selam arkadaslar. evleniceğim erkeğin subay olmasını istiyorum ama hiç asker aday yok. lütfen yardımcı olun
Cevabın nedir?
Canım aldığı 3500 maaşla sana 10000 lik hava atıp cumhurbaşkanı adayı kaprisi çekmek istiuorsan tamam da. Artık subaylık bir sim kriteri değil ki. Her yıl başvuran sayısı açıklanıyor başvurular yıldan yıla azalıyor neden sence? Çünkü kariyer meslek değil. Bence a tipi uzman memur peşinde olm hem durumları hem gelecekleri üst sınıf. Hem de subay peşinde koşarsan hakkari, van, şırnak buralardan soluğu alamazsın. Durumları anlattım karar senin.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,1b cevap paylaştı. İşte en üzüldüğüm noktaya geldin.. Yıllarca şerefle ve gurur ile taşıdığım Ünuforma sanki bir utanç vesilesi olmuş gibi.. Sokakta bir tek resmi elbiseli ne subay ne astsubay nede er nede askeri öğrenci görüyorum... Eğer görüyorsan ne mutlu sana... Yalnız subay ile evli olmak biraz meşakkatlidir.. Tavsiyem denizci olsun...
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmsla benim svgilim subay iyi güzelde evlenince bunun bide taşınması var ordan oraya ordan oraya yorucu bir hayatın oluck sanırım seninde öyle olabilir ve ileride bebek falan istersen ve olursa çok zorlanırsın bebek bakımıydı taşınmaktı falan subayla evlilik zor olsa gerek
00 Yorumla
Asker sevgilim vardi. Harp okulunda okuyordu. Daha oncesi olmasina ragmen hayati cok sikintili ve zor geciyordu. Tabi bu bana da yansiyordu. 11 ay zor dayandim. Askerle iliski yasamak bile zor kim bilir evlilik nasildir?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
Subay yok uzman çavuş var elimizde olmamı :D Şaka yapıyorum şaka henüz evlenecek kadar kafayı yemedim :D
10 Yorumlaben anlamıyorum kızların cogunu evlencegım erkek subay polis memur istıyor. bız neden avukat hemsıre ust duzey bır bayan aramıyoruz kı. senın dusuncen tabıkı ama kım senı mutlu ve hos goruyorsa onunla evlen buyuk konusma derim ::))
10 YorumlaSubaylar çok otoriter olur sıkılırsın robot gibidirler, hiç gülmezler, hiç sosyal faliyetleri yoktur, sürekli emir alarak yetiştikleri için hep bir eziklik duygusu vardır içlerinde bu yüzden her fırsatta karşısındakileri komuta etmeye çalışırlar
01 Yorumla- +1 yıl
Neden ki eziklik duygusu
ne askerden es ne asker esinden es olur derler... o konuda imajlar pek iyi degil diyim sana..
00 Yorumlasubayım ne oldu yuzun bıle yok
k bakma bakmam sana00 YorumlaDerdin bu mu ki şimdi? Hakkaten ne desem bilemedim...
00 YorumlaSen askerlikmi yapmak istiyorsun hi yav delimisin nesin basina dert accan bos yere...
00 Yorumlane yapmamızı bekliyosun şimdi? Subay bekar erkek numaralarımı verelim şimdi
00 Yorumla
+1 yılKaraktere bakan kalmamış.
Ben baldıra göre seçince de sapık derler, alın işte bu kız da subay fetişisti.10 Yorumla
+1 yılnabalım subaymı bulalım sana sen bilerek istersen kimse seni istemez sen bana hemşire bul ben sana subat bulayım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHarp okullarının çevresinde takıl bari nasıl bulcan başka zor ya
00 Yorumla
+1 yılBenim arkadasım var harbe gidicek bu yıl tanıştırıyım istersen :P
00 Yorumla
+1 yılSubaylar berbat, zorlu, disiplinli, takıntılı ve p. ç
%80'i böyle.
Hayatın çok zor olur.01 Yorumlaya bir yürü git be kızım bee evlenecek adam buldun subayımı kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen askeri hemsireyim istersen bir tane ayarlıyım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sağol:) o ayarladığn sonra beni senle aldatır:-D
Cevap sahibi+1 yılBenimki polis :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsubaylar evlenecegi kişiyi degil aile yapısına bakarlar onlar için sicil çok önemli o yüzden hep kendi çevrelerine bakarlar çogu
00 Yorumla
+1 yılAday mı bulalım napalım. adam olsun adamm bırakin subayı polisi
00 Yorumla
+1 yılmesleğine göre seçme kocayı kız :D
00 Yorumla
+1 yıliyi bir şey mi sanıyosun panpiş :D
21 Yorumla
+1 yılAbla ne kadar komiksin sen ya :D :D
00 Yorumla
+1 yılBiz burdan nasıl bulalım...
00 YorumlaNeden subay altindan mi onun seyi
22 Yorumlaahahahahha :D :D
+1 yılbenim arkadaşım subay tanıştırayım istersen seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSubay degilim ama cevik kuvet polisim olmazmı :)
17 Yorumla
Soran+1 yılolmaz:)
Cevap sahibi+1 yılNedense bizi kızlar istemiyo sanki insan yiyoruz :)
Soran+1 yılkuru bir havanız var.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılköylü keko çevik olmuş gibi
Cevap sahibi+1 yılSiz kurban olun o köylü keko dediğiniz bize zorda kalınca o köylü keko dedğin bizden yardım istemesini biliyosun !
Soran+1 yılsen yorulma canım. özel harekat gelir:)
Asker adam çapkın olur seni ayakta boynuz lar
00 Yorumla
+1 yılAskere git..
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAst subay olur mu?
00 Yorumla
+1 yıliyi maaşları var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzelden gel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri