Sizce beni affeder mi?

Merhaba benim bir sevdiğim bir çocuk vardı ekmek alacak parası bile yoktu otobüs parasını hep ben karşılıyordum eve gönderiyordum onu ona bir keresinde bira ısmarlamıştım arkadaşlarımızın yanında birayı sevgilime ben ısmarladım diyip hava basmıştı bir şeyde diyememiştim kendini hep anime dizilerindeki anime karakterleri sanardı çalıntı beatlerle rap yapmaya çalışırdı babasından hep dayak yerdi bir gün ben onu ifşaladım ifşasını herkese yaydım ve bir anda ortadan kayboldu niye mi kayboldu dersiniz 7-8 aydır bulamadım ben onu sonra bir baktım sayısal Lotodan para tutturmuş Amerikadan tatilden gelmiş saçlarını kazıtmış Audi a9 almış altına evimin önüne gelip korno çalarak gidiyor arabasındaysa the mafia2 müziğini açmış kurtlar vadisi racon müziğini açmış motoru bağırttıra bağırttıra gidiyordu Adidas bu çocuğa sponsor olmuş amerikada sponsor anlaşması yapmışlar kağıt imzalamış yeni bir instagram açmış ve bir sürü fotoğraf atmış kumrularla dost olmuş ben yokken onlarla konuşmuş arkadaş edinmiş beyaz renkte hemide sizce ben bu çocuğu geri nasıl kazanabilirim? Bir arkadaşı var otostopçu kamyonculara otostop çekiyor onunla otostop çekip amerikaya gitmeyi düşünüyoruz sizce işe yarar mı? Dediğim benim çok yakın arkadaşım boş havuzda yüzüyor? Sizce bana bakar mı bir daha bana çok aşıktı? Onun için yaptığım fedakarlıkları unutamaz herhalde?
Sizce beni affeder mi?