Vicdanını sızlatmak için ne yapabilirim?

Sevgilim beni terketti, bir kaç ay oldu. İlk zamanlar evleneceğim kızı buldum, seviyorum, diyen adam üniversiteye başladığımızda, okulunda biraz sosyalleşince, özgür olmak istedi.

Vicdanı sızlamalı çünkü;

Ben daha önce öpüşmemişken bir çok ilk yaşandı ama tam ilişki olmadı. Bekaret bizim için ve ailem için çok önemli. Ben ruhen kendimi iyi hissetmediğimi söylediğimde "bir sonrakine yalan söylersin olur biter, ben öyle yapacağım" dedi.

Ya aramızda ilişki olsaydı, ne yapacaktın dedim, "o zaman daha uysal olurdun, gitmezdim" dedi.

Biz beraberken akrabalarının, arkadaşlarının yanında aşağıladı..Kaç kere ayrılmak istiyorum deyip yüzyüze gelince özürler diledi,psikolojimin içine etti...

Ayrıldıktan sonra adetlerim durdu, tam ilişki olmasa da hamilelikten korktum, ona söyledim. Gereği neyse yaparız, para veririm dedi. Sevmediğim kadından çocuğum olursa, o da benden nefret eder dedi ve öyle bir durum olmadığı anlaşıldığında hastaneden çıkar çıkmaz çekti gitti, bir daha da göremedim. Bu duruma sebep olan bir hastalıkmış ama umrunda olmadı. Sonradan hamile olsaydın dönerdim dedi...

O hastane yollarında bana samimi davrandı iltifatlar etti, belki dönerim ileride dedi, duygularımla oynadı...

Ailene söylerim yaptıklarını, seni masum biliyor herkes dedim. Ben bir şekilde sıyrılırım bi halt edemezsin, olan sana olur dedi ve hala istediğinde benimle konuşur, çoğunlukla konuşmaz. Arada belki dönerim biriyle olmazsa der, vicdan yok mu bende sanıyorsun demişti bir de...

Ben lisedeydim onunla başladığımda, o da öyle, herşey o kadar masumdu ki... Allah kahretsin.

Bu arada boşver hayatına bak diyeceğinizi biliyorum Ben okula öncelik verdim, hayatım iyi gidiyor ama içim o kadar hınçla dolu ki. Yeni kişilerle görüştüğümde ya bekaret soruyorlar (bakireyim dersem yalanmış gibi geliyor) ya da güvenilmez tipler.

Yaşadıklarımı anlatabileceğim kimsem yok. Aklıma gelince ağlamaya başlıyorum. Ben ilişkide hata etmiş olabilirim ama bu kadar aşağılamayı asla haketmedim, isteğim bana yaptıklarını görsün... Dün mesaj çektim çok üzgün olduğumu belirten cevap gelmedi...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bu kişi arada namaz kılan, dua eden birisidir. Ben namaz kılmasını bile bilmezken, sokakta yavru hayvan gördü mü evine alır iyileştirirdi. Başka şeylere gelince vicdanı var yani ama bana yaptıklarını görmüyor ve onun bana hava atarak(konuştuğumuzda iyi ki ayrıldım senden bugün şuraya gittik gibi laflar ederek) eğlenmesi beni mahvediyor. Çok büyük eşitsizlik...
Vicdanını sızlatmak için ne yapabilirim?