5 buçuk aylık hamileyim. Eşim bana beni 2 aydır biriyle aldattığını söyledi. Lütfen yardım edin?

18 ağustos 2013'de evlendim. Daha bir sene bile olmadı. 5 buçuk aylık hamileyim. Eşim bana çarşamba akşamı beni 2 aydır biriyle aldattığını söyledi. Hiç bir tepki veremedim. Sadece yavaşça kalktım ve dışarı çıktım. Geldiğimde ise evde yoktu. Daha sonrasında tek kelime bile konuşmadık. Eve geliyor. Kendi yemeğini yiyor. Ben ise bütün akşam odamdayım. Hesap bile soramayacak kadar yorgun hissediyorum kendimi. Seviyorduk birbirimizi. Bu 2 ayda bile anlayamadım beni aldattığını. Her şey aynıydı. Ya ben kör kütük aşıktım ya da o çok iyi bir oyuncuydu bilmiyorum.. Söyledikten sonra gelip yanımda yatmadı. Salonda yatıyor. Ben ise bütün gece benden başka bir kadına nasıl dokunabilir diye kendimi yiyorum. Ayrılmak istiyorum fakat bebeğim var. Bir oğlum olacak. Korkuyorum sadece. Çok şükür mesleğim var. Eğer boşanırsam oğluma bakabilirim ama daha oğlum doğacak büyüyecek derken 1 sene geçecek. Ailemin evine dönemem. Babamla hiç bir şekilde anlaşamıyoruz. Onun gözünde iyi bir evlat değilim. Annem ise babamın sözünden çıkamıyor. Bebeğimi orada büyütemem. Tek başıma da yaşayacak maddi gücüm yok şuanda. Ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresiz hissediyorum ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim. Yaşadıklarımdan etrafımdaki insanlarımı unutmuşum resmen. Sanki annem babam dışında kimsem yok gibi düşünmüşüm 2 gecedir. Fakat etrafımda bana arka çıkacak o kadar insan var ki. Bana destek verdiğiniz için gerçekten teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Bebeğim doğana kadar annem ve babam kadar sevdiğim dayımla yengeme gitmeye karar verdim. Beni kendi evlatlarından ayırmazlar. Oraya gittikten sonra da boşanma davası açacağım. Bebeğimin doğumunu beklemeyeceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü bebeğim doğduğunda hala o adamla evli olarak kalmak istemiyorum. Şu zamana kadar nasıl onu karnımda taşıdıysam ömrüm boyunca da kalbimde kucağımda tek başıma taşıyabilirim. Hepinize tekrar teşekkürler..
5 buçuk aylık hamileyim. Eşim bana beni 2 aydır biriyle aldattığını söyledi. Lütfen yardım edin?