Sizce en az kaç kilo olmalı?
İğrenç kilo almalı
Gayet normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşimi askere aldıklarında 46 kiloymuş, 50 yazıp geçmişler. kilon boyuna göre çok aşağılarda, iğrenç olamaz ama normal de kesinlikle değil. hiç tiroid tahlillerine baktırdın mı? doktora falan bir gitmeni tavsiye ederim, tahlil yaptır, bir sorun yoksa da duruma göre kendince devam edersin.
ya yemişim insanların beğenmelerini... beğenmeyecek 78 kasın olsa gene beğenmez. başkalarının beğenmeleri değil senin beğenmen önemli. ama sağlıklı olmalısın ki kendine "işte bu" diyebilmelisin. kaldı ki sağlıklı beslenirsen, sporla desteklersen göbek değil kas bağlarsın.
Cevap
4Cevap
Erkeklere kilo gidiyor minimum 70 olmalısın 75 olsan en iyisi
Iğrenç biraz abartı olur tabii ama biraz spor ve gainer kullanımı ile 60 kilo civarına hızlıca gelebilirsin.
iğrenç demeseydin a yı seçerdim sağlıksız bir durum ama
65 kilo
Ortalama
Dostum bende 173 boyundayım kilom 68 72 filan olsam yeter diye düşünüyorum, ama sen aşırı derecede zayifsin hemen kilo almaya başla
Kendini nasıl begeniyosan öyle ol. Bana gorede 70 iyidir.
Kızlae cok zayıf erkekleride begenmez ona bakarsan. Saglıklı beslenerek yavas yavas kilo alırsan bisey olmaz bence ilk basta gozune tuaf gelebilir ama istedigin kiloda durursun.
Zaten çok yemeye korkuyorum hızlı kilo alıyorum sanırım metabolizmamı mahvetmişsin bu yuzden kalorili yiyecek yiyemiyorum yıllardır ağzıma abur cubur ya da tatlı tarzı şeyler yemiyorum birde böyle yemeye kalkarsam kilomun durmuyacağından korkuyorum 80-90-100 diye çıkıp gidicek diye az dahi yesem hemen kilo artışı yaşıyorum birde istediğim şeyleri yersem durmaz kilo artışım ve göbekli olmakdan çok korkuyorum
Bu artık sende psikolojik sorun haline gelmis. Canın ne istiyosa ye gitsin abartmadan tabi. Bence göbek erkege yakısıyor. Takma bukadar.
44 kio mu, yaş kaç birader
sinek siklet boksör olabilirsin bir araştır. bu boyla hele şampiyon bile olursun
Kilon çok düşük. En az 60 kilo olman lazım.
en az 60 en fazla 68
Kilo almalısın
Kilon baya az
kısa bence
@Blondees 1.77
@Blondees sana kısa deyince canım mı oldum şimdi?
gzekalıyı canım diye çeviren site...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?