Üzücü bir boşanma sonrası tekrar mutluluk mümkün mü boşanmamı gerektiren sebepler var büyük bir ihanet gibi ama korkuyorum o kadar yıl emek verdiğim evlilik bitecek ve karşı tarafa karşı öfkeliyim bu öfkenin bitmesi mümkün mü yeniden devam edebilecek miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim annem de yıllar önce sizin gibi bir olay yaşayıp ben bebekken boşandı. Babasız büyüdüm. Annem ve anneannem sağ olun beni onlar büyüttü. Annem ilk başlarda çok üzülmüş, çok kalbi kırılmış doğal olarak ama benim için hep ayakta kaldı. Çok güçlü bir kadın oldu. Hayatını bana adadı da diyebilirim. Ve hep tek mutluluğum seni doğurmak canım bebeyim der bana. İnanın bana boşanmak korkulacak kadar kötü bir şey değil. Kocanız eğer gerçekten suç işlemişse ve siz gerçekten kırılıp üzülmüşseniz arkanıza bile bakmanız gerek yok. Ama maddi durum gerçekten çok önemli. Benim annem çalıştığı için hiç sorun çekmedi ama eğer ev hanımıysanız sorun çekersiniz çocuğunuz varsa eğer. Bir de çok çocuğunuz varsa o zaman her şeyi düşünmelisiniz. Yaşları da önemli. Büyük çocuklar biraz kötü olabiliyormuş boşanmadan sonra. Benim annem ben bebekken boşandığı için hiç babam olmadı yani ailem olmadı o yüzden alışıktım bu duruma ama siz sonradan yaptığınız için o çocuklara tatlı dille anlatmalı ve doğruyu göstermelisiniz ki üzülmesinler. Dilerseniz çocuk psikoloğuna da danışabilirsiniz bu konuda. Ve her türlü mutlu da olursunuz inanın bana. Benim annem yaptığı en iyi kararın boşanmak olduğunu savunur hep.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlilik te ihanet oldugunda sonradan affetmiş olmanaragmen en ufak birşeyde güvensizlik yaşıyorsun huzursuz hissediyorsun kendini. Böyle bir aile de büyümüş bir birisi olarak söylüyorum özellikle çocukların varsa ve bu durumu biliyorlarsa sakın çocukları için kalmalıyım kafasına girme. çünkü bir çocuk için güçlü bir kadın imajın olmalı. Yalana Susan ihanete boyun eğen bir kadın gördüklerinde bunu kendilerine içinde normal sanarlar. Kız çocugu varsa ilerde bu banada olabilir diyebilir ya da erkek çocugu varsa demek ki bende böyle birşey yapsam eşim yine evde durucak diye düşünebilir. öncelikle belirtmeliyim ki Ben bekarım yani evliligin gerektirdigi emegi bilemem ama dışarıdan daha mantıklı bakabildimi düşünüyorum öfken tabiki azalır bence Burda önemli olan eşin bu olaydan sonra kendini affettirmeye çalışıyormu? pişman mı? Yoksa yüzleşmek istemedigi için hiç olamamış gibi mi davranıyor? Yapılan bir hata yaşanan güzel anıların hepsini silmemeli bence. Senin kendine sorman gereken bu Adam bu zamana kadar beni gerçek ten sevdimi, beni destekledi mi, aileme benim kadar deger verip sahiplendi mi diye sormak. 1) seni dövdüyse2) hakeret ve küfür ediyorsa seni aşagılıyorsa ayrıl. Çünkü bu durum böyle sürüp gider ve hiç bir zaman bu günkü yaşında olmıcaksın, hayat bir kere veriliyor, herkez mutlulugu bulmak için yaşamalı. belki boşandıgında daha çok çalışıcaksın, yorulucaksın ama böylesi yaşamak daha onurluca. Bilmiyorum sanırım böyle bir hata cezası kalmamalı gibime geliyor. Umarım senin için en hayırlısı olur. allahın izniyle bu durumdan kurtulursun. Biraz Gaza gelip uzun yazdım. son olarak kendini Nerde mutlu hissediyorsan onun için mücadele et. herşey bir adımla Başlar. cesaretin yolunu aydınlatsın
10 Yorumla
Evet. Ona söyle ki eğer bir daha böyle bir şey yaparsa arkana bakmadan çıkıp gidersin ama bun aşırıduygusal bir şekilde söyle..3 gün trip at, kabahat onda, bırak arkandan biraz koşsun, koşmuyorsa inun yanında kalıyorsa demekki herşey bitmiş..4 gün artık mutfakta onun sevdiği yemeği yap , sıcakkanlı davran, üstüne başına makyajına dikkat et, günde en az 20 dk muhabbet edin. Sonra her hafta dışarıya çıkan, sadce dolaşmak bile olsa, döner yiyin vs vs. O kadından daha iyi davranın, hiç olmadığınız kadar seksi ve iyi olun. Hatda muhabbet duası okuyun eşinize. O kadına ne olursa olsun bırakmayın eşinizi.. Bir anlık hissleri ile seçmiş o kadını o ve ya sizin boşluğunuza düşmüş.. Ekekler genel hayatlarının bazı dönemlerinde artık eskisi gibi sevilmediğini, ilgi görmediği için bıyle bir yanlış yaparlar, ama hiçbir zaman bu yüzden ailelerini daöıtmak istemezler. Aklınızı kullanın. Elin orospusuna bırakacak değilsiniz heralde eşinizi? Ne yapacaksınız yani arkanızı çevirin buyur kaşar iyi günde kullan mı söyleceksin o yellöza? Asla. Yok öyle bir dünya, sizin olanı kimse alamaz , biraz sabr ve çaba sarf edin😘
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
35Cevap
O yoldan gecmis ve kendi yoluna giden biri olarak en iyi tavsiyem su olabilir
Bosan ilk basta resmi olarak bitir resmi olarak bittigi gun sessiz sakın kimsenin olmadigi bi yere git agla butun sinir nefret ofke sevgi ne varsa icinde aksin gitsin
Daha sonrasinda farkli bi surec sanki kisin kar yagiyorda senin ustunde hic bi sey yok gibi oluyor buda zamanla düzelecek bi durum baba evine donunce bi sure kafa dinle benim dinlenmem çalışarak cok calisarak oldu gece yarilarina kadar calisarak 6 ay ila 1 sene arasında normale donuyor insan ve onemlisi su 1 sene belki 2 sene kimseyi alma hayatına tek ol tek kal oyle ki yalnizliktan dibine kadar sıkıl sonra seni anlayan benzer yollardan gecen biri ile vakti gelince tekrar hayatina devam edersin ve su sozu not al yanina hep gozunun onunde kalsin
**en kötü en çaresiz geceni düşün yine de sabah olmadi mi?**
Inancin ne olursa olsun dua et her dinde dua var32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Neden getirmesin dünyanın sonumu ya da eşiniz neslinin son türü mu herşey sizin elinizde emek vermis olabilirsiniz boşanma aşamasına gelindiğine göre karşılığını gorememsiniz size soruyorum sizi üzen verdiklerinizin karşılığıni vermeyen bir nankör iicn üzülmeye deger mi hayat bu kadar uzun mu sencede?
10 YorumlaAffedersin yine yapar nasil olsa affediyor diye en kötüsü ise güvensizlik giriyor araya sen sürekli bir şüphe içinde olursun güvenmediğin biriyle hayat gitmez
20 Yorumla
+1 yılEğer ki sana ihanet ettiyse sen affettiğin de bunu tekrar yapıcaktır 1 kere yapan tekrar yapar asla 2. şansı verme boşandıktan sonra hayatım boyunca mutsuz olurum diye düşünme belki de boşandıktan sonra daha huzurlu ve mutlu olucaksın ki bence bu evlilik seni üzüyorsa bitir belki senin için zor olur ama bence daha mutlu olacaksın
10 YorumlaEğer mutlu değilsen tabiki mümkün neden olmasın ki, her şeyi yeniden tanımlayabilirsin, yeter ki iste.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKolay değil dediğinin ardından içten bir gülme ile mutluluğu yaşamak ama mümkündür fakat dediğim gibi hemen olmaz o...
10 Yorumla
+1 yılO kadar yıl dediğin rakama bak, birde gelecekte yaşayacağın onca yıla bak. Hangisi daha büyük sence. Boşan ve düşünme. Kesinlikle daha mutlu olursun
10 Yorumla
+1 yılverdiğiniz emeğin karşılığını alamamışsanız -çok emek verdim nasıl bitireyim- deyip daha fazla durmayın bence. İhanet öyle kolay unutulacak bir şey değil ki hele ki seviyorsanız hiç unutabilinecek bir şey değil. Kendinizi öyle iyi hissetmiyorsanız bence başka yollara başvurmak sizin için daha iyi olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😎👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha saglam adimlar atmana sebep olacaksin. En azindan dustugun hatalara dusmezsin.
10 Yorumla
+1 yılmümkün, halamın kızı ve bir akrabamızın kızı ayrıldı,çok mutsuzdu,çok sabretti ama olmadı, boşandılar, ikinci evliliğinde çok mutlular, keşke daha önce ayrılsaydım diyorlar,çocukları da var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bosanma hele ki seviyosan zordur tabi. ama eğer ki işin varsa ve ailen yanında durursa daha kolay hersey. zaman gectikçe alısırsın yeni hayatına.
06 Yorumla
Soran+1 yılİki eşli bir adamın ikinci planda kalan eşi olarak yaşamak istemiyorum
Soran+1 yılAilem arkamda
Soran+1 yılYok kusura bakma kafam çok dağınık
+1 yılKadınlarımız bu kafada olduğu sürece daha çok kadına şiddet haberleri izleyip duyarız
01 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet yok ama ihanet var artık başka bir hayatı var aslında bunu yaşayan sadece ben değilim maalesef çevremizde bir kaç kadın daha aynı durumda kocaları gizlice başka kadınlarla ikinci bir hayat kuruyor imam nikahı kıyan bile var tabii bu zamanla açığa çıkıyor sanki hepsi birbirinden görüp yapıyor allah bildiği gibi yapsın onları
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Tabi mümkün. Yeni sevgili bulduğunda öfken biter merak etme. Yaşın kaç. Çocuk var mı. Kaç yıl evli kaldınız
01 Yorumla- +1 yıl
Yinemi sen ya şu adamı şuradan atın artıkm
+1 yılZaten sıkıntı varsa boşanıyorsun. boşanıncada sıkıntılar bitiyor. yani mutlu oluyorsun. sıkıntı yoksa zaten boşanacak bir durumda olmuyor
10 YorumlaSanırım bu sorunun cevabını sizden başkası veremez. Kendinizi mutlu etmek de mutsuz etmek de sizin elinizde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşandım. Çok mutluyum. Neden geç boşandım diye kızdım kendime. Huzur bulursun boşan.
08 Yorumla
Soran+1 yılOna verdiğim on yıla yazık oldu ama çocuklarım oldu tek kazancım onlar onları seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBenimde 1 yılım geçti. Çok mücadele ettim. Ama boşanınca pişman oldum mücadele ettiğime, keşke daha erken boşansaydım. ilk bir kaç ay zorlar o da alışkanlık olduğu için. Sonra dünya varmış dersin. Hayatına bakarsın.
Cevap sahibi+1 yıl11 yılım geçti 1 değil
Soran+1 yılGeçmiş olsun Allah bundan sonra karşına iyi insanlar çıkarır inşallah
Cevap sahibi+1 yılAh bir daha evlenmek mi. Tövbe istemem. Sağ ol ben almayayım. Böyle iyi
Soran+1 yılBelki de ben evlilik hayatına alıştığım için bekarlıktan korkuyorum
Soran+1 yılİnşallah bende zamanla senin gibi hissederim
Cevap sahibi+1 yılİlk bir kaç alışkanlıkların zorlayacak o kadar, sonra çok rahatlıycan.
+1 yılHer bitiş yeni bir başlangıcın adımlarıdır ve senin dik duruşunla herşeyin üstesinden gelebilirsin
10 Yorumla
+1 yılMutlu olanlar var mutluluğa engel değil belki daha güzel hayatın olacak
10 Yorumlakorkarım böyle giderse 5 sene sonra evli çift kalmaz herkes boşanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın şeyi aşabilecek misin buna karar ver. Ve çocuk varsa biraz da o çocuk için dayanmaya çalış
05 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmaya mecburum gibi bir şey yani gururumun daha fazla kırılmasını istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılMesele ne yani asla düzelmeyecek bir şey mi emin misin 🙄
Soran+1 yılEvet başka bir kadın ve başka bir çocuk var
Cevap sahibi+1 yılOvv ciddi misin ya :/ peki şu an durumunuz ne? Özelden anlatır mısın burda açıklamak istemezsen?
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ordan bana yazabilirsin
Boşver abla takma kafana. Boşan gitsin hayatını yaşa biraz. Aşk aşk nereye kadar. Mutluluğu başka biryerde bulmak mümkün.
00 Yorumla
+1 yılBayram gelir ne mutluluğu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBitirin ve kendinize daha uygun bir eş bulun.
10 Yorumla
+1 yılEvet sonra şükür edersin artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Mali durumun iyi ise mutlu olma şansın var?
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya başka birisini sevmek ve yeniden başlamak yani sorun sadece para değil
Soran+1 yılÇocuklar için mali olarak gerekli herşeyi alacağım ev ve masraflar için nafaka falan ama bu kadar yıl koruduğum yuvam bir anda yıkılacak bu çok canımı yakıyor ihanette var
Soran+1 yılBen ölsem bile aldatmam umarım o da aldatılır ve ne demekmiş anlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArU edilen bi boşanmaysa tabiki
00 Yorumla Dene derim sonradan pişman olmaktan iyidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBen daha mutlu olamadım
07 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar oldu
- +1 yıl
@sohbtsever iki sene
- +1 yıl
Uzunda olms ama unutamamsn anlasiln
- +1 yıl
@sohbtsever unutamsmakla alakası yok karşıma seven adam çıkmadı
- +1 yıl
Anladm belki cikar😉
- +1 yıl
@sohbtsever belki evet
- +1 yıl
Sohbete kapalyz sanrm
+1 yılTabiki mumkun. Yeni bir baslangic olarak bakin.
00 YorumlaBunu bende merak ediyorum
20 Yorumla
+1 yılEdebilirsin tabi ki. Geçmiş olsun yoluna devam et
10 Yorumla
+1 yılElbette mutlu olursun. Sen kendine yetersin çünkü!
10 Yorumla
+1 yıltabikide mümkübn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSon pişmanlık neye yarar
00 Yorumla
+1 yılbence boşanma dul kadını kimse almıyor
02 Yorumla- +1 yıl
nasil almiyor bn alirim sen dul musun
Soran+1 yılAlmasınlar önemli olan o değil sorun evliliğin bitiyor olması evlilik bittikten sonra başkası olsun ya da olmasın yaşadıklarımı sindirebilir miyim onu merak ediyorum sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen boşandım. Ve tekrar bir ilikiye başlayamıyorum
10 Yorumla
+1 yılYa olursun tabi çocuk var mı
013 Yorumla
Soran+1 yılÜç çocuk var onlar yeterince büyümeden evlenmek istemiyorum onlarla birlikte huzurlu bir hayat tek istediğim tabi zamanı gelince yeniden birini sevip evlenmek
- +1 yıl
İşin var mı şu an bir iş bul bak onlara
- +1 yıl
Yaşın kaç
- +1 yıl
Bide boşandınmı yoksa boşanacanmı
Soran+1 yıl30 profilimde yanlış yazmışım
- +1 yıl
Profilin gizli göremiyorum ki 😄
Soran+1 yıl18 24 yazıyor çünkü
- +1 yıl
Anladım sorun yok
Soran+1 yılİsterdim ama olmaz önemli bir nedeni var lütfen beni anla
- +1 yıl
Sorun olmaz bana güven olmazmı
- +1 yıl
Nedir ki nedeni
- +1 yıl
Peki sen bilirsin 🙂
- +1 yıl
?
+1 yılDertleşmek ister misin
00 YorumlaMutluluk değil de belki rahatlama mümkündür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet düzelir
00 YorumlaOlmaz zor
00 Yorumla
+1 yıltabii olabilir bunun icin parti duzenleyenler vaar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındayım
+1 yılEvet tabiki
10 YorumlaSerbestsin ozgursun
00 Yorumla
+1 yılNo bgff
00 YorumlaBence mümkün.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki mümkün
00 Yorumla
+1 yılRuh haline bağlı
00 YorumlaBilmiyorum 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılTekrar dene
00 Yorumla
+1 yılÇok zorb
00 Yorumla
+1 yılÇocuk var mı
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar
Zamanda ciddi bir emek demektir
Emek verdiğimiz şeylerde sabırla bekleyip karşılığında farklı bir şey yaşarsak bu bizi ciddi manada yıpratır ve o durumda nasıl tepki vermemiz gerektiğini düşünemeyiz. Beynimiz bizimle oyun oynar. Sizin yaşadığınız bu olayda tam olarak ne yaşandığını bilmiyorum ama yolunda gitmeyen bir şeyler var belli. Bu yolunda gitmeyen şeylerin süreci çok önemlidir.
Evliliklerin bitme nedenlerinden birisi artık karşınızdaki insanla iletişim kuramamanızdan da kaynaklanır.
O kadar yıl emek verdiğiniz bir insan ve alışmış olduğunuz bir düzen var. Elbette bu düzenden çıkmayı düşünürken kendinizi o alandan ayrı tanımlamakta zorlanırsınız.
Sizden bir şey isteyeceğim; lütfen bir gün yatağınıza uzanıp, şu an ki yaşamınızı sürdürseniz mi mutlu ve huzurlu olursunuz?
Yoksa tamamen bağlarınız koptuğu zaman mı kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissedersiniz?
Bu iki yaşamı lütfen düşünmenizi istiyorum. Kendinizi hangi alana ait hissettiğinizi bilmeniz gerek. Eğer bunun cevabını net verebilirseniz, o zaman o alana doğru yol almanız gerek.
Farz edelim ki düşünmediniz ve karar verdiniz ayrıldınız. Mutsuz ve huzursuz bir birliktelik yaşamaktansa insanlar ayrılmayı tercih ediyor ve kendisine yeni bir yol alıyor. Sadece buna hazır olmak gerekiyor. Gerçekte nerede var olmak istediğiniz çok önemli.
İlk önce bunun kararını vermek gerekiyor ve bunun kararını verecek tek insan sizsiniz. Lütfen kendinize biraz zaman tanıyın. Öfkeli kararlar acele olur, acele kararlar yanlış olur. Sabırla verilen kararlar ise ödül doğurur.
Umarım her şey gönlünüzce olur. Sevgiyle...
Teşekkür ederim