlıyo olabilir ya da alışmak zorunda olduğunu düşünüyordur ve alışıyordur
00 Yorumlaseni sevmeyen biriyle niye evleniyorsunki? esşini kıskandıracak birşeyler yap , emin ola bilirsin bence böyle
06 Yorumla
Soran+1 yılSana bunu mu sorduk niye evlendiğimi sorduk niye sordunuz şeyler yerine başka şeyleri cevap verirsiniz hiçbir zaman anlama
Soran+1 yılTamam bacım ben onu sevdiğim için evlendim ben aşıktım evlendim
Soran+1 yılYok yorumunu alayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey soracam. Madem baba zoruyla evlendi. Sen neden evlendin sevmediğini bile bile
017 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ben onu çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye adamın hayatını karartıyorsun. vicanın nasıl yormuyor seni
Soran+1 yılpardon da adamın hayatını ben mi karardım babasına söz geçiremiyorum Baba ben bu kadını istemiyorum dememiş gelmiş benim evime beni istemeye suçlu ben değilim yani onlar istemeye geldiyse ben evet derim hayır derim bu benim kararım o babasına söyleyecek istemiyorum diye biraz yürekli olacak babasının
Cevap sahibi+1 yılYa ne yüreği ya. Kendin diyorsun beni sevmiyor diye. Onda yürek yoksa sende gurur yok. Muhtemelen adamın parası bok gibi. Evlendin tabi ohhhh
Soran+1 yılne parası oğlum ne parası ben ondan zenginim lan benim babam ondan zengin beni babamdan kalanları ondan çok onu sevdik aşık olduk diye evlendik canım ne mal bir herifsin sen ya kendi kendine kuruyorsun git senarist ol s****
Cevap sahibi+1 yılAllah döndüre döndüre aşık olduya getirdi ya la 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılOğlum bak şimdi bu benim babamın ortağının oğlu çok yakışıklı o kadar akıllı başarılı kibar ki sen bile aşık olursun ben onu zaten seviyordum onun babası da uygun görmüş oğluna ikna etmiş evime kadar getirmiş beni istediler babam sordu ben dedim gönlüm var nişanı taktık benimki bana sevmediğini söyledi ben de dedim ki babanı ikna etseydin gelmeseydin beni kandırıp da nişanı taktırıp da ondan sonra yarı yolda bırakamazsın adım çıkar dedim evlendik
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılbir şey söyleyeceğim gizliden çıksana sana bir iş bulmak istiyorum bu kadar bu saatte erkek olarak evdesin ya utanırdın belki para kazanır erkekliğin aklına gelir
Cevap sahibi+1 yılİnşaat Mühendisiyim. Gelirim de gayet iyi. Yakışıklı spor yapan biriyim. Ayrıca bende evlilik yaşadım ve ayrıldım. 😘😘😘
Soran+1 yılİnşaat mühendisleri evde yaşamıyorlar ama Bırak bu işleri cahil fakir
Cevap sahibi+1 yılBırakırsam para kazanamam. Elemanlara para veremem. o yüzden bırakamam bu işi 🤣🤣🤣
Soran+1 yılYemin ediyorum sen parasız fakir tipsiz kısa boylu bir adamsın göbeğinde var yemin ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBana senarist diyorsun. Benimkinin en azından gerçek hayattan alıntı olurdu konusu. Seninki direkt fantastik. Tamam canım ben dediğin gibi biriyim. 😘😘
Soran+1 yılTamam sağda kudur ezik herif
Cevap sahibi+1 yılNe kuduracam terbiyesiz. Haksız olan köpek havlarmış. Senşn gibi. Öpüyorum seni mongol hanım 😘😘😘
Soran+1 yılYahu köpek Cem yok anlamıyorum defol git
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılumarım mutlu huzurlu bır yuvanız olur bence senı tanıdıkca sevmeye basladı
10 Yorumla
+1 yılYa seni sevmeye başladı ya da zorunlu olarak sevmemeye çalışıyo. Sonuçta bir ömür beraber yaşicsksınız. (zorla olsa bile)
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon zorunlu olarak sevmeye* çalışıyo yazım yanlışı yapmışım
+1 yılDüşünmüş kaçış olmayacağını anlamış olmalı... eninde sonunda kendini sana teslim edecek ona öyle şeyler yaşat ki pervanen olsun.
00 Yorumla
+1 yılSana karşı yakınlık duymaya başlamış olabilir. Yakın bir zamanda yanında da uyur. güzel düşün arkadaşım 👭
00 Yorumla
+1 yılBence üzerine çok düşme kendinle daha çok ilgilen bakımlı ol güzel giyin illaki kıskanır karışısın sonuçta 😀 adil Yıldıırm dan taktik al 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni benimsiyor işte kabullendi durumu severde zamanla
00 YorumlaEvet alışmaya başlıyor zamanla da sever umarım
10 Yorumla
+1 yılBelkide işi yokuşa sürmek istemiyordur inşallah dilediğin gibi olur
00 Yorumlaİlgileniyor gibi ama hemen ümitlenme bir işaret bulana kadar devam et böyle :)))
00 Yorumla
+1 yılhayır ama hata senin bir kadının bir erkegi kendıne çekmesi 12 saat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana karşı hata yaptığını anlamisdir , çünkü kalbinin temizliğini gormusdur
Sen onu seviyormusun?00 Yorumla
+1 yılbu böyle gitmez yakın zamanda yanaşmazsa boşa
00 Yorumla
+1 yılBiseyler yoluna giriyor hadi hayirlisi olsun
00 Yorumla
+1 yılHadi hayırlı işlerrr 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. neyin bu kafası bu troller m, k
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde bu soru gerçek mi diye düşünüyorum...
00 Yorumla Oooo valla abayı yakmış bence
00 Yorumla
+1 yılSen yanlış anlıyorsun zorla güzellik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu geçtim de nasıl bir evlilik yapıp yaşıyorsunuz anlamadım ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Yatakta iyi muamele yaparsan iyi sever
00 YorumlaKabul etmeye başlamış durumu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seni görmeye sevmeye başlamıştır belki
00 Yorumla
+1 yılSevmiyosa neden evlendi o zaman evlenmeseydi
00 Yorumla
+1 yılNeden evlendiniz ki ozaman
00 Yorumla
+1 yılIsınmaya başlamış olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. inş sever ve mus mutlu olursunuz
00 YorumlaAlışmıştır sevmiştir sevgi zamanla olur zaten
20 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı