AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Önce bir oturup konus neden yaptin diye sor. Ilgisizdiysen ondan yapmis olabilir. Anladin ne demek istedigimi.
Allah yardimcin olsun üzüldüm çok. Karaktersiz bide yüzlü yüzlü anlatti demek
Ya öyle..
eşine şunu sor madem işler bu noktada bundan sonra ne olacak yolları ayırıyormuyuz yoksa aynı evde iki yabancımıyız
Ask la olmuyor adamlik onemli zaten kiz milleti adam olani almiyor
Böyle bir şey yapabileceğine asla inanmazdım. Diyorum ya fark etmedim bile. Hala inanamıyorum zaten.
allah yardımcın olsun umarım kendin için hayırlı bir çıkış yolu bulursun adam için söylecek birsey yok en azından nedenini sorda kendini yiyp bitirmekten kurtar, cocugun için ayakta durmalısın
Cocugun ojul yasina kadar sabir et nafaka falan alirain evlilik soLesmesi varsa evi uzerine al gitsen sen uzaga serwfsiz kisiliksiz adi adam
çok iyi anlıyorum ama sabır ve zaman bekleyeceksin bir yol çıkacak sana bekle sabret zor durumun ama
Mutlaka hukuki bir yardım al, bu durumu hazetmek zorunda değilsin !!! Hukuki hakların var unutma..
adam namussuz şerefsizmiş ama sen ne yaptınki baban seni iyi evlat olarak görmüyor
Bilmiyorum ben çocukluğumdan beri babamla ne konuştum ne baba-kız ilişkisi gördüm ne sevgi gördüm. Ben ne yaparsam yapayım daha iyileri var. Ben hep kötülerdenim. Onun namusuna şerefine de zarar getirecek bir şey yapmadım. Bilmiyorum.. İlginç bir adam
Onun namusuna şerefine de zarar getirecek bir şey yapmadım
diyorsan problem olcanı sanmıyorum en fazla arkandan biraz atıp tutan komusuların olur
Konusmak dertlesmek istersen mesaj atabilirsin konusabiliriz
bir de gebe halinle sana bunu yapmış ya ne deyim. Öküz.
çok kötü olmuş be abla :/
Çoçukla çok zorlanırsın tek başına bir çoçukla ohoo
Eşin hamile olduğunu biliyor mu?
5.5 ay demis biliodur heralde.
Biliyor tabiki 5 buçuk aylık hamileyim. Karnım gayet belirgin..
Haklısın freudcum :( Canım bence ne yap biliyomusun? Yazdıklarına göre demekki sen hala seviyorsun eşini. Şimdi bir düşün gelip söylemiş aldattığını ve pişman olduğu gösteren bişeyde yapmamış. Sence çocuğun böyle bir babayı hak ediyor mu? Sırf çocuk için kabullenmeyi hak ediyormu eşin? Bence kesinlikle hayır. Bak ne güzel işinde varmış. Onun bunun ne dediğini boşver. Sen sevdiğin adamın çocuğunu taşıcaksın. Single mom diye bişey var dimi kendin bakarsın çocuğuna :) hem hayat bu bellimi olur belki karşına biri çıkar bebeğini öz çocuğu gibi sevicek biri. bir kere bir soru görmüştüm burada işte çocukluktan beri sevdiğim kadın evlendi şimdi hamile eşi onu aldatmış ben onunla evlenmek istiyorum diye. Senin durumun gibi işte. Sen üzme kendini, bebeğine zarar o hisseder herşeyii :( emin ol doğduğunda sana güç vericek onun kokusu :) babanlada ne kadar küs olsanızda kızını ve torununu bu durumda ortada bırakmaz emin ol babalar ne kadr belli etmesede kıyamaz :) Güçlü ol azıcık.:)
Doğru söylüyorsun..
Allah yardımcın olsun yenge durum vahimmiş biraz
Valla çok kötü Allah yardımcın olsun..
oyle adamın ben taaaaaaaaa ;)
allah yardımcın olsun eşinide bildiği gibi yapsın
Sağol..
offff çok çok üzüldüm senin için ve bebeğin için sadece bebeğini düşün konuşmak istersen dinlerim
Kotu bir durum gecmis olsun
zordurm :( braz bekle bakalım az daha sabrett
tanımadan evlenmeyin
Lise 4'den beri sevgiliydik. Babamdan bile çok güvendiğim bir adamdı o.
o kadar zamanda nasıl birbirinizi tanıyamadınız hayret, hep laylaylom mu takıldınız
Aşk gözü kör etmiş sanırım..
Sen anlattikca ben burda doldum biliomusun 9aydir evliyim 5.5aylik hamileyim daha 2haftalik gebeyken esimin beni aldattigini ogrendm esyalarimi toparladm evden kacarkrn beni tuttu birakmadi kavga ettik gece arkadasima gittim sabah abnesini aradim herseyi anlattim benim yanimda oldu annesi istemiorm bitti dedim ben bunlari yasarkense hamileymisim hic bilmiorm ailesi baristirdi bizi esim bir onemi olmadigini mbise hissetmedgini hic birlikte olmadigini sadece maddiyat icin gorustugunu soyledii bende yedim sanki tabikide inanmadim cok bocaladim baslarda yuzunu gormeye bile katlanamiodum ama cokta seviodm aileme soylemedm kesinlikle ama en yakin arkadaslarimla konustum paylastim bir sans vermem gerektigini soylediler ve seviosan boyle yap dediler aradan 1hafta sonra hamile oldugumu ogrendim ve ayrilamadim ama soruosan icim icimi yiyo hep boyle yasamakta cok kotu seviomu bazen evet bazen anlayamiorm ama Şu an kaderime katlaniorm. hi soruyosan yarini bilmem yine yparmi bilmem ama oglum icin susu
@Rase7 1 yıl sonra bu paylaşım neden
Yeni gordum
@Rase7 bu soruyu siz mi sormuştunuz
Hayir bende buna benzer bir olay yasadim onu anlatmak istedim
@Rase7 geçmiş olsun kolay değil , bol dua et
Adam diye gezmesin
eşinle evlenmene ailen izin vermedi mi
Biz lise zamanından tanışıyorduk. o zamanlar karşı geliyorlardı. Babam istemiyordu. Ona göre onların bulduğu biriyle evlenmeliydim o yüzden.
Allah yardımcın olsun
sabırlı ol :(
çok kötü bir durum simdi kac yasındasın
23 yaşındayım..
seni anlayabiliyorum istersen özelden yaz
Ne iş yapıyorsun?
Allah yardımcın olsun inşallah...
Zor durum..
erkektir yapar bişey olmaz
Bu kadar kolay değil mi '' Erkektir yapar bir şey olmaz'' ! Karısını çocuğunu düşünen olmuyor. Nefret ediyorum senin gibi insanlardan.
ben o anlamda demedim erkekler yapar anlamında söylemiştim