Güzellik & Bakım Erkekler, 150 ve biraz üzeri yani en fazla 160 boyunda kızlar nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 40 45 kilo nasıl sizce Erkekler, 150 ve biraz üzeri yani en fazla 160 boyunda kızlar nasıl sizce? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Ben boya göre seçmem kadını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kilo da 40-45 işe harikalar 😍😍Bayılıyorum öyle kızlara 2 26 Yorumla Soran 1 yıl Ben öyleyim hiç mutlu değilim 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye mutlu değilsin ki.Çevren çok zayıfsın diye laf mı söylüyor Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle diyorlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak şimdi onlari hiç umursamaKendileri de senin gibi olmak isteyip olamıyor aslında zayıflamak istemiyor mu hiçbiri hep kilo alıyorum ve şikayet etmiyorlar mi? Yorumla Soran 1 yıl Evet konuşuyorlar Böyle konuları kilo veremiyorum diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee o zaman. Şimdi mantıklı düşünMadem balıketli olmak güzel neden zayıflamak istiyorlar 😂Onlar kendi egolarını tatmin etmek için sana böyle zayıfsın diyorlar.Sende çevrenin kötü eleştirilerini kafana takıyorsun.Sen harikasın bunu unutma. Kendini böyle sev.Erkekler balıketli sever masal. O zaman erkekler neden mankenlere dibi düşüyor 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim mutlu ettin beni 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlara istediğini verme. Asla ozguvenini düşürme.Hatta ben zayıfsam siz neden zayıflamaya çalışıyorsunuz diyeceksin😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her zaman böyle gülüyorsun. Çünkü cidden harikasın. Ve emin ol ortamlarda da dikkat et en çok ilgiyi sen çekersin Yorumla Soran 1 yıl 🙂🙂. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ten rengin ne senin Yorumla Soran 1 yıl Beyaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vaay be cook çok iyisin.Umarim kıymet bilen biri denk gelir Yorumla Soran 1 yıl Umarım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mutluluklar 🤗🤗🤗 Yorumla Soran 1 yıl Sizede 🤗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dünyaya erken gelmişim 🤭 yoksa yürürdüm sana Yorumla Soran 1 yıl 🤭😀... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahh Ahh 🤭🤭 Yorumla Soran 1 yıl 😀 😀 😀 . Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran 1 yıl 20 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse ben severim de. Senin için bisey diyemem 🤭🤭 mutluluklar Yorumla Soran 1 yıl 🙂 🙂 🙂.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoksa seninde ilgin var mi Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İyi tatlı sevimli duruyorlar ama dışardan bazen ayırt edilmiyorlar sübyancı damgası yemek var 😂😂😂 2 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl En iyisi bence... Minyon kadın her zaman favorim 0 0 Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl 204um çok şükür 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ooo Yorumla Soran 1 yıl Çok uzunsun Yorumla yigithiim 1 yıl genetik 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi 👍🏻🙂 Yorumla yigithiim 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok iyi çok kilo ne kadar mesela 2 7 Yorumla Soran 1 yıl 40,45 falan kilo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu fizik seninse harikasin baya iyi Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şanslısın seninle olanlarda çok şanslı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereye gittin ya Yorumla Soran 1 yıl Burdayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam yazar mısın:) Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı. Ben seviyorum öyle minik 2 1 Yorumla Jn_kaan 1 yıl Giyim tarzi kilosu önemli ama Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. Zayıfsa çok iyi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 40,45 kilo nasıl Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl Gayet iyi bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kılo önemli knka 1 15 Yorumla Soran 1 yıl 40,45 Cevap sahibi 1 yıl Zayıf Cevap sahibi 1 yıl Boy iyi ama kılo yok Soran 1 yıl Hmm Cevap sahibi 1 yıl Vucüd ölçülerin nedir Soran 1 yıl Nasıl yani Cevap sahibi 1 yıl Buradan acık konuşturma lütfen anla işte Soran 1 yıl Boyum 160 kilo 42 Cevap sahibi 1 yıl Vücut öülerin peki kaç Soran 1 yıl 70,48,72 Soran 1 yıl Anladın değil mi Cevap sahibi 1 yıl Başka yerden konuşsak olur muu Cevap sahibi 1 yıl Anladım anladım Cevap sahibi 1 yıl Olur mu olmaz mı Cevap sahibi 1 yıl Heyy
sohbetebuyrun Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Önemli olan boy değil kii 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Boyum kısa çok mutsuzum Yorumla sohbetebuyrun 1 yıl Bence hiç takma boyuna kısa minyon kızları erkekler daha çok seviyor beğeniyor Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla sohbetebuyrun 1 yıl Tabi ki hiç çevrende duymadin mi? Gormedin mi? Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 967 cevap paylaştı. Çok iyiler 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ben boya göre seçmem kadını
Kilo da 40-45 işe harikalar 😍😍
Bayılıyorum öyle kızlara
Ben öyleyim hiç mutlu değilim 🥺
Niye mutlu değilsin ki.
Çevren çok zayıfsın diye laf mı söylüyor
Evet öyle diyorlar
Bak şimdi onlari hiç umursama
Kendileri de senin gibi olmak isteyip olamıyor aslında zayıflamak istemiyor mu hiçbiri hep kilo alıyorum ve şikayet etmiyorlar mi?
Evet konuşuyorlar Böyle konuları kilo veremiyorum diye
Ee o zaman. Şimdi mantıklı düşün
Madem balıketli olmak güzel neden zayıflamak istiyorlar 😂
Onlar kendi egolarını tatmin etmek için sana böyle zayıfsın diyorlar.
Sende çevrenin kötü eleştirilerini kafana takıyorsun.
Sen harikasın bunu unutma. Kendini böyle sev.
Erkekler balıketli sever masal. O zaman erkekler neden mankenlere dibi düşüyor 😂😂
Teşekkür ederim mutlu ettin beni 😄
Onlara istediğini verme. Asla ozguvenini düşürme.
Hatta ben zayıfsam siz neden zayıflamaya çalışıyorsunuz diyeceksin😂
😂😂😂
Her zaman böyle gülüyorsun. Çünkü cidden harikasın. Ve emin ol ortamlarda da dikkat et en çok ilgiyi sen çekersin
🙂🙂.
Ten rengin ne senin
Beyaz
Vaay be cook çok iyisin.
Umarim kıymet bilen biri denk gelir
Umarım.
Mutluluklar 🤗🤗🤗
Sizede 🤗
Dünyaya erken gelmişim 🤭 yoksa yürürdüm sana
🤭😀...
Ahh Ahh 🤭🤭
😀 😀 😀 .
Kaç yaşındasın sen
20
Neyse ben severim de. Senin için bisey diyemem 🤭🤭 mutluluklar
🙂 🙂 🙂..
Yoksa seninde ilgin var mi
İyi tatlı sevimli duruyorlar ama dışardan bazen ayırt edilmiyorlar sübyancı damgası yemek var 😂😂😂
En iyisi bence... Minyon kadın her zaman favorim
204um çok şükür
Ooo
Çok uzunsun
genetik 😂
Çok iyi 👍🏻🙂
Teşekkürler
🙂
Çok iyi çok kilo ne kadar mesela
40,45 falan kilo
Bu fizik seninse harikasin baya iyi
Evet öyle
Şanslısın seninle olanlarda çok şanslı
Nereye gittin ya
Burdayım
Gizliden çıksam yazar mısın:)
Ben seviyorum öyle minik
Giyim tarzi kilosu önemli ama
Fiziği ve tipi önemli
boya takılma. şirinsindir belki
150 biraz kısa ama 160 iyi bence
Zayıfsa çok iyi
40,45 kilo nasıl
Gayet iyi bence
Kılo önemli knka
40,45
Zayıf
Boy iyi ama kılo yok
Hmm
Vucüd ölçülerin nedir
Nasıl yani
Buradan acık konuşturma lütfen anla işte
Boyum 160 kilo 42
Vücut öülerin peki kaç
70,48,72
Anladın değil mi
Başka yerden konuşsak olur muu
Anladım anladım
Olur mu olmaz mı
Heyy
Ben seviyorum
güzel olabilir
Önemli olan boy değil kii
Boyum kısa çok mutsuzum
Bence hiç takma boyuna kısa minyon kızları erkekler daha çok seviyor beğeniyor
Gerçekten mi
Tabi ki hiç çevrende duymadin mi? Gormedin mi?
Çok iyiler