Kizlar diger erkeklerle gununu gun ederken beni hep gormezden geldiler asagiladilar terslediler 25 e gircem abi demeye basladilar ama daha bir kiza temas bile etmedim bu yuzden artik kadin dusmaniyim ve incel oldugumu farkettim kadinlari toplu katleden ve tacizleri yapanlarin çoğu da incelmiş bunun hesabini kim verecek benim sucum yok boyle degilken yuzume bakmadiklari icin boyle oldum simdi kizlara bu yaptiklarinin bedelini odetmeli miyim sizce hepsi kizlarin suçu iste benim gibi cocugu gormezden geldiler hala da devam ediyolar bunu yapmaya! Bana biçtikleri degeri kabul edip kabuguma mi cekilecegimi saniyorlar ben de insanim sonucta sabrimin bi sınırı var 😏
Kizlar yuzunden incel erkek oldum bunun hesabini sorma vakti geldi mi sizce 😏?
Saçmalama bir gün o da olur insani duygunu yitirme hayata pozitif bak, olumlu bak, sert baksan dahi bir zevk için kendini yakma, kadınlar insandır, bizler insanoğlu, bu senin kötü olacağın anlamına gelmez, iyilik yap iyi ol karakterli ol insanım adamım de kendine, uçkurunu rahatlatmadan öl daha iyi 😏 Benden de kabadayı olurdu ama iyi kabadayı, bak çevrene vardır böyle kabadayılar neden mi kız olsa kıza erkek olsa erkeğe eyvallahı yoktur ben hep böyle oldum yetiştirilme tarzım bir farklı idi kendi kişiliğimi kendim buldum. Ne ettiysem kendim ettim kendim buldum. Ama asla karaktersiz kişiliksiz bir insan olmadım hanımefendilere, para toplayan insanlara yardım ettim bu hayatta ben iyi olmayı seçtim çıkarsız yardım ettim her insana, kimseyi bana bakmıyor diye öteleyip kötü davranmadım, kız erkek fark etmez, karşımdaki kim olursa ona göre davrandım, hanımefendilerde Red yediğimde birden parlamadım o hanımefendiyi üzmedim, üzülsem dahi üzmedim, çünkü iyi oldum iyi doğdum, iyi de ölürüm, belki kadınlı belki kadınsız ama mertçe yiğitçe ölürüm. Ama kötü ölmem ben buyum değiştiremedi kimse öyle de kalacak.
Bu artik hic bi kadinin ona bakmayacagini dusunup estetik olmuş ama yine de bakmamislar o da katliam yapmis iste ben yakisikliyim bana da bakmiyolar bir kisi bile bakmiyo