3,5 yıldır birlikteliğimiz var. Birlikte her şeyi yaptık. Birbirimizin her şeyi olduk. Ben en başında ona yaş konusunda yalan söyledim. Yıllar önce 16 yaşındayken 18 im diye yalan söyledim. Gerçeği yıllar sonra söyledim. Çok üzüldü çok ağladı ama beni gözden çıkarmayı asla düşünmedi. Üstüne bir de çiçek gönderdi. Vicdan azabını aşamıyorum
Tama da reşit olmadığını bilmemesi onun suçu değil ki ve sonradan öğrenmesi de kötü bir şey değil ki kız ne kadar gencse daha iyi onun açısından neyin kafasını yaşıyor enişte
ya 4 ay kız diye konuştuğum flortum erkek çıktı ben bu kadar üzülmedim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun? 2 senedir söyleseydin sende ayrıca bunun için trip mi atılır mq? Anlamadiysa onun aptalligi
Kendinden 9 yaş büyük diyosun şimdi de çocuk diyosun neyin kafasını yasiyon sen allaskina 😂. Ne dediğini bilmiyosun ki. Se daha toysun. Biraz hayatı gör tsni insanları tanı sonra ilişkilerden anlayacaksın.
Yıllarca yalan söylediğimi söylüyorum, sen kız gençse daha iyi olur diyorsun. Birinin yalan söyleyip seni kandırması, ihanet etmesi işine geliyorsa hoşuna gidiyor demek ki. Bir de gelip insan ilişkilerinden bahsediyorsun, allah sabır versin bana.
burada o yalanı söyleyen sanki benim mq. Demek istediğim kafamda sorun ettiğin şey lüzumsuz. Emin ol ilişkilerde daha büyük problemler yaşanıyor. Sen sadece ergenliğin sana verdiği östrojen hormonları neticesinde bir çeşit yanlışlar yapmışsın. Simidi ise bunu sorun ediyosun. Tamam herkes hata yapar. Ama önemli olan o hatayı tekrar yapmaktır. Yıllarca o hatayı yüzüne vuran biri ise zaten o yanlış kişidir. Bunları anlaman için bazı şeyleri yaşanan gerekiyor. Anladın mı beni?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamam da 16 yaşındayken sen 18 demeseydin sen 16 olduğun için seni sevmeyecek miyid ya da bu Faruk senin yaşını mi seçiyor anlamadım mq
Reşit değildim çünkü. O benden 9 yaş büyük
Tama da reşit olmadığını bilmemesi onun suçu değil ki ve sonradan öğrenmesi de kötü bir şey değil ki kız ne kadar gencse daha iyi onun açısından neyin kafasını yaşıyor enişte
Bu sitedekiler canım mı bende mi sorun var. Ben adamın yüzüne bakarak yıllarca yalan söyledim. Bu bir sorun değil mi kafayı yiyeceğim ya
Ve ayrıca bu adam seni hiç görmedi mi fotografindan analamdi mi 16 olduğunu? Hiç görmeden mi ilişki yaşadınız?
16 yaş ile 18 yaş arasında dağlar kadar fark var. Fiİken kızlar bu yaşta çok değişkenlik gosterir
Ben minyon tipliyim
ya 4 ay kız diye konuştuğum flortum erkek çıktı ben bu kadar üzülmedim. Sen neyin kafasını yaşıyorsun? 2 senedir söyleseydin sende ayrıca bunun için trip mi atılır mq? Anlamadiysa onun aptalligi
Yav sen ne anladın Allah Allah. Ben çocuğa yalan söyledim diyorum
Kendinden 9 yaş büyük diyosun şimdi de çocuk diyosun neyin kafasını yasiyon sen allaskina 😂. Ne dediğini bilmiyosun ki. Se daha toysun. Biraz hayatı gör tsni insanları tanı sonra ilişkilerden anlayacaksın.
Yıllarca yalan söylediğimi söylüyorum, sen kız gençse daha iyi olur diyorsun. Birinin yalan söyleyip seni kandırması, ihanet etmesi işine geliyorsa hoşuna gidiyor demek ki. Bir de gelip insan ilişkilerinden bahsediyorsun, allah sabır versin bana.
burada o yalanı söyleyen sanki benim mq. Demek istediğim kafamda sorun ettiğin şey lüzumsuz. Emin ol ilişkilerde daha büyük problemler yaşanıyor. Sen sadece ergenliğin sana verdiği östrojen hormonları neticesinde bir çeşit yanlışlar yapmışsın. Simidi ise bunu sorun ediyosun. Tamam herkes hata yapar. Ama önemli olan o hatayı tekrar yapmaktır. Yıllarca o hatayı yüzüne vuran biri ise zaten o yanlış kişidir. Bunları anlaman için bazı şeyleri yaşanan gerekiyor. Anladın mı beni?
2 yaş var ne abarttın bide bayıl istersen ya
😂😂👍
Yahu, rabbim sabır ver.
Ben bu adama sonuçta yalan söyledim dimi? 10 yaş olsa ne 2 yaş olsa ne. Sonuçta yalan ihanet dimi?
Yok kasten adam öldürme müebbet ya çıldırcam ya ajahahsjs ihanet diyo
Ay yürü git, beyinsiz
Sus git yat drama queen seni ajskdkd
Değer verdiğin biri sana yıllarca yalan söylesin o zaman görürüz drama queen i. S*ktir git şimdi sinirimi bozma gece gece
Zuqhahahsjsjjs zort
Yalana taviz verme bence
Niye ağlıyo mk
kesin İzmir