Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında bir kadınım 1 kız çocuğum var 5 aylık. Evliliğim 1 yıllık ama o kadar zoruma giden şeyler Var ki bi anda ne oldu bize anlamadım ilişkimiz yıprandı eşim benimle mutlu değil hissediyorum beni artık sevmiyor bile belki bebek için duruyor. Eşim bana tartışmalarda sana katlanamıyorum artık diyor en ufak şeyde bile. Bunun neden bana dediğini sorguladım. Akşam eşim eve geliyor bebeğimiz çok yaramaz ve onu sallamakl uğraşıyoruz sonra eşim telefonundan oyun oynuyor bende mutfağa bakıyorum e saat 11 buçuk oluyor bana uyku geliyor eşimede kızıyorum haliyle neden oynuyorsun diye oda bu triplerimden hareketlerimden bıkmış. Ama arkadaşlar bana hiç saygısı kalmadı sevgisi kalmadı herhalde bunu nasıl anlarım bana bu aşır kelimeleri söylerken çekip gidemiyorum çünkü 1 tane çocuğum var. Çocukla baba evinde zor oluyor. Eşim bana aşkla bakardı birden oldu ve bana sanki nefretle bakıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Düşünmekten hasta olucam artık?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Epey yorumlar yazılmış ama, okumadan direk yorumlamak istiyorum.
Öncelikle yaşlarınız çok genç. Evliliğin deneyimlerini ve tecrübelerini yaşayarak öğreniyorsunuz. Her iki tarafta dünyaya getirdikleri bir insandan ötürü, tedirgin, gergin ve belki de gelecek kaygısı yaşıyor.
Kadın zaten hayatı boyunca hiç eğitimini almamış olduğu anneliyi tecrübe ediyor. Baba da, baba olmuş olmanın sorumluluklarından korkuyor ve kendini geliştirmeye çalışıyor. Bu handikap içinde, insanların bocalaması gayet normaldir.
Önerim şudur.
Aranızda sevgi sorunu olduğunu düşünmeyin. Evlendiniz, sevginizin eseri bir insan dünyaya getirdiniz. Şu dönem için ikinizin de elinizden geldiği kadar cümleleri seçerek, düşünerek konuşmasında fayda var. Kızınızın evinizde ki tüm iyi ve kötü hisleri sezinlediğini, benimsediğini ve ruhunu bu şekilde oluşturduğunu unutmayın.
Hepsi geçecek.
Bu dönem içersin de, durumları 3. kişiler ile istişare edebilirsiniz. Bu kişiler aileden birileri olmasın. Dost, arkadaş gibi..Sakinliğinizi korumaya çalışın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çözülmeyecek, içinden çıkılmayacak bir durumda değilsiniz. Birçok ailede benzer durumlar mevcut. İş ki bundan sonra sizin karı koca olarak direksiyonu ne taraf kıracağınız. Şu an ters tarafa doğto yokuş aşağı gidiyorsunuz. Bu durumu dert edip çözmeye çalışmakla büyük bir adım atmışsınız, tebrik ederim. Zira hiç bir ley yapmamak bu furumu kabullenmek değil, o yokuş aşağı giden evliliğin hıxlanarak şarampole uçmasını izlemek demektir. Şimdi ayağınızı frene attınız. Bundandan donra sixin ve eşinizin birlikte o direksiyonu öevirmeniz ve doğru istikamette gaza basmanız gerekli. Sanırım bu anlatımdan ve teşnihlerden kendi başınıza değil, eşiniz ile birlikte hareketnetme zorunluluğunuz anlalılmıştır. Bu halde profesyonel bir aile terspisti ile görüşmenizde fayda buluyorum. Şu an çok kolay bir bi noktadasınız, içinden çıkılmaz bir hsl almadan tedbirlerimizi alın. Allah kolaylık versin
00 Yorumla
Her evlenen mutlu olsaydı herkes önüne gelenle evlenirdi, ama bu işler birazda kısmet nasip işi, gün geçmiyor ki insanların istekleri fikirleri değişmesin, kararları kendin verip yoluna nasıl devam etmen gerektiğini belirlemen lazım, ya iyi olur ya işler daha kötü noktalara gelebilir önceden bunu değerlendirmek gerek
00 Yorumla
+1 yılBu durumu kabul etmenin çok zor olduğunu düşünüyorum. Ortada çocukta var Allah bağışlasın, ama elden de bir şey gelmiyor maalesef. Bu geçimsizlik seni ve eşini yoruyorsa eğer boşanacaksınız. Ha diyorsan ki eğer ben bu hayatı böyle kabul edebilirim, o zaman bütün zorluklara rağmen kabul edeceksin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Canım yorumları okudum çoğusu yıkıcı yorum. Anlattıklarından eşinin seni aldattığını düşünmüyorum. Daha yeni evlisin ve birbirinize alışamadan çocuk olmuş. Evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler. Bu tarz şeylerde konuşmak işe yaramaz, zira herkes kendi penceresinden pakarak davranacaktır. Erkekleri söylenerek , şunu yap bunu yap ya da ben bunu yapıyorum diyerek eğitemezsin , kimse eğitilmez gerçi de. Tatlı dilli ol, üsteleme, kendi halinde ol. Ve anne olmak ile eş olmanın ayrımını mutlaka yap.
12 Yorumla- +1 yıl
Yapıyorum İnan çok güzel giyinirim tayt giyerim şort giyerim evde pasaklı değişimdir ama hiç görmüyorum eşimden eski neşeyi eşim yanaşmıyor bile bana kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Benim de evliliğimin bir buçukuncu senesi ve bizim de Allah'a şükür bir bebeğimiz var, erkekler dış dünyada ekmek parası kazanırken çok strese ve yorgunluğa maruz kalırlar, kafa dağıtmak isterler, sen de belli ki evde çok bunaliyorsun, eee bebişte hareketli olunca iyice yoruluyorsun, kocan eve gelince gülümseyerek karşıla, onu anlamaya çalış, eminim o da seni anlayacaktır, sorunu oturup konuş, şikayet eder gibi sitem eder gibi söylenir gibi değil, sevgili gibi, o zaman sana bağlanır, bunlar evlilikte olan şeyler geçer gider mutlu olursunuz inşAllah
12 Yorumla- +1 yıl
Abi konuşmaktan dilim yoruldu hep aynıyız bana katlanamıyor artık sırf bebek için duruyor herhalde. Bende beni sevmeyip ortada zorunluluk için duruyor olmasını bilmek perişan ediyor yediremiyorum kendime. Ne yapmam lazım eşim beni seviyor mu bana önceden dokunmak isterdi içten sarılırdı severdi ama yok şimdi
+1 yılSenin bu dediklerini bizde yasadk atlattk ilk cocukta oluyor bocalama sen erkenden doyur uyut cocugu eşinle başbaşa kalacak ortamlar yarat. Benim eşimde telefon elinde surekli mac oynar. Onunda kendine vakit ayirması lazm kendini onun yerine koy eve yorgun argın geliyorsun bide ustune cocukla ilgilen karinın tribini çek zor durum. Telefonda oynasn belki boyle dinleniyor adam sıkma sal adamı sen. Zamanla toparlar eskiden bizde boyleydik ilk cocukta sonra ben baktm olmuyor gizli gozlemledm baska sitelere vs giriyormu dye hep mac oynuyor skntı yok olay cikarmam simdi kendi gelir dolanir etrafmda şakalasr vs. Duzeltirsin bu durumu sen
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorum içinde bende vakit ayırıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Rica ederim. kaçan kovalanır unutma bebiş boyle kucuk kalmayacak şimdi kendini bakımsz çirkin hisettiriyordur onun bu davranısları ama zamanla eski haline döneceksin. Sal koşma peşinden gizli takip 😉 bırak o seni özlesin biraz satasma boş ver
- +1 yıl
Evet kendimi çok çirkin hissetmeye başladım hiçbir şeyden zevk alamaz oldum hayatım o olmuş resmen
- +1 yıl
Evet bu durumu ben de yaşadım. Bide beraber olmak isteyince bebek aģlıyordu. Bu sefer sanki benim suçum muş cocuk sanki benim tekmiş gibi davranırdı geçecek bu gunler sabır
+1 yılBurdaki saçmalayan görüşlere uyarak esin seni sevmiyordur boşan felan diyen ve dertleşelim gibi cümle ler kuran ve hatta yok cin peri hikayelerine hurafekere de inan ma, dengesiz insanlara uyma. anliyorum seni çocuk olduktan sonra huzursuz olmuşsunuz. öncelikle allah bağışlasın uzun ömürler ve bahtini güzel yazsin rabbim. Çocuğunuz da ufak sanirim aylik ya da yaşında dir. bazi erkekler kiz çocuğu olduğu zaman pisikolojik olarak çöküntü yaşarlar hani bir deyim vardir genelde doğuda. Erkek adamin erkek çocuğu olur hikeyesi.. bunlara aldanıp hata yapmış olabilir. çocuğunuz büyüyene kadar 1 2 yil sabredin derim belkide bu kisa vadede hallolur. ona bunu soyleyin her şey rabbimden gelir kiz cocugu olan kimsenin yeri cennettir bunu unutmasin. arti ikna etme şansınız olursa bir aile psikoloğu na gidin bence cok faydasi olacak. sakin ayrilik mis, gitmek miş gibi düşüncelere kapilip hata yapmamanizi dilerim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayim boşan diyor herkes sonrasını düşünmeden
Artık anne moduna geçtiğin için eşin seni anne olarak görüyordur muhtemelen erkekler böyle kendileri baba moduna geçemez ama çocuk olunca karısını beğenmezler eşine biraz cilve yap bakimli ol cinsel hayatinizi renklendir umarim işe yarar Allah yardimcin olsun eger boşanmayı dusunursen çocuğu eşine bırak tek başına çocuk buyutmek bir kadin icin zaten cok zor ayrica uyumsuz olan adam çocuğu da alip bosanacaksin o da bekar gibi rahat edip bir daha evlenecek214 Yorumla- +1 yıl
Ay anlayan biri çıktı sonunda. Bende öyle düşündüm anne modunda ama inanır mısın çok cilveli biriyim evde öyle kendimi salmam güzel giyinirim tatlı konuşurum ama eşimi bir kaç kez genç kızlara derken 18 yaşındakilere baktığını gördüm bilmiyorum ki daha fazla ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılFantezi yaşat ona cinselliğinize renk katmak icin yeni farklı seyler dene yeni ic camasirlar gecelikler kostumler falan al maalesef ki biz kadinlar erkegi elde tutmak icin cabaliyoruz ama o hayvanlar yuvasini dusunmeyip gonul eglendirme pesine giriyorlar
- +1 yıl
Yapıyorum saçmalama diyor bana yorgunum diyor bilmiyorum ne yapabilirim kendimi de çirkin hissetmeye başladım o uzaklaştıkça evladıma üzülüyorum kafaya takmaktan hadta olucam diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman frikik ver bol bol onu isteme pas verme cok fazla konusma mesafeli davran ama cok seksi giyin frikik ver eger buna da bisey yapmazsa o zaman acik acik de ki sen beni hic bi anlamda tatmin edemiyorsun de açık açık konuş o kendini kötü hissetsin o sana yetebilmek icin uğraşsin
Cevap sahibi+1 yılÇekici gelmediyse baştan neden evlendi
Cevap sahibi+1 yılAy bu erkekler valla kendini bir bok saniyor biz araba miyiz test sürüşü olsun insaniz lan valla delircem kanser edersiniz bacim sende birak çocuğu kocana boşa o adamı o babalık yapmayı ogrensin oyle 18lik kizlara yazmaya vakti olmasın
Cevap sahibi+1 yılBir çok kadın vardır eminim her kadın mutlu olduğunda o yeri cennete çevirir ben de öyle bir kadındım libidosu yüksek kocasina cilve yapan suslenen cok bakimli ama benim kocam alkolikti her gun eve sarhoş geldiği için ne beni gördü gözü ne de baska bir kadını sonra bende bıraktım herseyi çünkü karşımdaki adam beni gormedikten sonra ben dunyanin en seksi kadini olsam ne olacak bazi erkeklerin olgun fantezisi var bazilarinin genc bazilari sisman bazilari zayif biz kadinlar da erkekler bizi gorsun diye uğraşıyoruz üzülüyorum halimize erkegi elinde tutmaya çalışan hep kadin oluyor oysa kadınlar 2 güzel lafa mutlu oluyor iste erkekler onu bile yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılKüçük yaştan beri alışkanlığı varmış yani simdi sen dırdır yapmışsındır bilmem ne yapmışsındır senin yüzündendir deme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide evlilik artık ona ağır geliyor aradığını bulamadı kapana kısılmış gibi hissediyor bir uzmandan yardım alın siz çözemiyorsunuz eşinizinde çözmek gibi bir derdi yok al şu üç kuruşu neyine yetmiyor kafansinda.
Sanki sizi yük gibi görüyor bu çok kötü bir şey demekki sorumluluk alamıyor.
Size şimdiden çok kötü hissetiriyor bu şekilde evlilik yürümez ki belki size psikolojik baskı yaparak sizin evi terketmenizi istiyordur.
Babalık ve kocalık vazifelerini yerine getirmiyor sizi şimdiden kötü hissetiriyor cinsellik yok büyük ihtimalle başkasıyla yaşıyor.
Böyle bir ilişkide psikolojiniz bozulur huzurlu yuva ortamı yok ilerde cocukda etkilenir.
Eşiniz çok bencil biri evine baktığı için bile sizi kötü hissettirmis normal değil.
Sizde gerçeklerden kaçarak ancak kendinizi üzersiniz bence uzmandan yardım alın olmuyorsa bitirin
03 Yorumla- +1 yıl
Yazdıkların çok aklıma yattı bir psikoloğa gidecek maddi durumumuz yok ki tek seansla olacak iş değil şimdi en düşük seanslar 600 sen başlıyor. Ben ne yapmalıyım şimdi lütfen düşüncelerini paylaşır mısın boşanmak istemiyorum baba evi zor oluyor çocuk babasız büyümesi ise daha zor
Cevap sahibi+1 yılDevlet hastanesine gidin veya belediyelerin psikologlari var bildiğim kadarıyla ayrıca anlıyorum bu saatten sonra yük olmak düzenini bozmak istemiyorsun haklısın ama bazen hayat insanı bazı seçimler yapmaya zorluyor belkide sen kendin için biseyler yapmalısın örneğin bir meslek kursuna gidebilirsin böylece ilerde olumsuz bir durum olursa kendi hayatını kurabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBir aile büyüğünüz konuşabilir birde belediyelerin ücretsiz danışmanlari var diye biliyorum onun dışında devlet hastanesinde araştırın belki vardır tam bilmiyorum ama olduğunu düşünüyorum bence kendini üzme elbet düzelir düzelmezsede Allah büyük bulursun bir çaresini bence kendini gelirstir meslek kursuna git eğer ilerde ayrılık olursa çalışıp ayrı eve çıkarsın umarım düzelir belkide geçici biseydir ama şunu unutma kimseyle zorla evlenmedin onun da sorumlulukları var mecbur değilsin kaprislerini çekmeye ayrıca alltan alırsan iyice tepene çıkar ciddi ol bence
Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama evlilik oturmadan biraz eşinle vakit geçirip gezip dolaşıp evliliğin tadını çıkarmadan bebek düşünülmemeli. Bir yıl olmadan kucağına bebek almak bana biraz mantıksız geliyor. Üç yıllık evliyim henüz bebek fikrini kafamda oluşturamadım, evlenir evlenmez nasıl bebek düşünüyorsunuz?
Bebek olunca eşler ister istemez birbirinden uzaklaşıyor çünkü hayatını artık bebeğe göre yönlendiriyorsun senin hayatın diye bir şey kalmıyor, sonuç olarak bence hatan hemen çocuk yapmak..
24 Yorumla- +1 yıl
Ee napsın bu sorunun cevabı bu mu olmalı? Kadın zaten yıpranmış bide geri alamayacagı leyler için kojuşuyorsunuz? Olmuş bitmiş bebegi var artık geçmişi düşünüp şöyle böyle yaosaydın demenin mantıgı ne Allah aşkına?
- +1 yıl
Şimdide bu mu sen ne yazdın? Bravo valla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha sakin davranmayı deneyin. evet sinir bozucu olabilir saçma sapan oyun falan oynaması ama o da size bakmak için çalışıyor eve gelince de çocukla ilgileniyor siz bezgin davrandıkça o da sizin asla memnun olmayacağınızı hissediyor ve modu düşüyor olabilir. başbaşa sakince anlatın derdinizi neler hissettiğinizi ve biraz saygıya sevgiye artık neye ihtiyacınız varsa söyleyin bunu, sevdiğiniz birinden gördüğünüz bazı şeylerin çok üzdüğünü anlatın. sakince. çok aşırı sakince. yoksa karşılıklı homurdanmalar ve nefret söylemleri olacak hatta artacak. vaktinizi sevecen geçirmeye bakın ufak şeyler için üstüne gidip sıkmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bizimde oğlumuz var 8 aylık hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sizde bizim gibi yeni evlisiniz erkekler bocalar bazen.
Daha evliliğe alışamadan çocuk olmuş bunalmıştır, hayat şartları çok zor 2 iken 3 oldunuz üstüne çok gitme yoksa iş çıkmaza biner.
Benim eşimde telle oynuyor oyun stres atma durumu öyle12 Yorumla- +1 yıl
Ama bana çok soğuk davranıyor cinsel hayatımız bitik gibi ben isteyince oluyor ve zevk aldığınızda düşünmüyorum tipinden belli. Onun dışında bana sarılırdı boş zamanımız oluyor mesela 90m2 evde benim yanımamı geldin diyor çirkin bir kız değilim neden böyle oluyor bilmiyorum
+1 yılEşin işyerinde bir kıza aşk olmuş ya da hoşlanıyor ya da iş yerinde Sevgilisi var Genelde Erkekler böyle yapıyor ilişkileri daha yenidir bu yüzden Sana böyle davranıyor yakında senden boşanmaya kalkar ilişkisi güzel giderse maalesef gerçek bu seni zor günler bekliyor Kadın Aynı kadın Ama Erkekler niye sürekli Eşlerini Aldatırlar Aklım almıyor sonuçta Evlenmişsin ve bir çocuğun var oda bir kadın bu da bir kadın Mallıktan başka bir şey değil Zor günler seni bekliyor Allah yardımcın olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Sen şimdi nasıl bu kadar emin konuştun
- +1 yıl
2 Dayımda Eşlerine Aynı şeyi yapıyolardı ve Sevgilileri olunca eşlerine aynı senin gibi davrandılar bu yüzden ve 2 dayımda ki Artık dayıdan saymıyorum onları Eşlerini Başka Kadınlarla Aldattılar Kendi kulaklarımla duydum kızlarla yattıklarını büyüğü zaten gelip kendi söyledi bana bende içimden dedim şerefinize tüküreyim Haysiyetsiz insanlar biri şimdi başka bir kızın peşinde 4 dönüyor ve büyük ihtimal onu da yatağa atmaya çalışıyor kızda yüz veriyor tabi bir de kız dul dayım tekstilde patron 3 de birbirinden mal Onları görünce yüzlerine tüküresim geliyor biri Bekar ama 2 kızı yatağa atmış hiç utanmadan birde gelip Anlattı bana Rezil insanlar işte nediyim Bu yüzden sana söyledim Ama Böyle örneklerde çok ve Evlilerin 100 de 95 Şi eşlerini başka kadınlarla Aldatıyor
Hayalkirikligini anlayabilmek çok zor ama bu şekilde de tahammül edemezsiniz birbirinize ve sende daha çok yıpranacaksın. Karşına çekip konuşsan en azından.. duygularını anlamaya çalışsan. Evham yaptığını zannetmiyorum bir de ondan duymanda fayda var ne düşündüğünü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Önce önüne al konuş kocanla. Baktın cidden senin düşündüğün gibi düşünüyor. Al çocuğunu bas davayı uzaklaş o herfiten. Çocuk için kocamla evli kalmaya devam edeceğim görüşüyle devam edersen sonsuza kadar kendini mahvedersin. Al çocuğunu mutlu yaşat. Ha baktın kocan öyle düşünmüyor sadece bu günlerde kötü durumdaysa o zaman konuşur anlaşırsınız. Geç karşısına ve sor neden bana böyle davranıyorsun düzgünce konuşalım de öyle kararını ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ilk olarak tartışmaya sebebiyet verecek bir şey söyleme sessiz kal. Sessiz kalınca anlamıyor ise direkt olarak (sakın bir şekilde) 'Neden benimle ilgilenmiyorsun. Artık eskisi gibi iletişimimiz de kalmadı sorun ne?' gibi bunları söyledikten sonra biraz bekle iletişime geçmez ise de kavga etmeyin bu sevgiyi mahveder. Sabırla ve sakinlikle tekrar tekrar deneyin. Kavga hiç bir şeyi çözmez çünkü.
00 YorumlaBence tartışmayı ve cevap vermeyi bırak... muhtemelen işinde stres, bunalma vs yaşıyordur Cook sessiz ve ol... İdare et biraz, cinsel olarak da doyurmaya bak, kendine bak, bakım yap, yani savaşma!! seviş ve unutma sessiz ve sakin kal...
Biliyorum çok Zor olur ama ilişkinin devamı için yavrunuz için değer, sonunda kazanan aileniz olacaktır... Profesyonel aile danışma merkezleri var bu işlere bakan.. araştırıp destek de alabilirsiniz ama söylediklerimi önce deneyin00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum. Bence bunu eşinle açık açık konuşmayı denemelisin. İçinden ne geciyorsa sıkılmadan söyle, sor. Olmazda çift terapisi fayda verebilir. Başka insanları evlilik sorunlarınıza dahil etmeyin. İnşallah en kısa sürede eski halinize geri dönersiniz. 🤲🏻
01 Yorumla- +1 yıl
Başka insanlardan kastım aile akraba arkadaş vb.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konalrda sitemize yazan çok dertli kadınlar vardı uzun anltırımda çoğunluğu kadınların egosundan tibinden dırdırından bıktığının farkına vardım siz biraz tatlı dılle eşinize yaklaşın daha uzun anlatrım size untmayın siz isterseniz eşinizi elde edersiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaba olmayı beceremeyen bir erkek daha. Babalığı sadece eve para getirmek olarak gören bir tip. Görev öyle mesai saatlerinde bitmiyor. Eve geleceksin evin ihtiyacını, oğlunun eşinin tüm ihtiyaçlarını yerine getieeceksin. Ohhh ne güzel al telefonu geç baş köşeye sevimsiz sevgisiz herif
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler genelde geç olgunlaşır ve o yaştaki bi erkek de fazla olgun sayılmaz. Ben kesinlikle karışmamanı öneririm niye böylesin vs diye sorgulama hatta sen aynı şekilde davran bi süre umursama falan bak bakalım o sana soruyor mu neyin var diye eğer seviyorsa zaten bi sorun olup olmadığını önemseyecektir sevmiyorsa umursamaz bile sende bu şekilde en azından netleştirmiş olursun bir şeyleri kafanda.
04 Yorumla- +1 yıl
Yaptım dediğinizi çoktan ben soruyor ben bişey yok diyorum triplerdesn yine bıktım diyor
Cevap sahibi+1 yılya işte bak umursama biraz farklılıklar yap kendinde şaşırsın ne bileyim basit bir makyaj olabilir saçında değişiklikler yani dikkatini çekecek bir şeyler yap üstüne düşersen bunu yapmaya devam edecek sen onun dikkatini çek o senin üstüne düşsün biraz da sevgisi azalmamıştır ama monotonluktan o yükten sıkılmış olabilir.
- +1 yıl
Ya çok teşekkür ederm denicem Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılher zaman güzelim canını sıkma ilişkinizi kurtarmaya bak💖
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence üstüne gitme sen üstğne ne kadar düşersen o kadar rahat olur ve umursamaz hiç takma bile naparsa yaosın bir süre böyle dene. Bir şey sorma bile sende ona onun sana davrandıgı gibi biraz davran bi müddet. Eger düzelmezse hala ailene aç konuyu. Bu arada hangi oyunu oynuyor biliyır musun?
02 Yorumla- +1 yıl
O zamanda trip yapıyorsun diyor napim
Cevap sahibi+1 yılE onun yaptıgı ne o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar küçük maalesef o yaştaki bir erkek ne evliliği ne babalığı kaldırabilir belli ki evlendiği için içten içe pişman çünkü o yaştaki biri hâlâ bir çocuk elime telefon alayım telefona bakayım diyor sorumluluk alamıyor bas bas bagiriyoruz erken evlenmeyin diye aklınız nerde?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşanmak istediğini söyle bakalım ne diyecek eğer istemediğini söylerse de ki sen varken de yoksun zaten bunu yapabilirsin ama senle bişey konuşmam gerek diyip iyilikle oturup konuşsan da iyi olur sen karar ver artık bence ilk otur bu konuyu uzun uzun konuş kavga etmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanamıyorum evli biri olarak yorum yapayım dedim yaklaşık 40 kişi kadın-erkek yazmış. Ne hayırsever insanlarımız var. 👏👏 bir erkek olarak yazsam cümleyi az değiştirip gelecek yorum sayısı 0. Nerde bu 40 kişi desem amma abarıyosun kanka! derler.
Neyse bana müsade Allah yardımcın olsun kardeş. 🙏🙏🙏00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek konuş ama tartışmadan sakince konuş. Sanmıyorum sevmediğini ekonomik sıkıntılar bebek baba olmak erkekler kadınlar kadar dile getirmiyor dertlerini ama onlar da çok yıpranıp yoruluyor. Anne olmak, emzirmek, bütün gün bebekle uğraşmak zor uykusuzluk, ilgi bekliyoruz haliyle fakat baba olmak fiziksel olarak yorulmasa da zihninde ne kadar çok şey düşünüyor bilemezsin. Hele hele ailesine bakamamak, yetememek korkusu bir erkeği Çok yıpratıyor. Sakince konuşmaya çalış.
00 Yorumlahımm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün Eşinizle veya sevgilinizle ilgili ilişkinize dair sormak istediklerinizi mesaj olarak yazın çözümler üretelim yazıyor.
y o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur izlemen gerek yolu gösterr..02 Yorumla- +1 yıl
Yazdım ama çıkmıyor
Durumuna çok üzüldüm kesinlikle çift terapisi destek alın yoksa bu nefret sizi 6 ay içinde mahkemeye taşır boşanmış biri olarak tavsiyem aradaki sorunu çözün boşandıktan sonra hayat eskisi gibi olmayacak
00 Yorumla
+1 yılBir süre ayrı kalın. ailenin yanına git. Tabiki saygı sevgi bitmiş. Sizi bundan sonra çocuk ve evlilik imzası bir arada tutabilir ancak.
Evlenmeden yaptınız çocuğu demek.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır erken doğum
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Konuşarak ya da sen farklı şeyler deneyerek kocan değişmeyecek. Çocuğu dururken eline telefonda alıyorsa ondan anlayış bekleme.
Bak bu durum her evlilerde var sen boşuna üzülüyorsun bence o eve geldiğinde onla konuştuğunda senin konuşmaların ona batiyosa konuşma yani gereğinden fazla bişey deme
10 YorumlaCanım bu zamanda gençler sabırsız. Erkenden evlenmişsin. Daha siz oturmamışsınız. Görmemiş gibi çoçuk yapmışsın. Az bekleyeydin. Şimdi bebek yoruyor. İkinizinde sinirleri gerilliyor
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam onunla zerre ilgilenmem, görmezden gelirim. Sadece o diyalog kurduğunda diyaloga girerim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaptım o zaman da bana trip atıyorsun yeter bu kaprisleri çekemem diyor ne yapacağımı İnan ki şaşırdım
- +1 yıl
Hem suçluyum, hem güçlüyüm modunda. Kaprislerini çekemem diyorda, o kaprisler boşa yapılmıyorki. Nedenini bilmiyorum ama sizden ciddi şekilde soğumuş olabilir. Umarım eşiniz aklını başına toplar ve evliliğiniz yoluna girer
+1 yılBelkide başka sorunları vardır. Üzerine gitmeden onu anlayışla karşila. Onunla dertleşebilirsin ama bunlara rağmen hâlâ devam ediyorsa bu sorun olmalı gözü baskasinda da olabiljr.
00 Yorumla
+1 yılçoğu evlilik böyleki ülkede
bunu değiştiremezsiniz
canım böyle hayatlar yaşayıp ölüyoruz
bunu evlenemednen önce sorgulaman lazımdı!
00 Yorumla
+1 yılNe aceleniz vardida hemen çocuk yapıyorsunuz daha 23sun 22 yaşında hamile kalmanın amacı ney, sana kimse Bir şey yapamaz, ya ayrılırsın ya da mutsuz bir evlilikle yaşamaya mecbursun başka alternatifin yok al çocuğu git babanın evine, o bebek mi çok gelecek Babana sonuçta oda onun bir evladı baban kötü birimi, esin biraz yalnız kalsın, kafayı toplasın, çok geldiniz birden ikinizde belliki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani babalığı eşin kaldıramamış ve sana anne gözüyle bakması belli de böyle davranmasına sebep olabilir. Ama bu durumu esin ile konuşmalısın birde arada bas basa aktiviteler yapmalısınız
00 Yorumla
+1 yılKardes dur hele ne baba evine gitmesinden bahsediyorsun , daha 1 sene olmus , cabala ugras kurtar esini ne sorunu varsa coz ama ayrilik dusunme ayrilmak kolay ondan sonrasi zor
00 YorumlaSana acı gerçeği söyleyip uzecegim belki ama hayatında başkası var. Sana karşı tahammülsüzlügu bu yüzden..
04 Yorumla- +1 yıl
Nerden anladınız? Hayatında başka biri olunca tahammülü neden kalmıyor?
- +1 yıl
Nasıl yanı oyun oynarken mi konuşuyor
Tabii ki sevmiyor artık kafasında bitirmiş seni Belki de sevgilisi var otur konuş ayrıl bir an önce çok başın ağrır
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anladın sevgilisi olduğunu
Cinsel hayatını onunla aktif hale getirirsen düzelecek bebek önemli tamam ama kocanı ihmal etmişin
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben cinsel yönden sürekli istekli olan tarafım kendisi bana yanaşmıyor ne olmuş olabilir be yapmam lazım bilmiyorum
+1 yılÇok mu çirkinsin kilo mu aldın seni beğenmiyor galiba gözü dışarı kaymış Bence seni sevmiyor bu işin sonu kötü B Planın nedir
02 Yorumla- +1 yıl
B planım yok çirkin değilim normal güzel bir kızım kilolu değilim
- +1 yıl
Yazılmıyor sana konuşmak ıstermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu yüzden evlenir evlenmez çocuk yapılmaz aptallık bu. En az 2 sene bi aynı evde yaşanır bir birinin en doğal en pis yüzünü görür öyle çocuğa karar veririsin. Doğurmayanı tutukluyorlar sanki ne bu acele
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1 yıllık evlisin 5 aylık çocuğun var ve yaş 23 bu ne acele evlenmeden öncemi hamile kaldın hatayı zaten çocuklar çeker
10 Yorumla
+1 yılBunu sorgulamana sebep oluyorsa sevmiyordur seven birisinin sevgisini sorgulamazsın acaba demezsin
00 Yorumlabaşka birisi olabilirmi hayatında bu kadar ilgisiz davranması bunları gösteriyo
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum telefonlarına bakıyorum bi arama bi mesaj yok başka tel kullanırım bilemem zaten başkası varsa beni biliyordur çünkü tüm hesaplarımızda resimlerimiz var bilmiyorum çok kötüyüm
+1 yılYa sen çocuğuna ilgilen onu yok say. Çocuğuna sarıl. Bırak olan olmuş.
02 Yorumla- +1 yıl
Sonu boşanmaya giderse baba evinde zor olur hele ki bebeğimin babasız büyümesi daha korkunç birde kız çocuğum kızlar baba sevgisini hep arar bu yüzden çok korkuyorum evliliğimi kurtarmak istiyorum
- +1 yıl
Sonu boşanmaya gitmemesi için fazla üstüne gitme. Çocuğuna yoğunlaş
Siz evli olmak eş olmak aile olmak nedir daha bunları öğrenmiş değilsiniz çocuk yapmak bir şey degildir kadını esir etmekten başka git baba evine
00 Yorumla
+1 yılNazar olabilir ya da sizleri kiskanan birileri büyü yapmıs olabilir bol bol dua edin Allaha sıgının
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılüzülme her evlilikte olan şeyler ona vakit ayır, üzerine çok gitme düzelecektir
01 Yorumla- +1 yıl
Bu seferde trip atıyorsun diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım artık anlayın evlilik bu. Sen ne sanıyordun hergun seni sarıp sarmaliycak sana guzelmi davranacak sanıyordun. Öyle erkekler var evet fakat sizde onlardan sıkılıyor bırakıyorsunuz. Alış buna erken evlenmişsin başını yakmissin
00 Yorumla
+1 yılİnstagramdan esra ezmeci yi takip et ve kitaplarını al oku.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Erken evlilik, erken çocuk. Üzücü olmuş. Daha gencecik yaşta bu kadar sorumluluğa gerek yoktu bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer onune gelen evlenip cocuk yaparsa evlenir evlenmez boyle oluyor iste. Evlendikten sonra insan az birbirini tanir ya ayni evde yasamak sevgili olmaya benzemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılE devlet üzerinden aile danışmanlığı hizmeti alabilirsiniz hanımefendi ücretsiz olarak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adam bütün gün çalışıyor birde ssnin nazını tribinü mi çekecek aw
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor bir durum. Bu sebeplerden dolayı ben boşandım. Peki san yaklaşmıyor mu isteği vs olmuyor mu
05 Yorumla- +1 yıl
Kendisi gelmiyor ben gelince oluyor ne yapmam kazım bilmiyorum başka birisi mi var acaba
Cevap sahibi+1 yılçok kavga ediyor musunuz
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıksam takip edebilir misin beni
Cevap sahibi+1 yıltakip eder misn
karşılıklı konuş, derdini anlat anlayışla karşılaması lazım, kendisini düzeltmesi lazım. ne saçmalıyorsun deyip kabullenmezse e sevmekten vazgeç sizi bağlayan şey çocuğunuz olsun. çok üstüne düşme şu sıralar bir de bakalım. gergin gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin sorumluluk alan birideğil anlaşılan, çocuk olayı ona ağır, gelmiş,
05 Yorumla- +1 yıl
Bana neden öyle soğuk davranıyor peki
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunun olması, anne olman onu emziren seni belki gözünde kadın kimliğinden anne kimliğine taşıdı, sende bu sorumsuz arkadaştan yardım istiyorsan bu artık o bir anne, onunla yatamam psikozunu üretmiş olabilir bilinçaltında
- +1 yıl
Ya düşünce yapın çok mantıklı peki ne yapabilirim şuanda
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuş diyeceğim ama karşındaki çocuk yani telefonla oyun oynuyor, Dr a gidelim desen gitmez kaçar, ona yapılacak tek şey, ona sevgini göstermen ilk elde, eski günleri yadetmen, ego sunu şişirmelisin ne kadar, tatlı bir, adam olduğunu söylemelisin yani saf sevgi bak ama seks değil, sadece sanasarılmak istiyorum güzel gözlüm diyeceksin böyle ayarında abartmadan onu sevecek koklayacaksın yavaş yavaş onu uyandıracaksın bir haftanın sonunda bişiler değişir, ama yatağa o istemeden girme
Cevap sahibi+1 yılUnutmadan bir de bakımsız olma ve hiç şikayet etme, sıfır şikayet sevdiği yemekleri yap bu köfte patates çocuğudur muhtemelen, sonra hafif bir makyaj yap ve abartmadan çok seksi olmasına gerek yok kısa bir etek güzel bir gömlekle karşıla, pijamayla gezme evde hatta varsa, evde topuklu ayakkabı giy yani abartmadan seksi ol, ama yuhh dedirtmeden farkında değilmiş gibi
+1 yılKendinize zaman ayırmanız lazım çocuk birden hayatınıza girince her şey çocuğun etrafında dönüyor ne siz eşinize ne de eşiniz size zaman ayırabiliyor. Oturup konuşun bence bu konuyu
00 Yorumla
+1 yılOturup konuşmalısınız bu durumu, çocukta var bu durum ciddi bir durum. Konuşmayı denediniz mi bilmiyorum ama konuşun nasıl bir tavrı konuşması olacak
02 Yorumla- +1 yıl
Çok konuştum neymiş çok sıkıyormuşum bunaltıyormuşum
- +1 yıl
Sıkılacak bir durum yok burada bu evlilik öyle kolay değil, bu gibi konular konuşulmadığı sürece ilerde daha büyük sorunlara sebep oluyor, bence bir psikoloğa görünün ikna edin bi şekilde götürün, yalan söyleyin oraya götürün çocuğun aşısı falan neyde diyip gidin. Orayada gelmiyorsa ailenize paylaşabilirsiniz bu durumu..
+1 yılOyun oynamasından ya da yaptığı başka şeylerden sürekli şikâyet etmenden, dırdırcı bir kadın olmandan bıkmış.
00 Yorumla
+1 yılpeki ne hissettiriyor bu sana senin düşüncen ne ne sebep olmuş olabilir buna
03 Yorumla- +1 yıl
Onu çok arıyordum sürekli beni aldatıyor gibi düşünüyordum bunalttım çok dik kafalıyım normalde ama bekarken deseydi bana bunları 1 saniye durmazdım. Ama şu an 1 tane çocuğum var ne yapayım
- +1 yıl
bunalttigin için mi bu şekilde sence
- +1 yıl
Öyle bıkmış artık benden nasıl düzeltebilirim
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Durumuna Gerçeği çok üzüldüm dertleşmek istersen seninle dertleşebilirim
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat