İlişkilerin yüzde kaçı flört döneminde heves batağına düşüyordur sence? Hani çok hoslandığını sanırsın ama aslında heves olduğunu fark edersin 🌼 Hevesi geçen flörtüne tepkin ne olur?
Bu olayda adamına göre muamele devreye girer. Eğer bunu diyen kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştirmeye meyilli ergen ruhlu biri ise böyle biriyle vakit kaybettiğim için kendime kızarım. Ancak insan gerçekten sıkılabilir bazı şeylerden, ben de çok çabuk her şeyden sıkılan birisiyim. Uzun bir sürenin ardından gerçekten sıkıldığını söylerse anlayışla karşılar hayatta başarılar dilerim.
Heyecanın bitmemesi için yapılan bir şey var mı ki? Yani sen zaten heyecanın bitmesini baştan istiyordun. Hayatımıza hiç renk katamadık ki monotonlastik haklisin. Tek senin değil benim de heyecanım bitti. Bu bize ders olsun dier ilişkilerimizde monotonlasmamaya özen gösterelim. Hadi allaha emanet🙋♀️🙋♀️
Çok hoşlandığı sanılıp heves olduğu fark edilen durumda erken fark edilip başlanmaması daha hayırlısı olur. Sadece heyecan olmuş olduğu ortada olur zaten..
Bazen oluyor kurtarması da zor oluyor ilişkiyi o yüzden ısrarı bırakıp sonlandırmak lazım. Yine de bana kalırsa seven insan için aşk her zaman heyecanlı, o yüzden heyecan değil aşk bitmiştir.
Bana öyle dediyse kafasından aşağı 1.5 lt lik sulardan dökerim fark etmeden iyi heyecan olur ona. Şoklanır hiç olmaz ise ondan sonra versin kararını. Çok ciddiyim. ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bitti demeden bitmez, mesajları sil tekrar başlıyoruz😀demem tabii
Yorumlara bakıyorum'da herkes atıp tutuyor bekara karı boşamak kolay sözünü hatırlatmak isterim sizlere benim cevabım A şıkkı toparlamaya çalışırım baktım olmuyor B şıkkı yapacak bir şey yok
altını çevirip bir "son heves tarihi"ne bakarım. Geçmişse paketini geri dönüşüme, içini direkt çöpe. İçi iyice cıvımışsa tuvalete döküp üstüne sifon şekerim 🤗
Heyecanın bittiğini gelip söylediği için teşekkür ederim. Alacağı karara saygı duyacağını belirtirim... Yapacak bir şey kalmıyor bazen gitmek isteyene dur demek zaten olmaz her şekilde sadece saygı duymak gerekir 😉
Anlayışla karşılamak ve güzel dileklerle uğurlamak lazım. Bazen olmuyorsa olmuyordur. Çirkinleşmek hakaret etmek ya da söylemeden devam etmeye çalışmak en kötüsü olur.
Heyecan mı istiyosun.. gel seni bol virajlı hızlı trene bindirelim derdim 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Heyecanın bitme sebebi de önemli aslında belki karşı taraf heyecanını sömürmüştür, sabrını hor kullanmıştır telafi etmesi gerektir bence suçlu olan kişinin.
En İyi Cevaplar