+1 yılSenin soğumaya hakkın yok bir kere önce onu bil. Ama esin zamanla düzelir ne kadar süredir oldu bu bilmiyorum ama ins düzelir. Ama şunu bilki düzelse bile eski sevgiyi ve saygiyi bekleme o kadar bir düzelme olmaz affetse bile. Sürekli sana şüpheli olur bakkala gitsen gercekten bakkalami acaba der
15 Yorumla- +1 yıl
😥😥😥2 ay olacak güvenini sarstım
- +1 yıl
Güven cok önemli ya zaten evlilikte en önemli sey güvendir ins düzelir ama dedigim gibi duzelse bile eski tavrını sevgisini bulamazsin
- +1 yıl
Galiba oyle
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olur ins.. Sen yinede ilgini ihmal etme onu sevdiğini bir anlik hata olduğunu anlamasını sagla davranışlarınla
- +1 yıl
Çok teşekkür ederin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSogudun mu? Adama boynuzu tak bir de sogudum de😂😂😂😂
26 Yorumla- +1 yıl
+1 katiliyorum
- +1 yıl
Boynuz ne demek bişey yapmadım sadece telde goruştum
Cevap sahibi+1 yılAldattim diyorsun ne diyelim ne kadar da masum. Bir kadincik mi diyelim? Adami sevsen baskasina bakmazdin bile degil konusmak bilmem ne..
- +1 yıl
Sevmıyormuyum yanı bende bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaskasina asik olduguna gore heralde seviyor olamazsin? Cocugundan da utanmadin heralde bir de gene gelmissin buraya masallah sogudum deyip yeni asklara kapi aciyor gibisin
- +1 yıl
Başka kimseyle konuşmam mümkün değil eşimden soğuduğum doğru ama asla evliyken bir daha o hatayı yapmam
+1 yılKocan boşamadıysa seni, seviyordur ama çok pis kırılmış.. Güven müven bırakmamışsın.. Tamiri çok zor..
İlgili davran..
Hata olduğunu hissettir hatta kendi kendini cezalandır.. Bedelini ödediğini gördükçe güveni tazelenir..
#Vesselam12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yorum olmuş teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılEşin yine iyi davranip seni affetmiş ama kendini ona affettirmelisin yoksa bu evlilik pek dayanmaz. Gercekten anlamiyorum mutlusunuz yuvaniz var neden neden bir kadin sevdigi bir erkegi aldatirki
04 Yorumla- +1 yıl
Sevdıgımden emin değildim tutunacak başka dalmı aradım bilmiyorum
- +1 yıl
Severek bir sekilde evlendinmi? Cocuk dunyaya senin isteğinlemi geldi zorlayarak ďeğil yani
- +1 yıl
Sevdiğinden emin değilsen kisura bakma ama kocana daha fazla yük vermekten kurtul boşan cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama çocuğunuzu buyutmek sizin elinizde evlide olsalar dulda olsalar nice cocuklar buyuten tanidiklarim var
- +1 yıl
Ben bekar kalmak istemiyorum bana göre degil bekarlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılSen neden soğudun? Merak ettim adam böyle yapmakla haklı bence. Ne yapacaktı sana madalya mı takacaktı? Sana olan güveni gitmiş ve gelmesi de çok zor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben once den sogumuştum ondan boşluga düştüm ısınmaya çalıştım olmadı ve buda olunca iyice koptım
+1 yılDöner merak etme. Yoksa coktan bohçanla sokağa atilmistin. Sabretmelisin
11 Yorumla- +1 yıl
Evet oyle
Keşke hiç olmasaydı bunlar. Böyle sürmez söyleyeyim yazık ki etmişsin kendine. Bosan ve hayatında yeni bir sayfa aç bence
20 Yorumla
+1 yılinternet sekmesini kapat ve tekrar güvenmesi için elinden geleni yap ama unutma güven uzun uğraşlar sonucu kazanılır ama ufacık 1 hatada kaybedilir ben 2. şansı vermezdim
05 Yorumla- +1 yıl
Ben eşimden soğudum hiç bişey yapmak istemiyorum onunla bu durumu düzeltemiyorum boşlukta hata yaptım
- +1 yıl
düzeltmek istiyosan çok çabalaman gerekiyor bence değilsede karar senin
- +1 yıl
Bu sanal denen şey iğrenç bişey
- +1 yıl
iğrenç olan sensin niye aldatıyosun madem bu boku yedin ya düzeltmeye çalış ya da çık adamın hayatından gerçi o seni çıkarır ama neyse..
- +1 yıl
Morelim sıfır
geçmiş olsun öncelikle kolay değil tabiki keşke hiç olmasaydı ama olmuş erkek yaklaştıkça aklına gelir biraz sabretmen lazım
06 Yorumla- +1 yıl
Hakaret leri çok ağıt
- +1 yıl
Görüntü filan yok hiç görmedim sahsı resmını gördüm oda çok degil telde konuşma oldu mesajları yakaladı ve o çocukla konuştu
- +1 yıl
eşinden dolayı bir boşluk yaşamışsın ama bunu yapmanıda gerektirmiyodu şu an sevgin eşine karşı azalmış ama öncedende azmış sevgin kocan yine iyi davranmış ama hakaretlerine biraz katlanman lazım eğer devam etmek istiyorsan istemiyorsan ayrılıp kendi hayatına bkman lazım.. tkp yollarsan daha detaylı konuşabiliriz sakıncası yoksa tabiki
- +1 yıl
Yok kalsın ne geldiyse başıma boylr geldi
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bugün sanaldan aldatan yarın gerçek hayattada aldatır. Demek eşinde bulamadıklarını başkalarında arıyorsun. Bu işin sonu iyi değil. Çocuk var mı
08 Yorumla- +1 yıl
Evet çocugum var
- +1 yıl
Çalışmıyordum şimdi çalışıyorum
- +1 yıl
Eşimle bazı problemler vRdı ama büyütecek bişeyler değildi
- +1 yıl
1 çocugum var
- +1 yıl
Bilmiyorum
Zamana ihtiyacınız var her ikinizin de bu aralar suçlu psikolojisine girip çok fazla üzerine gitmeyin uzak durmaya çalışın ona zaman verim düzelecektir
014 Yorumla- +1 yıl
2 ay placak
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sağol
- +1 yıl
Delikanlı sandım bende ama eşimle konuşunca değişti
- +1 yıl
Evet eşim aradı konuştular
- +1 yıl
Evet bende hatırlamak istemiyorum 7 dk konuşmuşlar 7 dk 7 saat geldi bana az kalsın buluşacaklardı eşimi zor ikna ettim
- +1 yıl
Kesinlikle evet
Ne fark eder ki sanal mı reel mi? Düşüncelerinde aldatmış olman daha vahim ki bunu yapan reelde de hayli haylı aldatır. Aklı varsa affetmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. hazmedememis, hazmedemezse zor donmez eskisine, psikologa gitsin
04 Yorumla- +1 yıl
Soyledim kabul etmiyor bir kaç kere dayak yedım
- +1 yıl
Çokmu komik
+1 yılÜzüldüm senin adına yaptığın büyük bir hata ama eşinin affetmesi uzun sürer bence çünkü gururuna dokunmuştur. Ona kendini ispat etmeye bak. Sadece onu sevdiğini göster derim
10 Yorumlaoda seni aldatr hemde gözünün önünde ve seni Sadece kullnr
05 Yorumla- +1 yıl
Ne demek o ben karısıyım kullanmak ne demek
- +1 yıl
Ne yazacağımı şaşırdım
+1 yılZamanla geçer sinir affeder hani bebek. Çocuk varsa evde felan
04 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Yapacak birsey yok ki elinde yani olan da olmuş
- +1 yıl
Evet olan oldu
- +1 yıl
Olur una bırak hani düzelir insallah
+1 yıldönmez artık senden intikam almak isteye bilir yani bir başkası ile sevişebilir
011 Yorumla- +1 yıl
Ben seviştim mi ama başkasıyla konuşur diye düşünüyorum intikam için
- +1 yıl
bilmem belki sevişmişsindir ya da seks konuşmuşsundur resim atmışsındır
- +1 yıl
Ne diyorsun kardeşim seks filan konuşmadım
- +1 yıl
canım o zaman detaylı anlat neler konuştuğunu sanalda yaşadıklarını sende
- +1 yıl
Neyini anlatayım 1 ay filan konuştuk telden yan yana gelmedik işin kötüsü ona aşık oldum ben ama o istemediği için geri adım attım korktu korkak
- +1 yıl
eğer aranızda cinsel bir ilişki ya da konuşma falan olmadı ise eşin tek seferlik affedebilir lakin bunun yaparken o da başka bir kadın ile ilişkisi olursa konuşma olsun sevişme göz yumman gerekir
- +1 yıl
Yok daha neler
- +1 yıl
bu arada harbiden senin kisinde cesaret yok muş aynı olay benim de başıma geldi evli kadın ile cinsellik seviyesinde ilişkim var 1 sene olmuştu en son seviştiğimizde 10 dk daha devam etse idik sekse eşi yakalacaktı bizi ama sonra kendisi beni bıraktı gitti başka şehire
- +1 yıl
üstelik bence eşini takip et hayatında biri vardır belkide
- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
o zaman sen beni buran takip et aşık oldğun adama benzemem çünkü :)
İşin çok zormuş. Kötü olan canın yine sanaldan isyeyecek olması
08 Yorumla- +1 yıl
Oyle bişey istemez canım
- +1 yıl
Yok sadece mesaj
- +1 yıl
Evet oyle
- +1 yıl
Teşekkür ederim
bak gene buradasın ama gene giriyorsun. tamam belirtmisin neden girdini ama
010 Yorumla- +1 yıl
Bişey yapmıyorum buraya girince ne oluyor kimle konuşabilirim bu konuyu
- +1 yıl
Burdan tanıştım zaten o kişiyle bide hiç görmediğim halde aşık oldum ona 😥😥😥
- +1 yıl
O ilgi göstermedi ki istediğim erkek ozellijlerine sahipti tam istediğim gibi biriydi
- +1 yıl
Onada Allah sorsun ne diyeyin
- +1 yıl
Ne demek var mı bir ay uğraştı konuşmak için doğru değil dedim ben yanlış olanı istiyorum dedi
+1 yılsanaldan yapsan hakkindir herkes yapyior ama cok dikkat etmen lazim bende yakalandim
015 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin hakkı degildir bende ne diye konuştum bilmem korkağın teki çıktı zaten
- +1 yıl
bende kac kere kizkardesimden yakalandim mast yaparken
- +1 yıl
O nasıl bişey ya
- +1 yıl
ya p*rno bakarekn mast yapyiordum kizkardesim odama girdi gördü mast yaptigimda
- +1 yıl
Delimisin nesin ya
- +1 yıl
ne yapayim öyle oldu iste
- +1 yıl
burdamisin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
sen ne yapyirdun esin gördu seni
- +1 yıl
Mesajlaşıyordum
- +1 yıl
ama deseydin kiz arakadasla mesaj atiyorum
- +1 yıl
Ne bileyim bana dediki eşim sen çok safsın desydın Kı biri bana yazıyor küfür ediyor ben sende suç bulamazdım o zaman o kişinın burnundan getirirdim ama sen safsın hemen döküldün dedi
- +1 yıl
mast yapmiyordun dimi
- +1 yıl
iyi misin taktın mast yano
- +1 yıl
bak bende burdan takliyorum hep mast icin mast yapyiorum yane
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden öyle yaptın ki heyecan mı aradın çok üzüldüm kaç yıllık evlisin çocuk var mi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanal sks mi yoksa ilerisi oldu reel de görüştün mü?
- +1 yıl
Kafam karışıktı çocuk var evet
- +1 yıl
Kafam karışıktı evet çocuk var
Cevap sahibi+1 yılNw yönden karışıktı ac biraz
Cevap sahibi+1 yılyani peki kaç yillik evlisin?, değer mi. Yazık değil mi adama neden yaptın adam ssni. Nasıl bosamadi çok mu seviyor Şu an nasıl aranız
Cevap sahibi+1 yılBu siteden derhal çık aynı hatayı tekrarlarsin emn ol. Önce hemen hesabını sil ve af dile tevbe et yoksa yaparsın yine boşlukta düştüğünde ki düşeceksin
- +1 yıl
Reelde bişey olmadı eşim benı çok seviyor evet o aldattıgım kişide burdan Dı korkağın tekı çıktı olan bana oldu ablamdan ve eşimden oldum affetti belki beni ama içi içini yiyor bu olay olalı bir kaç ay oluyor bakıyorum geliyor sarılıyor sonra hakaret ediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ilgisiz bırakmaya devam ederse sen teselliyi yine sanalda ararsın bence
012 Yorumla- +1 yıl
Eşim ilgisiz degildi pamuk gibi adamı canavara dönüştürdüm ben hakettım
Cevap sahibi+1 yılPamuk gibi adam etmemişse, şimdiki hali seni hiç mutlu etmez
- +1 yıl
Aynen bende onu diyorum once den soğumuştum şimdiki bu haraket ler inden sonra iyice soğudum
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak da bir çare
- +1 yıl
Öylemi dersin
Cevap sahibi+1 yılMutsuzsan, olacağına da inanmıyorsan ki soğmuşun bir düşün bence.
- +1 yıl
Kafam karışık Allahtan iş var
Cevap sahibi+1 yılHayat devam ediyor, gençken değerlendir bence
- +1 yıl
Niyetim gönül eğlendirmek değil bir çocugum var istediğim mutlu olmak
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyden bahsediyoruz. Mutlu olabileceğin başka bir eş bulma şansın gençken daha fazla
- +1 yıl
Kimseyı istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilirsin
zor bir durum yakındır senle bağını koparması
02 Yorumla- +1 yıl
Neden oyle dedin
+1 yılNeden aldatma ihtiyacı duydun peki bu daha önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Artık eşimle hiç birşey yapmaktan mutlu olmuyordum bir eksiklik hissettim
+1 yılsanalda kimseye güvenip yuvanızı bozmayın
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Affedilmesi kabul edilemez.
00 Yorumla
+1 yılAffeder sanal bu ya sanaldan bir şey olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Affettı zaten ama sürekli yüzüme vuruyor
- +1 yıl
Bir şey olmaz geçer ya
- +1 yıl
Takip edermisin
neden böyle bir duruma düştün?
011 Yorumla- +1 yıl
Bende bilmiyorum
- +1 yıl
Bir daha tekrarlamayacagım zaten o kişiye dedimki istemiyorum konuşmak boylr ıyı kımseyle konuşmayacagım dedım ama çok üsteledi normal konuşuyorduk ne oldu
- +1 yıl
Eskisi nasıldı mutlumuydım ki 😥
- +1 yıl
Kendıme bir yol çizmem lazım yeni işe girdim
- +1 yıl
Yoksa çekilmez hergün hakaret dayak
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılİşin çok zor güven tazelemen lazım
05 Yorumla- +1 yıl
2 ay oldu hala aynı
- +1 yıl
Hiç bişey eskisi gibide olmaz zaten bunu bekleme bir soğukluk ve kafasında acabaaa fiye düşünceler olur
- +1 yıl
Allah hakkımızda hayırlısını versın
- +1 yıl
Amin yuva yıkmak kolay ama kurtarmak çok zor yaa
- +1 yıl
Evet oyle oldu
+1 yılNasil yakalandin. Foto falan attinmi
01 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece konuşma
+1 yılKaşar senin gibileri iyi bilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun acaba kaşar deme hakkını kim verdı sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılne diye aldattın sebep neydi (ciddi soruyorum)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Boşan
00 Yorumla
+1 yılİyi halt yedin.
01 Yorumla- +1 yıl
😥😥😥
Gizli Üye(36-45)+1 yılnereli eşiniz?
117 Yorumla- +1 yıl
Trabzonlu
Cevap sahibi+1 yılaffeder
sknti olmaz..
ama sen artik iflah olmazsın ne dmek istedgmi ilerde anlayacksin
evlilk seni boğmuş Şu an sadece vicdanindan dolayi pişmansın eşine aşkndan degil
ve karsina daha iyi birşey cktgnda yine yapacaksin- +1 yıl
Trabzon
- +1 yıl
Bilmiyorum ben benım amacım onunla bununla aldatmak değildi biraz iyi niyetlilik var bende çabuk kanıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılhanim efendi yoldan cevirip önünüzü kesmediler
pesinizi aylarca takip etmediler
telefonunuzu bulup zorla akliniza girmediler ki
sanal bu o pc basina bunun icin oturdunuz zaten kendi iradenizle
bu sebeple bir daha yapacaksiniz evlilik bogmus sizi- +1 yıl
Evlilik boğmuş derken evlilik değil başka şeyler
Cevap sahibi+1 yılkorktu demissinizde zaten amac sizi eşinizden boşatip kendine hanım yapmak degildi
baska şeylerdi işler umdugu gbi gitmedigi icin ortadan kayboldu
kimse evli bir kadini kendine layik gormez onu aldatan benide aldatir der
ama gönlünü eglemeye bakar- +1 yıl
Evet biz gençlerde evli kadın hayranları var Ne yazıkki
- +1 yıl
@öMer3838KAyseri ne demek o genç oldugunu nerden bildiniz
- +1 yıl
Genelde gençlerde oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@öMer3838KAyseri ya zaten bu hanımın skntisi kocasi degil
sevgilisi arkasinda durmadi ya onun için içerledi
cocuk deseydi ki gel gotureyim seni buralardan benimsin deseydi pisman olurmuydu hic esine yaptigindan? ama ne yazikki genc beyler olgun geneli evli be mutsuz kdinlarla birseyler yaşamaktan zevk aliyor
egolari tatmin oluyor kocasinin beceremdgi mutlu edemedgni ben ediyorum ben daha iyi erkeğim
- +1 yıl
Evet katılıyorum size aynı durum bende de var ne bileyim hoşuma gidiyor olgun kadınlar dürüst bir insanımdır yalan söylemeye gerek yok mesela geçen avm de çocuk reyonunda bir bayanla konuşma fırsatım oldu ama devamı gelmedi
- +1 yıl
Kesinlikle doğru yazdın
- +1 yıl
Gizli üye hanım yorumlarınız gerçekten çok mantıklı benim bu evli kadın hayranlığım hakkında ne düşünüyorsunuz bu evli kadınlar tarafından nasıl görülür
Cevap sahibi+1 yıl@öMer3838KAyseri akli basinda bir evli ise seninle muhattap olmaz zaten
fakat hem evlilikten sklms hemde aklı 5 kariş havada dizilerdeki gibi asklara ozenen bir kadinsa cazip gelirsiniz onlara
cok fazla egitimi olmayan ve geneli ev hanimi olan kadinlar hedefiniz olablir.- +1 yıl
Anladım gerçekten çok mantıklısındır eğer yanlış anlamazsanız size özelden yazabilir miyim bu konu hakkında akıllı mantıklı bana bol bol görüş ve önerilerde bulunacak insan lazım lütfen yanlış anlamayın herhangi bir şekilde size sarkıntılık yapacak değilim sonuçta çok çok uzağız benim hedef kitlem böyle yüzyüze konuşabileceğim bayanlar
- +1 yıl
Gizli üye sanırım özelden konuşmak istemiyorsun peki buradan bana birkaç tavsiye ver
+1 yılSeviştin mi
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır sanaldan diyorum
- +1 yıl
Sanalda nedir ya kim bilir nereni gösterdin adama
- +1 yıl
Ne göstermesi ya bişey göstermedim
- +1 yıl
Bilemiyorum
- +1 yıl
Ben biliyorum
- +1 yıl
Özelden yazarmısın bana bir
- +1 yıl
? ☺️☺️☺️
+1 yılHaketmissin sen de
01 Yorumla- +1 yıl
Evet hakettım ama o kişiyle konuşmak istemedim zorla ikna etti beni keşke hiç bulaşmasaydım
Dönmesi zor
00 YorumlaAffetmez bence
02 Yorumla- +1 yıl
Affettı diyorum
Haketmmisin
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
Sanal sexmi yaptin
012 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabıkı bişey yapmadım sadece konuştın
- +1 yıl
Çok degil 1 ay filan
- +1 yıl
Ben hiç öyle konuşmadım konuşmamda zaten tartışırken. Yakaladı eşim
- +1 yıl
Boşver ne alaka şimdi
- +1 yıl
Olabilir ama sanmam benim affetmeyecegımı bilir
- +1 yıl
Çocuğumuz var ayrıca biz daha 23 yaşındaydık evlendiğimizde oyle kolaymı silip atmak
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne