Biz görücü üsülu ile evlendik açıkça ben yakışıklı ve parası var diye tercih ettim. Ve biraz mantık evliliği gibi oldu öyle aşıklar gibi değiliz. Hani konuşuruz derleştiriz ama hep bir sınır sekss yapıyoruz tabiki ama aşkla değil sadece ihtiyaç olarak ama bir iki haftadır kocam çok farklı davranıyor. bana ilk defa aşkım dedi ben şok sonra sabah işe giderken uyuduğum sıralarda anlımdan öpüyor. Değişti tavırları sizce aşık mı oldu bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım Tamam Para Önemli Geçim için Yakışıklı Olması da iyi ama Evlilik böyle olmaz ki Gerçekten Sevmek önemli asıl insan ancak gerçekten Severse mutlu olabilir şimdi şöyle Söyleyim sen yakışıklı olmasından ve paradan dolayı evlendin dimi işte o yakışıklılık giderse para giderse Ne yaparsın vazgeçersin Buda evlilik Biter çok üzücü olur eşin seni gerçekten seviyor mu emin ol Eğer seviyorsa ne güzel sende Onu sevmeye çalış Böylesini bulamazsin sana değer veren Seni üzmez emin Olabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aşık olmuş olabilir. Ki olur da. Evlisiniz. Seninle ilgili anormal bir düşüncesi yok. Yani takılmıyor. Şartlar bu şekilde olduğunda seks bağlayıcı bir pozisyon alır ve eşin aşık olur evet. Evli olmasanız bu ihtimal gene vardı ama erkeğin takılma niyeti aşık olmasını zorlaştırırdı.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Seksten dolayı yumuşamıştır İleride aldatmaz umarım. Aşksız evlenecek kadar midesiz se o adam sadece seks için evlenmiştir ileride de daha iyi bir seks için aldatır
08 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bu adam istese her gün bir sürü kadın ile seksss hapar iki yıldır bu adamın koynuna giriyorum? Ne diye şimdi yumuşasın? Evlenmesi yuva kurup çoçuk sahibi olmak istemesi
- +1 yıl
Ne var yani seni evin hizmetçisi Çocuklara da bedava anne hizmeti dadılık görüyor Kendisi de işi gücünde düzeni bozulmamış Taş attı da mı yoruldu sanki Senin için en büyük fedakarlığı seninle evlenmesi mi? Ya kendini çok küçük görüyorsun ya da seven erkek görmemişsin Senin için dünyayı yakar seven erkek Evlenip sadık kalmak aldatmamak erkek için bir başarı değil Her insanın her insan için yapması gereken Seven bunun üzerine fedakarlıklar koyar Erkekler güçlü hissetmek isterler Bir yandan onurlu hayatlarını kurup onunla hava atmak isterler Umarım orta yaş krizinde patlak vermez Farklı duygular tadıp
Soran+1 yılBen sana asla anlatamıyorum adam aşık olmamış hayatı boyunca şu an 29 yaşında bende 24 yaşındayım. Olmadım dedi ama evlenmek istedim dedi ne var bunda
Soran+1 yılAyrıca diğer dediklerinde haklısın
Soran+1 yılBenim hayatım ailem çok kötüydü benim gerçekten hayatımı kuetardı
- +1 yıl
Zaten biz kadınların seçeneği bu kalıyor Para garantisi için evlenmek Seni anlıyorum ama aşksız olmamalıydı Keşke senin mesleğin kazancın olsaydı ve arayışlara girip bir sürü erkek arkadaştan sonra hem aşık olduğun hem zengin biriyle evlenseydin Umarım sonsuza kadar mutlu olursunuz Hayat bu ne olacağı belli değil Aşık olup evlenenlerde boşanıyor aldatıyor iradesizlik gösteriyor Karısına bağırıyor çağırıyor saygısızlık yapıyor Karakter meselesi Sen huzuru bulduysan aklında aşka dair soru işareti kalmadıysa sorun yok Ama bilirim ki kadınlar duygusal varlıklar Biz duygusuz yapamayız Bazılarımız orgazm bile olamaz sevmediği kişiyle olmazsa
Soran+1 yılBen okumak çok isterdim ama izin vermediler
Şiddet Felan babam çok uygulatfu evden kaçsan başına neler gelir keşke kolay olsa ama şimdi bu sene eşim üniversite sınavına hazırlanıyorum bana yardım ediyor sağolsın- +1 yıl
Çok üzüldüm Koca gerçekten tek kurtuluş olabiliyor bizler için bazen ama seni belli ki seviyor Kariyerinde gelişmene yardım etmesi de büyük fedakarlık Sen nolur nolmaz kolunda altın bilezik gibi mesleğini bir köşede hazır et Çocukla ancak nafaka alınıyor Çocuk da kadının hayatını bitiriyor elini bağlıyor çoğu zaman vaktini çalıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMenfaati için evlenmiş biri aşık olunmayı hak etmiyor hele de sevilmeyi hiç. Mantık evliliği çok ayrı bir şeydir, aile denkliği seviyelerin uyumu, eğitim kültür vs toplamını göz önünde bulundurur bu kararı alırsın. Mantık evliliğinde karşılıklı güven vardır, sevgi beğenide oluşur ki sevgi aşktan daha değerlidir daha kalıcı güven'e dayanır. Yorumları okumadan sorun için bir cevap yazacaktım ama görüşlere verdiğin cevaptan şunu diyebilirim. Allah erkekleri sizin gibilerden korusun. Mantık evliliği yapan tanıdıklarım da var belli kriterleri ön planda tutup evlendiler ama sadece yakışıklı diye sadece parası diye değil karakter tutulması!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşlerin birbirine aşık olmasından daha doğal ne var ki? Sorgulayacağına sende çabala, aşk inşa edilen bir şeydir. Sorgulayacağına tadını çıkart, göreceksin ki sen de aşık oluvermişsin. Bundan daha güzel ne olabilir ki?
20 YorumlaAnlattıklarına bakılırsa sana Aşık olmuş peki sen ne hissediyorsun sende aşık mısın.
En başta sırf parası için evlenmen yanlş ama şimdi ikinizde birbirinize asiksanz sorun yok inşallah mutlu olursnz26 Yorumla
Soran+1 yıl
Paraçi için yazmıyor orada yakışıklı olduğu için de yazıyor neden tek para geldi gözüne
Soran+1 yılBenim yaşadığım hayatta. Benim tek kaçış yolum buydu. Allah'tan yüzüme güldü
Soran+1 yılBerbat aile evinde. Okutmadılar bizi meslek sahibi olmamızı istemedikler şiddeti cabası her gün ablamı bütük yaşta birine verdiler. Bende kaçtım
gorucu usulu boyledir işte...
baslarda sevmezsin... sonra zamanla olene kadar her gun aşık olursun...
sebeb ;
birbirinize hic haram olmayisiniz ve gunah işlememeniz...328 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma. Günah mış haram mış.
- +1 yıl
Boş yapmamış aslında çok haklı
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir kimiei herkesi yerin dibine indirip kendiyle eşitlemek ister 😉
halbuki ben de gunah işledim ama işlemeyeni takdir ederim iltifat ederim yani.. tabi bu his icin saminiyet ve ihlas gerekli... - +1 yıl
Evet doğru dediniz sanırım cevabınız dinin üzerinden olduğu için birilerinin zoruna gitti. Bende burada bikaç fikir belirtebilirdim ama cevapları hiç hoşuma gitmedi şahısın o yüzden gerek bile duymadım içimden gelmedi
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir sende boş yspm a
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir ulan ne zoruma gidicek !! Senle aynı dine mensup değilim git boş dinini de al defol sorumdsn
- +1 yıl
@burock123 bak dedim.. din dedin ya (yani haram helal) zoruna gitmiş
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir kızım ne benim zoruma gitsin ben senin dinine mensup değilim ben ataistim 😀 beynini nerede unuttun.
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir aynen 😂
- +1 yıl
Tamam işte ateist olduğun için haram ve helal kelimesini duymak zoruna gitti bende onu diyorum biraz mantık
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir secimle degil nefretle ateist olan bizim memlekete has bir durum... belki bundan bi haberdir ablasi 😂😂
Soran+1 yılSizin dininizdw ayette. Bizde zorlama yoktur isteyen istediğini seçer diyor sen kendi dinini yaşayamayan aciz. !!! Ne konuşuyorsun Allah var olsa seni yaratmazdı
Soran+1 yılBen alman doğumluyum. Seçimle ataistim. Bir ara alman klise dinine mensuptum orada müslüman ve Hristiyan kesimin. Budalalıkları anlatıldı bize. Allah olsa size yardım ederdi çocuklara tecavüz edilmezine izin vermezdi.
- +1 yıl
Allah olsa seni yaratmazdı demiştin. Napardı mesela anlatsana biraz? İnsanlar uykudadırlar.. ölünce uyanırlar. Burası bi imtihan dünyası başına gelen binbirtürlü felakete sabır göstereceksin. Allaha hamd ediceksin. Kötülükte gelse başına, iyilikte gelse Allahtandır diyip hamd ediceksin. Ve böylelikle imtihanı geçiceksin. Misal Rüyada kolun kesilir, ama aslında gerçekte o kol yerindedir. Sen uyanınca düşünürsün ne kadar gerçekçiydi? Ben o acıyı hiss ettim! Meğer her şey bir Rüyaymış dersin. İşte bu dünyada öyle bişey. Allah tecavüzcülere falan anında cezasını kesmez. Ama tecavüz edilen kişi ahirette kefaretini misli misli alır. Tecavüz eden kişide cezasını. Hatta tecavüz edilen kişinin belkide tüm günahları tecavüz edene, tecavüz eden kişininde tüm sevabı tecavüz ettiği kişiye gider. Biz bilemeyiz Allah bilir. Ama Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz. Kişi yaşattığını yaşamadan ölmez.
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir peki ben seni önemseyio bu yazıyı okur muyum asla 😀 ama sen önemseyip yazmışşın yazık
- +1 yıl
O kadar üzülmeseydin Ben görevimi yaptım sadece. Yazık falan değil çnkü benden kalktı sorumluluk ve hesap. Kendi içim rahatladı yoksa senlik bi durum yok tatlım 😘
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir dogru soyluyorsun... kuran-ı kerimde davet edin emri vardir...
ve karsi tarafindan da ne kadar kendini begenmiş ayagi yere basmayan acınası biri oldugunu da ortaya cikardin 👏👏👏 - +1 yıl
@burock123 aynen öyle teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir yorumuma icabet ettiginiz icin ben tesekkur ederim hanimefendi 😊
- +1 yıl
Bnde teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Ay rica ederim demeliydim demi 😂
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir senin görevin kendi dinini yaşamak!!! Bana konuşmak değil. Senin cümlelerin bana anlam ifade etmiyor. 😎
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir bu arada cahil 😀 hem rıca ederim denir hem teşekkür ederim denir ikiside kullanılması normal hayatta bir erkek sana az iyi davrandı böyle heycan yapma "ay" yazmış birde 😀😀
- +1 yıl
Ay yazmamda ne gibi bi sakınca var onu anlamadım 😅 heyecan yapmak değil uyku sersemliğinden yani ben teşekkür etmişim ve teşekkür ettiğimi unutmuşum ve karşo terafın teşekkür ettiğini sandım çok doğal insanca bi davranıştı yani herkesin başına gelebilcek bişey. Hayatta bir erkek sana iyi davrandı heycan meycan demişsinde ben evliyim bi erkek bana iyi davransa ne davranmasa ne? Saçmaladın
- +1 yıl
Benim dinim hakkında en ufak bi bilgin bile yokken bana görevimi anlatmaya çalışma bide laf soktuğunu sanıp komik duruma düşüyorsun
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir şey heycanlanınca ay yazar ya insan o manada dedim 👍
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir vallahi senin gibi uzun uzun ezik ezik yazmıyorum ya bu bile senden yukarıda olduğumu belirtti her yaptığım eleştiriye uzun uzun açıklamalar özgüven eksikliği..
- +1 yıl
Yoo şaşırınca da ay derim ben veya bişeyi yanlış söyleyince. Uzun yazma sebebim, mantıklı bir açıklamam olması. Senin gibi saçmalayıp içinden çıkamayınca okumadım triplerine girmiyorum en azından.
+1 yılHayırlı uğurlu olsun evlilik tazeleyin derim. Bence de aşık olmuş eşiniz size. Sizde ona olsanıza ne güzel işte.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaç olarak seks yapmak nedir aşkla yaparsan adam sana tapar bunu dene bi.
47 Yorumla
Soran+1 yılBacım o da aşkla yapmıyor. O aşkla yapsın ben ona tapayım
- +1 yıl
Benim eşim de aşkla yapmaz ama şöyle sıkı sıkı sarılır öper koklar iliklerime kadar sevildiğimi anlarim. sen yine de aşkla yap adam seni seviyor ayrıca mutluluklar
Soran+1 yıl
Sen bunu kabul etmiş kadınsın bana fikir berme- +1 yıl
Biz severek evlendik para ve yakışıkli olduğu için değil haklisin çıkar için evlenmiş olan birine fikir vermemem lazim.
Soran+1 yılKeşke kocan seni tatmin ettse bu kadar asabi olmazsın
- +1 yıl
Bu konuda haklisin 2.5 aydır hasretim adama.
Soran+1 yılYa üzüldüm
+1 yılKocan seni kullanıyor neden aşık olsun ki sana üzme tatlı canını kıymetini bil yeter takma kafana herşeyi konuşmak istermisin toparla kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyor mu o çok saygılı birisi.
Yorumlara verdiğin cevapları okudum. Sıfır nezaket... Ben böyle nezaketsizlige aşık olmazdım sanırım.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel ya okudukça içim açıldı. Kesinlikle aşık olmaya başlamış. Görücü usulü olupta böyle duygu besleyebilmesi çok güzel. Umarım sen de böyle düşünürsün ve mutlu olursunuz
Ne zaman evlendiniz?22 Yorumla
Soran+1 yıl2 yık
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi. Bişeyler oturmaya başlamış demek ki. Zaten evlilikte 2 yıl Bi dönemeç bence
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. eger bu sıralar seks sıklıgı arttıysa o esnada sende oda farklı davranıyorsanız artık biribirinizin tenine zevkleirne alışıyorsunuz ve buda aşık eder
30 Yorumla
+1 yılBu ne biçim soru Eğer kendiniz dertleşirseniz ve hatta birlikte seks yaparsanız o adamın size aşık olmama ihtimali yüzde 👌 Maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeye başlamıştır. Ne mutlu size. Umarım karşılıklı olur.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne istiyosunuz işte ne güzel şanslısınız işte, görücü usulü evlenip de aşkı bulmuşsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bulmadım o buldu
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılaşk olabilir tabi hayallerinin kadını sensin seninle delilikler istiyordur emın ol sınırsız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSizin evliliğiniz zamanla oturacak çok sağlam oturacak ve kolay kolay da bozulmayacak türden
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir alışmıştır bi yakınımda da böyle olmuştu sonradan sevdiler
10 Yorumla
+1 yılNe mutlu sende karşılık verki muhabbetiniz pekişsin
10 Yorumla
+1 yılOlabilir zamanla sevmiştir belki illahiki ilk görüşte olacak diye bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik aşk sevgi olmadan yapılır mı çok saçmasınız gerçekten
111 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olan sensin.
Cevap sahibi+1 yılİş anlaşması mı imzalıyosun parasına baktın
Soran+1 yılBaşka çarem mi vardı tipine de baktım birde
Cevap sahibi+1 yılEvliliği neden bi çare olarak gördün kii
Soran+1 yılYaşadığım aile çok kötü
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılNe neden kötüydü işte.
Cevap sahibi+1 yılBanane mk senin hayatın işine bak
Soran+1 yılAhaha hayatta insanlar herşeyi sana açıklamak zorunda gibi hissetmen. Bir nevi ezik ego. Devam et
Cevap sahibi+1 yıl😂Buraya kendin yazmışın madem öyle kendin sorup kendin yanıtlasaydın bu soruyu cevap vermeye bu kadar çekiniyosan burada sormanda ayrı bi tezatlık beynin sıkıntılı galiba
Soran+1 yılBen ne yazdım sen detay sordun tatlım !! Okuduğunu da mı anlamıyorsun yazık
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisine iyi bir hizmet sağlıyorsanız. Sizi sevecektir.
16 Yorumla
Soran+1 yılEdepsiz.
Cevap sahibi+1 yılEdep mi? Siz mahremiyetinizi anlatırken ben mi edepsiz oldum. Siz olanı anlattınız, cevabını bunun içine siz gizlediniz. Konuya yazdıklarınızı okuyun. edepsiz varsa sizsiniz.
- +1 yıl
Parası için evlendiğini söylemek apayrı bir edepsizlik
Cevap sahibi+1 yılTürkiye birçoğu böyle düşünüyor hocam. Yalnız değil bunlar.
- +1 yıl
Para karşılığı evlenmekte ne biliyim 😁😉
Cevap sahibi+1 yılGel de bunlara anlat.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa bu bayanlar ilginc bir anlayisa sahip.. opsen bir dert opmesen bir dert...
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus benlik bisey yok de mi? Neden gergin ortam?
Cevap sahibi+1 yıl@Curiosus inan ki bek de hiç uzerime alınmadim.. ya bu bayanlar cidden ilginç😂
Soran+1 yılBen sana demedim görüş sahibi asla
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏🙏
Soran+1 yıl@Curiosus 😀
+1 yılDurumdan rahatsızsınız anladığım kadarıyla😂
20 Yorumla
+1 yılMantık evliliğini savunanlar burada mı leş bi evlilik yq
01 Yorumla
Soran+1 yılSavunuyorum hayat kurtarır. Çok beklentiye girmezsin. Kazık yedin mi ağlamasın
2 yillik evlisin seni sevmese senle dusup kalkmaz canım sonucta mutlu ol her daim
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmek başka şey aşk başka şey.
+1 yılOlabilir. Sizi tanımaya başladıkça duyguları değişmiş olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlduysa gözün hayırlı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen olmam önemli değil mi
- +1 yıl
Tabii senin de aşık olman önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun doğruları yazmışsın erkekler cinsellik düşkünü cinsellik den zevk alıyorsa aşık olmuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılo sana aşık olmuş benden demesi
10 Yorumla
+1 yılDaha iyi işte ne soru var knk
20 Yorumla
+1 yılDuygusal kopru kurulmus ayni seyleri yasiyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yıltam evlenilecek adam, bence kaçırma.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmuş bu güzel bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. olabilir.. zamanla insan sever yani...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Daha ne istiyorsun. ?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Muamele saglam demekki kankaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdıkça daha çok sevmesi mümkün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl😍kızz ne güzel iştee
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik zamane kadınları.
06 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılYani sebebi sadece maddiyata dayanan evlilik , ayrıca aşık olabilir. Beğeniyordur ve sevisiyorda bu onu sevmeye itmiş olabilir
Soran+1 yılOrada yakışıklı diyede yazdım ama gözüne maddiyat takıldı demekki yaran var
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür Allah'a... Genel kanı bu diye öyle dedim.
Soran+1 yılBenim öyle bir cehennem im vardı jş
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım ama neyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara mutluluğu getirmiş sen sevmiyor musun
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet vallahi getirdi. Allah razı olsun hayatın kurtuldu. Evet onu seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇok mu zengin biraz anlatta mutlu olayım 🙂
Soran+1 yılO kadar değil evimiz var kirada değiliz. Araba var. Birde bize yeten paramıxn
Cevap sahibi+1 yılAylık kazanç ne kadar
Soran+1 yıl20 bin
Cevap sahibi+1 yılİyi paraymış iyi yere kapak atmışsın
Soran+1 yılBen kimseye kapak atmadım. Hayatım ölmek üzereyken tek çıkış kapısını buldum
Cevap sahibi+1 yılİyi bir Çıkış kapısı bulunmuş Araban var mı
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılSigara kullanıyor musun
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılAlkol var mı
Soran+1 yılYok yom
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyon yapıyor musun
Soran+1 yılUlan sanane sapık herif seni tacizden ve özel hayata müdahaleden bildiricem
Cevap sahibi+1 yılNe alaka nereye bildireceksin
Soran+1 yılKadın taciz ve hakaret hattı var arıyorsun sitenin ismini ve bu sayfanını linkini senin yorumunu atıyorsun ve adliywye gitmeden tek telefonla ihbar ediyorsun. Sonra senin adını adresini bulup dava açıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyi taviz etmedim etmem de yazmak istemiyorsan engellersin veya cevap vermezsin
Soran+1 yılSıkıntı yapmana gerek yok. Mastürbasyon yapıyor musun anayasamızda özel hayata müdahale den tazminat suçu ve birde kadına sorduğun için tacizde sayılıyor... Ben zaten attım ekran görüntüsü 12 saate ihbar onayınız gelir dedi beni ararlar. İfademi verince de seni bulurlar
Cevap sahibi+1 yılYa bu kadar uzatmanın anlamı yoktu özür diledim senden
Soran+1 yılÖzür nerede diledin? Ben göremiyorum? İnsan gibi özür dile önce
Cevap sahibi+1 yılBayan yanlış anlaşıldığımdan sizden özür diliyorum köyü bir niyetim. yoktu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olmuş işte alılmış sevmeye başlamış
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışıyor sana büyük ihtimal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanki iyice benimsemiş seni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaErkek kardeşi varsa bana ayarlarsana knka
00 Yorumla
+1 yılNe güzel çok mutlu olun😃🌼
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte😊
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir tadını çıkar 😊
10 Yorumla
+1 yılTadını aldıkça bağlanmış olabilir
00 Yorumlaelbette aşık :)
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte hoşnut değil misiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzelmiş
10 Yorumla
+1 yılSen nasıl. hissediyorsun o önemli
00 Yorumla
+1 yılEveettt
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler fazla takma
00 Yorumla
+1 yılSen başkasını mı hayal ediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuş olabilir
00 Yorumla Aşık olmuş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yeah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen cinsel ihtiyaclar insani değiştirebilir.
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem