erkekler nasıl fizikli kızlardan hoşlanır?
85 beden sütyen takan kızlar erkeklere göre nasıldır?
erkekler nasıl fizikli kızlardan hoşlanır?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
85 beden olması bir şeyi ifade etmez önemli olan cup yani harf ölçüsüdür. Mesela sutyen bedeni 85 olup da cup harfi A olursa bu o kızın hem kilolu hem de küçük göğüslü olduğunu ifade eder. Cup da göğüs üstü ve göğüs altı uzunlukların farkıyla bulunur.
Kız arkadaşımın göğüsleri 80C boyuna ve kilosuna göre gayet orantılı duruyor. Gerisi önemli değil zaten.
çookk güzel bir ölçü
Cevap
57Cevap
Bizim Türk kızlarının göğüsleri genelde güzel olmuyor genetikmidir nedir anlamadım ama mutlaka bir arızaları var.
Valla 2 sene rusyada kaldım 4 ayda ukraynada Az çok gözlem ve araştırmalarım oldu :)
Ben yalnız o gizli dediğin yerleri iyi bilirim :)
Ayrıca 85 beden südyen şahsen fena değil
Ya az çok gördük işte :) ne gibisimi var.
85 beden sütyen takan 2 çeşit hatun vardır
şişko olduğu için memeleri büyük olan
gövdesi küçük olup memeleri büyük olan
ikisi de makbul değildir bence
Göğüslerin küçük başkalarına kendini avutmaya çalışma istersen 😂😂
Beden işini bilmiyoruz ki :S ne bilelim 85 beden dediğin ne kadar büyük oluyor. Resimli sormalısınız bu soruları :D Anket tekniğine de bayıldım bu arada, ilginç bir tarzın var
Normal ölçülerde iyidir erkekler fiziği güzel olanlardan hoşlanır şahsen ben çıtı pıtı sevmem biraz balık etli olucak balık etli derken survivordaki müge gibi mesala
Anlamıyor bir kadının beyni önemli memeden de vajinadan da bakıtığı zaman oluyor insanın, vucut rahatlar peki beyin duygular?
tabıkı 85 B-C oluyorsa super olur sevılır dolgun kızlar cekicıı olur
1- anket yapmayı öğren acilll )) 2 - 85 beden kızın gögüsleri diriyse bomba olur değilse hikaye olur..
eğer dikse gayet güzel. fiziksel olarak hafif balık etli hatunları severim. 0 beden olmasını istemem.
büyük candır ;) iyi olur 85 de tam ideal ne küçük ne büyük normal
Beden ölçülerini bilmiyoruz ki :) 85 beden ölçü olarak 85 göğüs ölçüsüne mi denk gidiyor?
85 küçük sanki biraz tabi onun hastası da ayrıdır. erkeklerin neyden hoşlandığını sorma. erkekler herşeyden hoşlanabilir anlık pompa ihtiyacına bağlıdır o tamamen. standart yani
80 - 85 her zaman iyidir, ne çok balon gibi ne de çok pısırık. Güzel böyle, iyidir, hoştur. :$
Hmm 2 sorudan birini seç diyorsun Hilmi tekniğini sevdi :D
bazen sütyenin numarasını değiştiriyorlar kimi büyük, kimi küçük göstermek için onlardan değil çok çekici :)
cup ölçüsü önemli. abcd?
yoksa sırtın geniş olur 85 bir işe yaramaz =))
o zaman güzeldir ne diyim şimdi sana ;))
kızma balım =))
Gönül isterki 90-60-90 olsun ama göğüsler büyük olsada kafi iri ve dik olsun yeter :)
Tam benim numaram, ama bazıları daha büyük bazıları daha küçük sever. Çocuklarda sütlü olanı tercih ediyorlar :)
;) ;)
bir resim atsana panpaa. Biz sütyen takmıyoruz haliyle bedebleride bilmiyoruz.. :D :D D:
Severk sevistigim gogus turlenrindendir. d yilisik olsun beni simartsin. d bateri calarken mumkunse ses cikarmasin girtlagini skrm. d oyle
Büyüklük degil de uçları daha onemli sahsim adina..
Destekli giyip kandırmayında arkadaş gerisi önemli değil şok oluyor insan hayalini kurduğunu göremeyince :)
85 beden giyenler normalde diger bedenleri giyen anormalmi :D
85 beden sütyen nasıl olduğunu bilmediğim için anlamam :)
80-85 en ideal göğüs boyutudur. birde göğüsleri dikse tamdır o zaman. fizik olarakda uzun boylu ve ince belli olabilir.
Bence ideal bir bayan icin
85 beden fena değil ama öyle çok taşacak gibi duranlarda güzel olmuyor bence.
kiz dedigin zayif kucuk ve sert goguslu olacak
TAş Gibi Olcak Diyor anlasana.. :D Pambık Gibi olmasın.. :)
gogusleri sert olacak avucu az dolduracak tas olacak
buyuk goguslu kizlar ilgi ceker ben ilgi ceken kizlRdan pek hoslanmam
gideyim mi bittiyse isimiz ;)
çok güzel 85 beden :) süper olup.. eşimin 85 beden gögüsü olsun isterdim
85cup b favorimdir üzerine tanımam
göğüsleri güzeldir gerisi kim bilir nasıldır
güzellik sadece göğüs ölçüsü değildir. göğüsler tamam ama gerisini bilmediğim için komple bişi diyemem kalçası yüzü boyu kilosu gibi
o zaman net konuşabilirim işte
bende onu diyorum işte at da bakalım :)
emilesi memelere sahipler.. <3 ^_^
sen anket olayını çok yanlış anlamışsın:)
Sertliğine bağlı be bebişim nasıl? :)
85 ve üstünde dirilik sertlik önemli :D yumuşak 85 olmamalı belki bir görsem fikrim değişir :P
Portakal büyüklüğünde dik göğüsleri olsun.
Şu beden işinden bir anlayamadım gitti
Güzel güzel. Çokta büyük olmasın ayarında.
Hindistanda ineğe tapıyorlar acaba meme mi olay
Ahaha :D deli
a b c si falan vardı heralde bi' de.
Tam sevdiğim ölçü.
Tabi sarkık değilse..
Yok istisnalar hariç erkeklerin en sevdiği ölçü diyebilirm
Hıc anlamam 85-96 falan kanks
sevişmek istiyorum azdım resmen!
Valla goguslerin dikse iyi bir beden ;-)
evet kız dedğin fzıklı olmalı
Zayıf minyon tipli kızlar
Cidden foto isteyenlere kendini cekip arttinmi?
erkekten erkeğe göre değişir.
Gogusun kac cm gogus altin kac cm?
Of ya böylesi çıkmıyor ki karşıma :-(((
Öyleleri ile evlenmek sevgili olmak istiyorum ama çıkmadı karşıma ölemmi ben başımı taşlara vuram
Umarım :-""
Tam ölçüde sarkmadıgı surece
büyük gogusler severım
numarası önemli değil yalar geçerim =P
En önemlisi sarı olsun.
Yani sarı tenli.
tadına bir bakmak lazm :D
yavas yavas tabi tatlım ön sevişme önemli :D
sanamı sorcam
afferim akıllı kız ol yola gel :D
memişlerini öpmem sonra :P :D
:D büyük konusma :D
aşık olursan sonra :) ?
millete degl ozaman sevgilin olmus olcak :)))
hmmm demek ki bırakıp giden war sitemkar gördüm seni herkes bir degildir kusura bakma geyik yapıodum böyle sacma konu görünce gırgır geciyorum ;)
elbette dıs görünüş etkiler bir insanı yalan degil ama için güzel olsun be tatlım..
bunu hal ve hareketlerin belli eder konu aşk sanırsam böyle bşi sordguna göre erkegine sadıkmısın ne istedigini biliyormsn onune baska bir fırsat cıktıgında ondan sogurmsn vs. vs. bunlar önemlidir aşk gelip geçer inan bana sevgi kalır saygı kalır güven kalır bunları oluştura bilmek önemli
aynennnnn valla öyle karsımdakınin bana sadık olmadıgını anlarsam ona göre davranırım ne ıstedıgımı bılıorum tabıkıde onume herhangi bir yakışıklı cıktıgındamı ondan sogurmuyum sanmıorum sonucta aramızda öyle bır bag olması gerekırki dünya yakışıklısı bile olsa benn sevdıgım adamdan sogumamalıyım bence
bunlar sanada bagli işte bir anlık heve ile başlayıp değişenler erkek ilgsizdir ama ona tapnlar vs. vs.
öyle davranıslara dikkat etcn belli eder insan neyin ne oldgunu ztn ;)
erkek gbi kız die buna denir afferm sana dobra ol her zaman ;)
gizli kullanıcı kaldırsam mi napsam :P :D
böyle akıllı bir kızla tanısms olurdm
hahahahahahah :D:D:D:D sesli güldüm :D:D:D:D tüh kimliğin acıga cıktı saplar dolmustur şimdi mesaj kısmına snn :D
dur bakim bir msjda ben atim göre bilcen mi kim oldugumu :D
evet :D
ahaha 1 tqane daha atiom bak takip et :D
göremedin mi hala :D
Iyidir yaaa
85 orta iyidir :)
Boyutu iyi
ölçün gayet güzel.
sütyenine bağlı
fena degiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?