5 buçuk aylık hamileyim ve eşim beni 2 aydır aldattığını itiraf etti. Lütfen yardım edin?

Evleneni daha 4 sene oldu hamileyim Eşim bana çarşamba akşamı beni 2 aydır biriyle aldattığını söyledi. Hiç bir tepki veremedim. Sadece yavaşça kalktım ve dışarı çıktım. Geldiğimde ise evde yoktu. Daha sonrasında tek kelime bile konuşmadık. Eve geliyor. Kendi yemeğini yiyor. Ben ise bütün akşam odamdayım. Hesap bile soramayacak kadar yorgun hissediyorum kendimi. Seviyorduk birbirimizi. Bu 2 ayda bile anlayamadım beni aldattığını. Her şey aynıydı. Ya ben kör kütük aşıktım ya da o çok iyi bir oyuncuydu bilmiyorum.. Söyledikten sonra gelip yanımda yatmadı. Salonda yatıyor. Ben ise bütün gece benden başka bir kadına nasıl dokunabilir diye kendimi yiyorum. Ayrılmak istiyorum fakat bebeğim var. Bir oğlum olacak. Korkuyorum sadece. Çok şükür mesleğim var. Eğer boşanırsam oğluma bakabilirim ama daha oğlum doğacak büyüyecek derken 1 sene geçecek. Ailemin evine dönmek istemiyorum kiralar da çok pahalı nereden destek alabilirim için almıyor böyle bir adamı. Ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresiz hissediyorum ki.
5 buçuk aylık hamileyim ve eşim beni 2 aydır aldattığını itiraf etti. Lütfen yardım edin?