+1 yılMahkemeye başvurarak boşanabilirsin kocanın maddi gücüne görede nafaka alırsın. En büyük hata bu yaşlarda aşık olarak evlenmek tanımadan etmeden hemen kanıyoruz aşk diye imzayı atınca bitiyor bütün aşk çok erken evlenmişsin en büyük hatayı burada yapmışsın. Neyse olan olmuş eyer ayrılmak istiyorsan mahkemeye başvurarak beni aldattı diyerek nafaka alabilirsin hatta tazminat davası bile açabilirsin her şekilde seni aldattığını kanıtlarsan ya da itiraf ederse sen kazanırsın mahkeme sonuçlanana kadar bir arkadaşında kal ya da ailenin evine dön birazcık sık dişini babalar kızlarını sever her ne kadar seni sevmiyormuş gibi hissetsede canın yandığında onunda canı yanacaktır ha eyer başka türlüyse bilemem hayırsız çok baba var. Mahkemeye baş vurarak sorunu çözebilirsin ya da yeni bir şans verebilirsin tabi okadar anlayışlı isen ki bunun anlayışlı olacak bir tarafı yok ama sonucta ortada bir bebek var. Umarım en doğru kararı verirsin. Unutma sadece kendini düşünme karnındaki bebeğide düşün.
22 Yorumla
Soran+1 yılŞans vermemi istemiyor. İstese bir şeyler söyler gitme etme yapma söz bir daha olmayacak vs şeyler söylerdi. Fakat tek kelime etmedi. Etmiyor da. Kendime yediremem barışmayı. Suçlu gibi ben gidip barışalım demeyeceğim. Bu saatten sonra dese de işe yaramaz zaten
En İyi Cevaplar
Öncelikle Zina bir boşanma sebebidir ve aldatan taraf tazminat ve nafaka odemek zorunda. Lakin odeyecegi para zaten maddi gucune olucaktır. Aldatma sayet olmuşsa tek celsede mahkeme bosuyacaktır ama tazminat ve nafaka icin erteleme olucaktır kocanızın maddi durumunun araştırılması cin. Siz eger gercekten boşanmayı kafanıza koyduysanız ki bence bir daha dusunun kocanız aynen devam edicekmi bu sekilde... O zaman davayı acın ve kocanızın böyle davrandıgını acıklayın hatta mumkunse sevigilisi ile buluşması esnaasında elinizde sadece fotoraf bulmanız sizi mahkemede kocanıza karsı tazmiman ve nafaka almada cok guclu kılacaktır. cocuk icin zaten nafakasını odemek zorunda kalıcaktır...
00 Yorumla
Baba evine dönmeden önce;eğer ev sizinse evden çıkmayın onu almayın eve nerede kalırsa kalsın. Daha sonra ailesine haber verin torunları olacak dışarı atamazlar sizi, gelsinler doğum olana kadar kayınvalide kayınpeder yanınızda kalsın. İhtiyaçlarınızı karşılarlar eğer utanmaları ve insanlıkları varsa tabi. Doğum olduktan sonra işe girersiniz, bu zaman zarfında eşiniz belki hatasını anlar bir şans verebilirsiniz çocuğunuzun hatrına. Bu kadar pişkinlikle söyleyen insanın aklı başına pek gelmez ama ben bilmeden ihtimallerden konuşuruyorum şuan. İşler yoluna girmezse açın davanızı yasal olan bütün haklarınızı sonuna kadar kullanın. Kesinlikle ve kesinlikle size bir abla olarak vereceğim nasihat asla yanına kar kalmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler..
+1 yılBosandigin zaman hem bebegin icin hemde kendin icin nafaka alabilirsin bebek oldugu icin sana vereceklerdir ama iyi dusu tasin. Hatta ayrilacagin zaman se degil o evden defolup gitsin. Bak annemden biliyorum bana hamileyken babam annemi aldatiyomus annem e be dogduktan sonra itiraf etmis. Annem iki cocuk var diye sabretmis. Simdi 18 yasindayim uc yil once ayrildilar ve babamin o kadindan 2 cocugu ortaya cikti. Huylu huyundan vazgeecmez. Babam varlikli ve cok hatasi vardi mahkeme 220.000 tazminat ve 1000 lira nafaka vefi şu an temyizde. Annem evden gittigi icin pisman ananemin yanindayiz ve cok zorlukcekiyoruz. Evden ayrilma. Nasil aldattiysa sana bakmak zorund.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum.. Yıllar sonra çocuğumla aynı yaşta eşimin başka çocukları ortaya çıksa.. Allahım gerçekten çok zor.. Etrafımda bana yardım edebilecek bir kaç insana danışacağım en iyisi.. Bebeğim doğana kadar onlarda kalırım..
- +1 yıl
Benden 6 ay buyuk kardesimden 2-3 yas buyuk cocuklari var. Aciklama yapmasini bekle sonra mantikli karar. ver. Tek gecelikle ayni kadin cok farklidir ikiside ne kadar mide bulandirici olsa da biri ihtiyac icindir digerinde ya bir cikar vardir ya da isin icine duygu falan girmistir. Sana daha cok sokulacagina birde oturma odasinda yatmis konusun once ayriligi falan mahkemede ayrilmak istemiyorum derse mahkeme uzarda uzar. Ve dedigim gibi ayrilma karari alirsan evden ayrilma faturalarini odet kirayi odet yanina arkadasini cagir ya da anneni kardesini falan ama gitme evden o gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılbenim babam annemi surekli aldatırdı, bize de kotu davranırdı, emin ol cocugun sadakatsiz bir babayla ve mutsuz bir anneyle büyürse ilerde hayatında kötü zamanlar gecirir. Bunu affedemezsin. hep sonrası gelir. daha 1 sene bile gecmemis. bosanıp ailenin yanına don ve calısmaya devam et, para kazanırsın, o adamdan uzaklas. senden gelip bir ozur bile dilememis, affetmen icin yalvarmamıs, piskin. demekki pisman degil. eger oglun icin affedersen ve bosanmazsan kadınlık gururunu kaybedersin. ben böyle bir ailede büyüdüm su an 20 yasındayım, o kadar sorunum var ki, hep ailemden kaynaklanan.. kendi ogluna ve kendine bunu yapma.
21 YorumlaBu hayatta tek başınızı yaslayıp derdini anlatabileceğin yer baba ocağıdır. Her ne kadar anlaşamasanızda onlara dönemem demeyi çözüm yapmayın kendinize. İçinde yaşamış olduğun durum çok kötü ne yazık ki.. Keşkeli konuşmaları sevmem ama keşke kocanızın size sadık olacağından emin olup çocuk yapsaymışsınız. Sizden özür bile dilemedi mi pişman olduğunu felan?
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilemedi. Tek kelime etmedi. Adam hayatından memnun
+1 yılSana destek olabilcek ailenden maddi olarak birileri varsa onlara aç bu konuyu. Yavaş ve sessizce git sen her gün o evden... Zamanı geldiğinde artık kaybolabilirsin...
Seni onun aşkından birleştirdiğin küçücük bebeğinle bırakıp gidebiliyorsa başka tene, durma daha fazla o evde...14 Yorumla
Soran+1 yılTercüme oldun duygularıma..
- +1 yıl
Eminim rabbimde yanında olacaktır. Sakın korkma bir adım atmaktan, ben babası tarafından annesi sürekli aldatılan bir ailede dünyaya geldim. Annem maddi güc yetersizliğinden o evde kalmış. Ama sürekli ağlayan bir anneyle büyüdüm, bekleyen, sabır eden...
En kötüsüde ne biliyomusun o çocuk babasını severken ondan nefret ediyor, nefret ederken, umut ediyor. Kücük yasımdan beri aileme hep kapalı duvarlar arkasından baktım. Cocugum babasız büyümesin daha iyi yasasın diye sakın öyle bir adama katlanma... He bugün bir daha asla yapmam demesinede inanma.:) Anneme o söz 20 yıl defalarca verildi...
Olmadı ama... Sözüm o ki sen bir adım at Rabbin senin ve oğlun için yanında olacaktır... Eminim hoş bir kadınsın, bellimi olur ikinci baharını yaşarsın... Sakın umutsuzluk çekme... Yeterki güçlü ol.. Kendin için değil. Oğlun için... Umudun için...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim güzel anne... Umarım şans, bereket, huzur bir daha asla bebeğin ve senden ayrılmaz...
Bence aile danışmanlığından yardım almalısın. Yoksa bebeğine zarar bile verebilirsin. Ama unutmaman gereken bir şey var ki sen güçlü bir kadınsın ve güçlü bir anne olacaksın. Allah kimseye kaldıramayacağı dertleri vermez. Sakın eşini aldatmayı düşünme anne olacaksın yakında. Annelik vasfını kirletme. Çünkü annelik kutsaldır. Sadece sabret ve kendine güven Allaha sığın.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaptığı iğrençliği asla yapmam. Oğluma zarar vermek aklımın ucundan bile geçmez. Tek varlığım o şu anda..
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolasın..
+1 yılİşte böyle adamları tespit edeceksin a. q cocukları ablacım gerçekten çok üzüldüm bebeğinde var yazık. Bak şimdi dostun veya tanıdıkların var mı seni bir süre idari edebilecek olanlar orda kalsan olurmu rahat edebilirmisin yoksa bebeğin dünyaya gelene kadar sabret evde kal yine sonra işinde varmış zaten işine devam edersin bide bakıcı ayarlaman lazım bebeğine ALLAHIM SANA DAİMA YARDIM ETSİN :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
- +1 yıl
RİCA EDERİM.
1. Öncelikle başa gelen bilir tabi ama aldatılan tek insan sen değilsin
2. Bu saaten sonra birlikteliğiniz devam etse bile şu kısacık ömürde kafanın biyerlerinde hep bununla yaşayamazsın
3. Kesin kararlar al ve kararlar sadece seni değil çocuğunu da ilgilendirdiğini unutma
4. Kocan aldatmış ve bundan pişman, üzgün değil büyük ihtimalle de aldattığı kişiye bir şeyler hissediyor ve bunu o kişi bile istemiştir sana söylemesini (tabi bu ihtimal ama kocanın hiçbir açıklama yapmamasının nedeni bu olabilir bence)
5. Kocan bu durumu nasıl kabullendiyse mahkeme huzurunda da mecbur kabullenecek ve bu durum senin elini oldukça güçlendirecek
6. Aldatılmak kötü bir şey ama unutma aldatmak daha da iğrenç bir şey bırak hiç bir şey deme ve bu utançla yaşasın
7. Allah Kolaylık ve Sabır Versin zor ama atlatırsın zaman zaman zaman01 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun. Ben sadece şunu söylemek istiyorum; çocuğun için evliliğini ayakta tutmaya çalışma. Benim annem ve babamda ben 3 yaşındayken ayrılma kararı almışlardı ama benim için ayakta durmaya çalıştılar. Şimdi 20 yaşındayım hala birlikteler ve arada ne saygı var ne de sevgi. Keşke başında ayrılsalarmış diyorum kendi kendime. Tamam maddi gücünden dolayı şu anlık ayrılamıyorsun ama ilerisi için söylüyorum. Bebeğin için evliliğini ayakta tutmaya çalışırsan hem kendine hemde o bebeğe daha çok zarar vermiş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılOğlum küçükken anlamasa da büyüyünce beni anlayacaktır eminim.. Zor zamanlar olacak belki ama kalmak gibi bir niyetim yok. 3 ay sonra da olsa 5 ay sonra da olsa gideceğim onun yanından..
Cevap sahibi+1 yılen doğrusunu yaparsın
+1 yılRabbim yardımcınız olsun.
Bebek doğana kadar hiç yoktan sizi dışlayacağını falan sanmam.
Arada bir can söz konusu olduğundan geçici olarak önce çocuğun doğumunu beklemeniz bence uygun olacaktır.
Daha sonrasında şayet ayrılma, boşanma durumu gerçekleşirse mesleğinizi elinize alıp bir yerden başlarsınız. Ve düşünüyorum ki aileniz o şekilde sizi görse size o kadar da sırt çevirmez bence.
Sadece zamana bırakın, ama kendinizi bırakmayın. O adamında adamlığına tüküreyim.22 Yorumla
Soran+1 yılMecburen öyle yapacağım sanırım..
- +1 yıl
Çaresizlik yoktur.
O konuyu kafanıza takmayın.
Onun dışında zaten üzücü bir durum, erkekliğinden utanmalı o kişi.
kardeş aile desteği önemli amaa. sizde o yokmuş.. malum arkadaş çevresi v. s onlarada güven yok ortam bozuk. yatağınızın ayrı olmasına üzüldüm. yatağa küslük girmez girerse zaten o evlilik yürümez. allah yardımcın olsun. sanırım eşiniz bunu koz olarak kullanıyor :(
10 YorumlaCok uzuldum durumuna. Boyle birsey olamaz ne ara sikilmis ki senden. Oyuncak mi evlilik? Cocuk olmasa hayatina devam edebilirdin. Cocukla calismak ve bakmak zor. Maddi gucun plmasi gerek yeni ev ve bakici icin. Bol sans diliyorum. Duzeleceginide sanmiyorum devam edecek ki itiraf etmis. Ayrilik olacak anlasilan...
10 YorumlaPeki bunu sana neden söyledi? Pisman mi? Vicdanini rahatlatmak icin mi soyledi sence? Ne istiyor ayrilmak mi yoksa devam etmek mi? Korkarak yasayamazsin bu soruları sor cevabini al ona gore hayatina sekil ver. Hamilesin su an cok uzulme bebeğini de düşün.
14 Yorumla
Soran+1 yılAkşam işten geldi gayet normal yemeğimizi yedik. Sonra masada birden '' Ben 2 aydır başka bir kadınla birlikteyim'' dedi. Kalktım ve dışarı çıktım. Ne gitme dedi. Ne özür diledi. Tek kelime etmedi. Ayrılmak istiyor bence
Soran+1 yılTamam. Teşekkürler..
Eşin sana bunu söylerken eğer pişman olmuş gibiyseeee sorun yok birdaha yapmamak şartıyla affedebilirsin sonuçta her insan hata yapar hata yapmak bir insanlara mahsus ama eğer niyeti hala o kadınla bağını koparmadan devam etmekse bas tekmeyi gitsin öyleleri düzelmez asla şimdiden yüz bulursa eğer hayatın boyunca bu tür durularla sürekli karşılaşırsın ama bildiğim bir şey var bu iş konuşmadan çözülecek bir konu değil ve tatrtışmaya girmeden kavgaya girişmeden konuşarak çözmeye çalış
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece karşıma oturdu ve '' 2 aydır başka bir kadınla birlikteyim ben'' dedi. Çok soğukkanlıydı. Sanki '' Kalk git de sevgilimi bu eve getireyim rahat rahat yaşayalım.'' der gibiydi.
- +1 yıl
valla o zaman bu adamın gözü dışarda bence mücadele etmeye değmez mücadele etsen belki kocanı geri kazanırsın zorda olsa ama acaba başka bir kadınmı var şüphesi içini yer bitirir şüphe felaket getirir içine bir kere düştümü kurtulamazsın sende biliyorsunki güven en değerli meziyet bir kere kaybettinmi geri kazanamazsın. açık açık söyle bu arada tek başıma yaşayacak gelirim yok diyorsun ve mesleğim var diyorsun hiç korkma allah yardım edecekir. yeterki sen haklı ol ve mücadele et hayat ne kadar acımasız olursa olsun bir yerinden tutanı asla üzerinden silkeleyip yere atmaz
Soran+1 yılGüven olmadı mı evlilik falan yürümez. 5 dakika geç kalsa acaba biri mi var diye düşünmekten kendimi yerim.. Sağolasın..
Yaşadıklarında senin adına çok üzüldüm. İlk demek istediğim şu , anne baba herşeydir. Benm de aram iyi olmasa da pek , bütün arkadaşları toplasan bir anne etmez. İnşallah bundan sonra bütün işlerin hayırlı gider , kendini üzme hiç bir şey için
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler..
Eşinle açık açık konuşmalısın.. O kadını seviyor mu? Seviyorsa çocuğu doğurup çalışabilecek duruma gelene kadar seni desteklemesini iste ondan sonra boşanırsınız.. Allah sabır versin.. Umarım bu süre kocan yaptığı hatanın farkına varır ve seni ve çocuğunuzu mutlu eder..
10 Yorumlaİnsan bir gelir en azından açıklama yapar. Pişmansa pişmanım der. Sen önündeki bir kaç haftada para biriktirmeye felan bak. Geçiyordur eline. Arkadaşlarından , internetten sor soruştur boşanınca nasıl nafaka alabilirim diye. Kalıcak bir arkadaş evi ayarla vardır illa tanıdıklarından biri. Sonrası gelir zaten kendi yolunu çiz canım. İnşallah herşey hayırlısıyla olur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekür ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben okuyunca ne dememem gerektiğini bilemedim çok zor bir durum Rabbim kimsenin başına böyle birşey vermesin. yani bir tahmin olarak söylemk istedim şu an eşin bu itirafı seni kaybetmekten korkmadığı ve o kadına gitmek istediğinden mi yaptı yoksa pişmanlık duyduğundan mı bilemedim. bu durumu ne olursa olsun kaldıramayacaksın tabi Allah yardımcın olsun onunla konuşmalısın neden itiraf ettin ozman ne istiyorsun falan mı demelisin ki bilemeidm yaa
10 Yorumla
+1 yılUzuntuyle okudum, yalniz degilsiniz sizin gibi binlerce kadin var bu ulkede... En acisi da siz hamileyken cocugunun annesine bunu yapması... bosanirsaniz cocugu yuzunu asla gostermeyin, bir sure sonra sizin degernizi anlayacaktir...
12 Yorumla
Soran+1 yılHamile değilken olsa bu kadar yakmazdı canımı. Ama ben ikimizin ortak noktasını ikimizin canını karnımda taşırken bunu yapması daha çok yıkıyor insanı..
- +1 yıl
gercekten cok acı.. Kendinize bakabilcekseniz, ekonomik özgürlüğünüz varsa bir dakika durmayin, bu aldatmalarin arkasi gelecektir. ve omrunuz boyunca aldatilan bir kadin olacaksiniz :/
+1 yılYa basligi okurken bile icim gitti of:( allah yardimcin olsun umarim cocugunu en guzel sekilde buyutursun hep guzel anlariniz olur oglusunla:) yani isin adli tarafini dusunursek davayi senin acman daha mantikli yalniz elinde kanit olursa cok rahat bir bosanma sureci gecirirsiniz abim daha evvelden boyle bir olayla karsilasti cinsiyetler farkliydi tabi yani 3 senedir bosanmaya calisiyo..
01 Yorumla
Soran+1 yılallah yardımcısı olsun onunda..
bak ben bu dediğimi yapar mıyım bilmiyorum sanmıyorum ama sen yap olur mu olabilir oda insan hani yaptığı asla doğru değil ama otur konuş nedenini sor onu bırakma sevmese evlenir çocuğunun annesi yaparmıydı? şimdi insanlar o kadar farklı ki adam mı kadının kanına girdi kadın mı adamın bilinmez öyle kolay yıkıp geçme derim. hem su bir gerçek onun itiraf etmesi pişmanlığının göstergesidir ve sevmese yaptığından pişman olmayı bırak yakalanmayna kadar söylemezdi bile
12 Yorumla
Soran+1 yılBak pişman olsa söyledikten sonra özür diler yapmayacağını söylerdi. Yapacak. Yapmak istiyor. O kadınla olmak istiyor. Bana da vicdanı rahat olsun diye haber veriyor. Haberin olsun yani bir kadın var. İster git ister gitme. Beni ilgilendirmez diyor.
- +1 yıl
Bu kadar cevabın arasında tek akla değer ve güzel cevap bu. Sizin gibi bayanların varlığından müthiş haz duyuyorum, insani anlamda eli öpülesi birisiniz. Ben de aynı kanıdayım. Ben de boşanmış biriyim, seneler geçmesine rağmen hiç üzülmedim, ancak eşim şiddet sebebiyle benden ayrıldıktan bir yıl sonra çok pişman oldu ve tekrar evlenerek birleşmek istediğini belirtti. İlk başta şiddet sebebiyle hata yapan bendim. Ama davada o kadar yalan ve iftiralar atıldı ki haklı çıkmak adına, bugün en kötü halde olan yine boşandığım kadın oldu.
Örnekten yola çıkarak diyeceğim o ki, acele etme ve sağlam, sana doğru akıl verebilecek dost bulmanı, onunla dertleşmeni tavsiye ederim. Hukuki ve sosyal anlamda benden yardım isterseniz bir ağabey gibi yardımcı olabilirim.
+1 yılBence öncelikle onu karşına al bir konuş, neden yaptığını falan sor sakince, eğer pişman değilse, boşanma davası aç ve kurtul ondan, iyi bir avukat tut, tazminat davası aç, o parayla da çocuğunu büyüt güzelce. O da ne hali varsa görsün. Çocuğu da gösterme ona. Pislik herif.
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuğunu çok düşünseydi yapmazdı zaten.. Ayda yılda bir görmeye gelirse gelsin.. Ne diyeyim..
+1 yıleşinle bunu konuşmalısın o yaşadığı şeyin bir anlamı olup olmadığını sor ona aşık olduğunu ve bebeğini taşıdığını söyle haklısın sakın gurur yapma sonuna kadar çabala kimse hamile bir kadına kazık atacak kadar şeytan değildir inan herşey çok güzel olacak sen bebiş ve baba için inanıyorum buna
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yani yalvarayım mı bir de gidip? Bana aşık olsa başkasına dokunamazdı. Bebeğini düşünse 2 aydır başka kadın ya da kadınlara gitmezdi. Baba falan değil o adam benim gözümde...
- +1 yıl
bir anlık şeytana uymuş olabilir nefsi zayıf bir insan olabilir ama bundan seni sevip sevmediği anlamını çıkaramazsın onunla konuşman gerek yalvar demiyorum sadece onun için bunun bir anlamı olup olmadığını sor
+1 yılboşa, alacağın tazminat ve nafakayla uzun süre yaşarsın.
böyle bir adamı baba koca yapmaktansa aslan gibi ayakta durursun.12 Yorumla
Soran+1 yılNe baba ne de eş benim gözümde şu 2 günden beri.. Evimizi evlendikten sonra aldık. Yarı yarıya hak sahibi oluyoruz biz değil mi. Doğru ya. Eşimden boşanıyorum diye sevinen tek kadınım heralde..
- +1 yıl
kesinlikle hak sahibisin o evde. ayrıca nafaka ile de geçimini sağlayabilirsin.
Eğer seviyorsan kocanı geri kazan derim. kocan dürüstçe aldatttığını anlatmış pişman olmuş. bu pişmanlığını sana anlatmak istemiş. herşey eskiye dönmesi lazım. her erkek aldattığını karısına söylemez. söylemesinin sebebi başkasından duymadan kendi söylemiş. eğer boşanmayı düşünüyorsan sana kalmış. allah yardımcın olsun bacım.
04 Yorumla- +1 yıl
nereye pisman ya, yalvarması lazım. pislik adam hamile karısını nasıl aldatabilir serefsiz adam
Soran+1 yılaynen öyle pişman falan değil.. Soğukkanlıca söyledi herşeyi. Vicdanını rahatlatmak bana haber vermek için. Haberin olsun o kadına gidiyorum yani. Katlanıyorsan kal. Katlanamıyorsan boşan der gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun eşini ıslah etsin empati yapıyorum çünkü bende hamileym ve aşşağı yukarı seninle aynı tarhlerde evlenmişiz, 3 aylık hamileyim ve ufacık tartışmalarımızda dahi kürtaj olmayı düşündüm, henüz geç değil boşanabilirim diye düşünüyorum her kavgada böyle bii durumda olsam heralde affı olmazdı benim için boşan ve nafaka iste bu sana bir müddet yetecektir sonrasında da mesleğin varmış nasıl olsa Rabbim yardım eder inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sağlıklı bir bebeğin ve iyi devam eden bir evliliğin olur. Allah kucağına nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılAmiiin amiin Allah razı olsun umarım senin içinde herşey yolunda gider Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsn konuşmak istersen yaz bana gizliliği kaldırırım
+1 yılBacım hayat böyle gitmez kendini yer bitirirsin. Eşinle konuş düzeltebilirseniz devam edin ama olmuyorsa babanın evine gitmeni tavsiye ederim. Baban sonuçta ne kadar anlaşamasanızda seni sahiplenecektir emin ol. Hayat bu anlattığın şekilde devam etmez.
00 YorumlaDurum böyleyken bunu nasıl yapabiliyor.. ha hoş böyle bir şey olmasa da yaptığı şerefsizlik... Birbirinizden kaçmayın.. al karşına adam akıllı sor hesabını... ne olacaksa olsun... bunu sürdürmeye devam edecekse uzatma derim, yok pişmanım diyorsa biraz daha süre tanı...
00 Yorumlahamile oldugun için bellı bir sürede sonra cinsel ilişki yasamak yasaklanıyor doktor tarafından dogal olarak erkekte kendini tatin etmek zorunda ihtiyacını gidermesi kadar dogal bişey yok ama bunu seninle paylasması biraz abest olmus sen hamile bir bayansın her zamankınden daha kırılgan daha alıngansın..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşini bekleyen bekliyor. Seven insan aşık olan insan başka bir kadına dokunmuyor. Bir kere de değil. 2 ay boyunca. Hiç mi gözünün önüne evliliğimiz gelmedi merak ediyorum. Hiç mi aklına oğlu gelmedi. Merak ediyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç arkadaşınız yok mu veya dostum dediğiniz rica etseniz yanında kalsanız veya kardeşiniz çıķış yolu arıyorum sizin gibi bunu düşünün. Aile ve sosyal pokitikalar bakanlığı ile irtibata ayrıca geçebilirsiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sana sabır versin canım. Eşinden boşan bence hiç bir kadin böyle birşeyi haketmez. Boşandıktan sonra nafaka parasıyla biraz idare edersin sonra cocuğunu bir yuvaya verip çalışırsın. Kendi ayaklarının üstünde durabilirsin. 1 yıllık eşini aldatan bir eşden hayır gelmez. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumlayuh yani hemen boşan v. s demişler. Eşin senden utandığı için kaçıyor ona göre davran herkes hata yapar önemli olan tekrarlayıp tekrarlamıyacağı git eşine konuş ama sakin sakin konuş ayrılıktan bahsetme bile. Kendinize aksiyon aramayın ilk adımı sen at sor bence.
00 Yorumla
+1 yılevden kov lan niye hala aynı evde yaşıyonuz hamile karısını aldatacak kadar şeref yoksunu ve hala aynı evde yaşayacak kadar da ar yoksunu. yok artık yani. ev onun ya da değil. kov lan. boşan sonra da.
10 YorumlaSeni sevmeyen adamın çoçuğunu ne yapacaksın ki?
Hani sevde yanlış yaptım dese, tamam da aff edilir, ama bu seni istemiyor bile. Ayrı uyuyorsunuz.
Ne biliim sen bilirsin04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Zaten bitiyor. Ama nasıl bitireceğim bir yol arıyorum sadece. En az zarar vereninden..
Soran+1 yılO benim bebeğim nasıl kıyarım ona. Ne olursa olsun benim oğlum o. Ne suçu var babası böyle bir şey yaptıysa.. Kıyamam ona ben..
onu memlun edecek şeyler yapmalısın hata bununlar ilgili bir site önere bilirim :)) hediyefabrikası. com en azından bir göz at
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın niye memnun etmeye çalışsın onun mu suçu var?
Soran+1 yılKadına da hediye alayım mı? Ne saçmalıyorsun arkadaşım..
Allah ıslah etsin, eşini hidayete erdirsin.. çok üzüldüm
10 Yorumlaöyle adamın allah belasını versin be düşülen durumlara bak insanlar ne kadar nankör şerefsiz olmuşlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle..
+1 yılYazdıklarını okudukça o hayvan herifi 5 saat aralıksız dövüp komaya sokmak istedim. Böyle insanlar ne baba olmayı ne de bir kadını hakediyor. Kardeş Allah yardımcın olsun sana dua edeceğim.
00 Yorumla
+1 yılcok uzuldum ya bu adami hadim ediceksin serefsiz tek kelimeyle
10 Yorumla
+1 yılBekle sabret şu anda o evden başka gidecek yerin yok gibi ama artık orda da misafirsin orada senin evin değil doğuma kadar bekle mecbursun çocuk biraz toparlanınca işe başla allah kocanın belasını versin pılını prtını topla git
00 YorumlaBence eşinin seni aldattını ıspatlarsan maddi manevi tazmit aç ve nafakatalepet ıspatlarsan tek celsede boşanırsın tazminatın ve nafakan garanti hiç şupen olmasın bu adamdan sana fayda gelmez bence onu sevmeyi de birak👍
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an zaten sevgi denen duyguyu hissedemiyorum. Tek hissettiğim oğlum için korku.
ne sereflı adammış! kendınden bır parcayı dunyaya getırmeye calışan bunun ıcın bın cesıt zahmete katlanan kadına yapılana bak, kes at lan onu!!
00 YorumlaYuhh Abii yaa Bu ne sabret Be arkadaşımm Madem aldatacaktın niye evlndin byle erkeğin bn taaaaaaaaaaa
00 Yorumlane diyeceğimi bilemiyorum ama o pisliğin ağzını yüzünü dağıtmak istediğim kesin. ailemin yanına dönemem falan demişsin de, ne yapacaksın ki başka?
12 Yorumla
Soran+1 yılbir bilsem
- +1 yıl
https://www.ibbkkm.org/ aklında bulunsun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılamma karaktersizmi ya. Yapacak bir şey yok çocuk doğana kadar bari bekle hatta büyüsün biraz. Nasıl olsa dava çasan tek celsede her zaman boşanırsın.
00 Yorumla Boşan. Dile kolay , ama mesleğin var çok şükür. Allahtan başka kimseye muhtac değilsin, bir ev kirala çocuğunu büyüt. Yazıklar olsun öyle birine de.. pişman olmuş olsaydı yalvarırdı birşey söyle diye
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Pişman olsa oğlumuz için boşanmayalım bak söz bir daha olmayacak falan filan derdi. Belki o zaman geri dönerdim. Ama tek bir kelime etmedii. Gururuma yediremem. Kadınlığıma yediremem şu saatten sonra
Boşan çpcuk için babası madden seni destekler mahkemeden tazminatta istersin sonrasinda meskligine devam
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak en doğru karar olacaktır. Nafakanı alırsın. Çalışıyorsan onunla beraber yeter sanırım. Bebeğin 1-2 senesi sancılı geçer sanırım.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun, Allah geri kalan ömrünü sana bağışlasın evladından ayırmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılkusura bakma ama şerefsizin tekiymiş. tabi senin kararın ama ailenlede konuş boşan derim. nafaka filan alırsın. bide özel bişey daha sorabilirmyiim?
08 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın. Buyur sor..
- +1 yıl
hamilelik sürecinde ilişkiye girmişmyidinz?
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
belki sadece hamilelik için biriyle birliktedir. tamam iğrenç bişey ama bir erkek 9 ay ilişkiye girmeden yapamaz
- +1 yıl
sadece fahişeyle yapmış olabilir yani kısa bir süreyle
Soran+1 yıl2 ay kısa bir süre değil. Ben seni 2 aydır aldatıyorum demedi. İki aydır biriyle birlikteyim dedi. Yani bu cinsel anlamda da aşk anlamında da bir birliktelik. Hamilelik için olsa pişman olduğunu yapmayacağını söyler. Kısaca adam değil. Adam gibi adamlar nasıl bekliyor eşini. Çünkü bir bebekleri olacak. Düşünmüyor bile cinselliği. Ne diyeyim. Yanlış insana denk gelmişim bunca sene.
- +1 yıl
tabi oda doğru ama keşke oral seks filanda yapsaydın en azından belki tam bırakmazdı seni
- +1 yıl
ablacım özel mesaj atabilir misin bana?
Senden vesayetini almaya kalkışabilir iftira atabilir çok ihtimal var kocanı elinde tutmaya çalış mücadele et :(
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni doğmuş bir bebeği annesinden ayıramazlar. Üstelik eşim aldattığı için babasına verme ihtimalleri çok düşük ileride de.. Zaten büyüyünce oğlum kimin yanında olacağını bilecektir..
bir işin varmış zaten ucuz bir ev bul o şerefsizden de nafaka al ayrıca devlet yardım ediyor çocuğa
12 Yorumla
Soran+1 yılİyice öğrenmem lazım devletin nasıl yardımları var.
+1 yılbebeğini doğurana kadar bekle sonra iş bulursun ayrılırsın nafaka iste
10 Yorumlavalla git eşinle konuş biz neden böyle olduk falan de aldatılmaz zordur ama yapacak bişey yok oğlun olacakmış zaten eşin sever o çocuğu eskiye dönersiniz iyice bir konuşun
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatılmaya tahammülü olamayan bir insanım. Eskisi gibi olamayız. Ben bizim bebeğimizi taşırken o başka kadınlarda uçkurunun peşindeyse asla eskisi gibi olamam...
- +1 yıl
eskisi gibi olamazsın ama yapacak bişey yok bacım bak bütün ilişkiler de olur böyle aldatılmalar biliyorum zor kabullenemezsin ama yapacak bişey yok paranda yokmuş bak mecbursun birde o adam bence sen hamilesin sana dokunamaz diye aldatmıştır sonrada vicdanı el vermeyip söylemiştir dediğim gibi konuşun baktın olmuyo çocuğu doğur işe gir bak kendine ne diyeyim
Allah yar ve yardımcın olsun. Tek başına ani kararlar verme bence. Güvenebileceğin insanlara danış. Aile büyüklerin le de görüşme şansın varsa onlara da danış. Adam tam bir adiymiş.
00 Yorumla
+1 yılKuzenin kardeşin yakın arkadasın yok mu? Boşan hemen. Çocuğunu bile hak etmiyor, cocuğuna bakabilirsin arkadasın vs varsa bir süre onlarda kal.
04 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşlarımdan bir kaçı evli bazıları nişanlı. Kuzenlerim de daha küçük kendi aileleriyle yaşıyorlar. En büyük benim. Hepsi 17-18 yaşında falan..
- +1 yıl
Teyzen? Halan? Bende tek yaşasam valla gel beraber kalalım falan derdim ciddiyim. bir akraban yok mu
Soran+1 yılMuhtemelen tek çarem yengeme gitmek olacak. Küçükken evden kaçmak istediğimde hep ona giderdim. Yarı annem sayılır. Dayımı da babamdan çok sever sayarım zaten.. En iyisi onlarla konuşmak. Aklım o kadar karışıktı ki tanıdığım insanları unutuyordum tek tek. Şimdi geliyor aklıma etrafımda insanların olduğu..
- +1 yıl
Yengenle konusmalısın sanada Allah sabır versin inşallah
Cok şükür mesleğin de var bırak şerefsiz i sevseydi Yapmazdii çocuğun olacak hemde erkek tek bir erkeğe Bağlan oda evladın olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Salaklığın lüzümü yok. Bırak adam arada keyif yapsın. Seni seviyorsa sorun olmamalı. Aldatmayan bir erkek bulabileceğini mi zannediyorsun. Adam dürüstçe sana anlatmış işte. Sen de arada göz yummalısın buna derim.
011 Yorumla
Soran+1 yılAllah senin gibileri uzak tutsun evlilikten.. Madem çok eşli olmak istiyorsun evlenmeseydin kardeşim.. Dost hayatı yaşasaydın. Evinde bir karın bulunsun sana yemek yapsın bebek versin. Dışarıda da paranı harcayacağın hediyeler alacağın kıymetli bir kadın daha mı olsun. ya da kadınlar. Allah ıslat etsin seni de senin gibileri de. Yazık
- +1 yıl
BEYNİNİ YEMİŞ ONU BOŞVER SEN TAKMA...
- +1 yıl
Bu konuda farklı yapılarda olduğumuz için kadın ve erkeğin kaçamağı asla aynı olmaz. Erkek kafalı bir kadın olsa değişir tabii. Ama kadın kaçamak yapmışsa o evlilik zaten bitmiş demektir. Erkekse en mutlu olduğu anlarda bile her zaman kaçamağa hazırdır. Bilmem anlatabildim mi?
Soran+1 yılAl işte.. Erkek yapsa kabul et. Kadın yapsa evlilik biter. Kadınların cinsel ihtiyacı yok mu zannediyorsun? ya da senin emrinde çalışan makinalar mı? Derdim başımdan aşkın gelmiş sana ne anlatıyorum.. YA sabır..
Bosa bosa durman kabahat bu kadar kolay oyle seymi olur hatta akrabalirina soyle picaklasinlar
00 Yorumla
+1 yılsevgili anne adayı kardiş bütün güncellemerin ve yazılarına göre sen şu anda en sağlam kararı vermiş durumdasın.
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık sabır ve bol rızık versin.
Neden bu Dünya böyle ki? Neden hep seven, iyi davranan kötü durumda kalıyor. :S00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. eşinin ailesi ile aran nasıl bunu onlara söylesen belki oğullarıyla konuşurlar
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin ailesi antalyada. Biz istanbuldayız. Pek sık görüşemiyoruz. Ama annesi tabiki oğlunu korur. Hamilesin kızım ne var bir kere yaptıysa der. Tanıyorum kadını..
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat