Tartışmalar da sürekli Daha iyisini bulurum diyen flörte ne tepki verirsiniz, bırakır mısınız?

''Daha iyisini bulabilecek potansiyelin olduğu için mi hala memnun olmadığın bir flörtün içindesin?'' diye sorardım ve eklerdim. '' Daha iyisini bulma konusunda sana iyi şanslar. En azından benim daha kötüsünü bulamayacağım kesin'' diye ekler ve güneş gözlüğümü takıp , sigaramı yakıp yürümeye başlardım. (acayip irkildim şu an :D )
Yani böyle söyleyen bir sevgili ya kendine çok güveniyor dur ya seni hiç sevmiyor dur ya da flörtöz bir yapıya sahiptir Böyle insanların da zaten benim yanımda hiçbir zaman işi olmamalı
Her tartışma da değil, ilk tartışma da bunu bana söyleyen sevgiliyi hiç düşünmeden, hayatımdan direkt çıkarırım. Saygısızlığa, hadsizliğe asla tahammülüm yok.
ilk diyişinde bırakmış olurum her tartışmada diyemez..
Cevap
67Cevap
Simdi ben seni birakiyorum git bulamayacagini gör gel derim
Bunu söyleyen olmadı. Fakat hali tavrı 'hele sen bi gitte iyisini bulurum şeklinde olanı oldu. E umarım bulmuştur. Biz kimsenin mutsuzluğu olmak için dünyasına girmeyiz ya da yakasına yapışmayız. Yüzü gülmek yerine ağlıyorsa zaten olmasın.🙂 iyisini bulmalı.
bu aşkın içinde barınabılecek bır olay degıl.. çünkü hayatınızdaki kişi herseyın en'i olmalı. en bılmemne en bılmemne en bılmemne.. tüm kategorılerın zırvesı.. hakıkatde oyle olmasada sıze bunu öyle hıssettırmelı.. sıze hep senden ıyısı var kocum hıssı uyandıran kısı kabus olur!! ben bu kelımeyı duyunca nasıl daha ıyısı bulunur hemen gosterırım:)
Anında bırakırım. Daha iyisini bulurum demek seni sevmiyorum zorunluluktan senle beraberim demektir bence. Çünkü bir insan sevdiği kişi ne yaparsa yapsın en iyisinin sevgilisi olduğunu düşünür benden iyi birini bulacağını düşünüyorsa beni sevmiyordur.
Normal bir insan kaç kez bu kelimeyi duymaya tahammül edebilir. Bir noktadan sonra sıkar aynı cümleleri duymak. "Yolun açık olsun derim niye bu kadar devam ediyorsun?" diye de sorarım. Çok konuşmaktan öte yani bu sözleri dile getirmesine gerek yok bitirir bu kadar basit. Herkesin bir onuru var rencide etmemek gerekir.
Aaa tabi ki...
Pardon da daha iyisine ihtiyacın var madem , o zaman git zaman kaybın olmasın. Derrim...
Ona kadın cokkkk bana da sevgili.
Bu hayat mutlu olmak için var.
Böyle insanlar için zamanımızı öldürmek hiçbir şey kazandırmaz bize.
Hayat sen mutlu ol diye var , seni seveni mutlu et diye var. Unutma sen kendine değer vermezsen kimseden de bekleme bu değeri...
Daha flört döneminde bile tartışma yaşıyorsak o ilişkiden hayır gelmez zaten, onu demesine gerek kalmadan bitiririm
Aynen öyle
Her tartışmada bunu yapanı veya saçma sebeplerle tartışma çıkaran başkasına koşan karekterize yol vermek bir daha geçtiği yerden bile geçmemek gerek.
Her tartışmada değil, ilk söylediğinde bul o zaman derim. Saçmalıklarla uğraşamam.
Evet bırakırım gitsin daha iyisini bulsun madem her tartışmada bunu yapıp geri dönüyor ve madem iyisini bulur neden dönüyor bunu da sormak gerek ayrıca. ve medem ki bulurmuş gönderirim bulsun bakalım görelim daha iyisi nasıl oluyormuş.
Daha iyisini bulurum demek..
Daha iyisini bulursam seni bırakıcam demekle eş değerdir..
Bu ilişki de sevgi aşk yoktur bir kıyaslama vardır. Bir çıkar vardır..
Ve hiç kimse başkaları ile kıyaslanmaktan hoşlanmaz
Flört döneminde bile bunu söyleyebiliyorsa o kişiyle asla olmaz. Sevgili olunduğunda da "Yapmadım. Yapacak olsam ruhun duymaz zaten." diyen insan tipidir bence. Çoktan sizi değersizleştirmiştir. Sizden daha iyilerinin olduğuna çoktan karar vermiş kendinin de onlara layık olduğunu düşünüyordur. Sadece yorar. O ilişki flört döneminde kalır hiçbir yere varamaz. Daha fazla üzülmeden bitirirdim. Zararın neresinden dönersen kârdır.
Her tartışma diye bi şey olamaz bir kez derse direkt ayrılırım çünkü bunu demekle zaten kendisinin nasıl biri olduğunu düşüncesinin ne olduğunu anlarım... o için her zaman diye bir şey olamaz...
Öyle de güzel bırakırım ki aklı hayali durur.
Benden daha iyisini bulabileceğini düşünüyorsa vakit kaybetmeden gitsin bulsun o halde. Ama günün birinde asla geri dönmeyi düşünmesin.
ilk tartismada demesi bile yeterli olur.. yallah tazik derim
Allah aşkına git daha iyisinu bul derim artık. Darlanırım böyle şeylere güya korkutacaklar böyle sözle.. Kimse vazgeçilmez değil ki 🙂)
hiç bi flörtüm ya da sevgilim öyle şeyler demedi çok şükür... eğer derseler de kapının önünde bulurlar kendilerini
Şarkı hediye ederim
Öyle diye biri zaten daha iyisini bulduğu an çeker gider. Böyle karaktersiz tiplerle hiç muhattap olmam. Onu dediği an hayatımdan çıkarırım.
Bu sözü sadece bir defa diyebilir. İkinciyi diyebilmesi benim için imkansız. Aşağılayan ve saygısız biri benimle yol yürüyemez.
birakmam, birakmaktan beter ederim, aldatirim, baskasiyla sevgili olurum onlan mi ugrasacam madem daha iyisi var git lan onlan sevgili ol mal derim
tabi bırakırım. git bul derim ve bir dahaa görüşmem. kendini hint kumaşı mı sanıyo?
kimse de değildir. herkes herkesten vazgeçer...
Bir kere söylemesi yeterli, git bul o zaman derim ve olurda sonra pişman olup sonra geri dönerse daha iyisini buldum kusura bakma derim🤷🏼♀️
Daha iyisi diye bir düşncesi varsa beni niye yoruyor bjnu dile getrp niyetini belli ettiği içn sevinrdm sonra da sil geç
Defol git derim gitsin de acı gerçekle karşılaşsın diye
Düşündüm zamanlar oldu ama o teoride kaldı. Pratikte öyle biri çıkmıyor karşına.
Beni tanıyan birisi bu lafı söylediğinde onu kapı dışarı edeceğimi gayet iyi bilir.
İlk dediği anda bırakırım geri dönüşsüz hemde. Kime gitmek istiyorsa gitsin.
Töbe ettim daha iyisi miyiside uzak dursun 🤣🤣 daha iyisi onun başına
Eğer sürekli tartışma içerisindeysek ilerisini düşünemiyorum. O ilişki bitse daha hayırlı olabilir düşüncesinde olurum.
Bir tartışmada bunu söylediyse ikincisi olmaz zaten git bul der yol veririm
Bulsun bakalım bulabilyorsa ne yapalım. 😀 Fritoz trendyol gibidir sende derim. 😀
E git bul o zaman derim. Şimdiden bunu diyorsa ileride neler neler demez😏😏
O dakka ardıma bile bakmam. Daha iyisini bulsun da gorelim
Öyle bir şeyi 1 kez söylemesi bırakmam için yeterli
Benden daha iyisini bulursa onlara günü birlik daire benden
Bu lafı 1 kere bile dese bana kesin olarak ayrılır ve birdaha görüşmezdim...
hayır bırakmam önce ağır birkaç küfür eder öyle yol veririm :D
Her tartışmada demesine gerek yok Bunu bir kere dediyse bana zaten Yallah Arabistan'a
Sadece bir kere söylemesi yeterli. Daha da konuşmam.
Lan gitsin bulsun o zaman, anında bırakırım. Daha iyisinim bulacaksan ne işin var benimle. Git bul.
Evet, al daha iyisini bul hadi derim. Ne yaparsa yapsın.
E git bul o zamann adkşfş her tartışmada değil bir tartışmada da söylese byee
Bırakmak ile kalmam biletini keserim o bırakmadan ben bırakırım git bul özgürsün derim.
Demek ki kendini üstün görüyor sanırsın sadaka veriyor flört yapmıyo da 😕
Direkt yol veririm gitsin bulsun benden daha iyisini bulacaksa gitsin burnu sürtsün
Böyle insanların mutlu edilmesi çok çok zordur, yorulmaya gerek yok. Uzatmadan ayrılırım.
Tabii ki bırakırım, o laf kadar onur kırıcı bir söz olamaz gitsin bulsun o zaman
bulmustu ama o lafiyla kaybeder yallah derim hahaha
Daha iyisini ararken bulduğun insana bu cümleyi kurman yanlış der ve konuşmayı keserim
Her tartışma da diyemez, çünkü ilk demesiyle hayatımdan şutlarım onu.
Öyle diyeni ne yapmayın ben ya ulan çok saçma değil mi e git bul o zaman Allah'ım ya
Her tartışma olamaz bir daha, geri geldiğin de yerimde yeller eser
O kadar tartışan birisi yoldan çıkmıştır bu duruma göre.
ne bırakması en yakın otobüs durağında indiririm. beni tehdit edemez o hakkı kendisinde görüyorsa beni göremez , toz olurum yok olurum 😃
Her tartismada mi? Bu sozu soyledigi ilk tartismada yuzumu gormemeyi garantilemis olur. Dusuncene saygi duyuyorum ve seni hayatimin herhangi bi yerinde istemiyorum bb
Evet ilk dediği an bırakırım bende senden daha iyisini bulurum diyip tekmeyi basarım
İki gün sonra ona bakan başka birini bulursa direkt bırakır. Bazen karşıdaki değerimi anlasın anlayisiyla da yapılır ama böyle anlayislari olan bi insanla boşver flört bile olma
O zaman bul. Der giderim yazmam konuşmam biter.
Pok bulursun derim bende 😂
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?