Saç boyatmak vs iyi gelir mi komple boya? Oyalanacak ne var lütfen düzgün önerilerde bulunun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayAlışık değilsen tarzda değişikliğe gitmek reset atma hissi yaratıyor evet. Örneğin saç, giyim (renk dahil), bakım miktarı arttırma, egzersize başlama, yeni ortamlara girmek (buna hazır olduğundan yani savrulmayacağından emin olduktan sonra), farklı arkadaşlıklar bulmak, yaşadıklarını çok sık/fazla anlatmaktan kaçınmak, yeni yerler gezip hobiler edinmek, izlenen şeylerin türünü değiştirmek (yani seni depresifliğe sürükleyecek film, müzik, sosyal medya gibi şeylerden kaçınmak) vb.
Kendine duygularını ve düşüncelerini hazmedecek zamanı tanı ve de ki 'kendime … vaktine kadar bu hisleri yaşayacak zamanı tanıyorum'. Bu süre bitince de hayatına devam et. Aklına bu konuyla ilgili şeyler gelirse farklı bir şeye yönel. Onunla kapanış yapma şansın olduysa ne ala ama olmadıysa da buna takılma, bir psikolog veya yaşadığını yaşamış biriyle konuşup atlatmaya bak. En önemlisi de motivasyonun kendini iyi hissetmek ve iyi yönde gelişmek olsun, ona nispet yapmak veya kıskandırmak değil. Yapılan şey kadar yapma sebebi de önemli çünkü. Geçmiş olsun.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
4 ayŞimdi öncelikle yoldaşım merhaba. Bende kısa süre öyle boşandım (3-4 ay oluyor). Saçlarımı kestirdim, evet. Iyi geldi mi, bilmiyorum çok bir etki etmedi sanırım. Ama doğruydu o an. Insan değişim istiyor, ilerlemiş olmak istiyor, değişmiş, belki atlatmış olmak istiyor. Saç baş bunlarda minik adımlar diyebiliriz.
Iyi gelecek olan şeyleri söyleyeyim: Karşıdaki kişi hakkında konuşmayı en minimum’a indir. Hatta düşüncelerini bile eğit. Şunu tekrarla sürekli: Ne yaşandıysa, bitti. Artık yok. Ve o kişi artık benim problemim değil. Ben emek verdim, olmadı. Haksızlığıyla, haklı taraflarıyla, kapandı bu dosya. Sürekli canlı tutmaya hiç gerek yok. Çünkü ne demiştik? Hep ileri hep ileri!
Zaten sonra insan kendine dönüyor. Ben neleri yapmaktan hoşlanıyordum diye baştan keşfediyor kendini. Arkadaş ve aile çevrene de reset at. Sana sürekli sadece evliliğinden bahseden ve dramdan beslenen insanlarla arana mesafe koy. Daha güzel şeylerden ve umutla daha güzel şeylerden bahseden, sana ilham veren insanlara takıl. Bir hobi edin, düzenli olarak spor yap (ben hafta da 2-3 defa evde yapıyorum çok iyi geliyor). Kötü olduğun anları paylaştığın 1 ya da 2 kişi olsun. Ama bütün duygularını afiş etme. Kendine sakla, kendinde bitir. Sonra artık koşuya mı başlarsın, yeni bir meslek alanına mı yönelirsin, kendini doğaya mı adarsın, ya da hep gitmek istediğin yerlere mi gitmeye başlarsın, özgürlüğün neresinden tutmak istersen orasından başla ve yeniden keşfet kendini. Herşeyi yap, merak ettiğin herşeyi yap. Sadece dram denizinde yüzme, kendini acındırma ve kendini “kurban” gibi görme. Oldu de bitti maşallah. Ozaman evlenmek doğruydu, şimdi ise ayrılmak. Bundan sonrası daha güzel günlere, daha doğru kararlara, keşkeler değil iyi ki’lere… 🤍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadınlar gerçekten iğrenç. Erkekler ise zihnen aptallaştırıldı. Sebep sonuç kuramaz. Piskolojik çözümlemelerden anlamaz. İşe giden gelen insan dışı hayvanlar oldular erkekler.
3. Dünya savaşı şart. şu an 50 milyon erkek varsa bunun 35 milyonu beynini kullanmadan İşe git gel yapıyor sadece köleler hem kadınların hem kapitalizmin. Hiç bir hedef için çalıştırılıyorlar. Karılarının ağdası saçı kozmetiğine markalara yığıcakları özenti harcamalara... Çocuk ve eğitim sistemi zaten anlamsız boş. varlıklarının önemi yok. Bunu görmemek için deli gibi medyayla uyuşturuluyorlar ve kolay uyuşmak. Erkeklerin Erkek oluşuna alı kondu.
210 Yorumla
Cevap sahibi4 ayİyi şanslar bu devrin kadınıyla evlenilmez. Erkeğiyle DE geçinemez Kadınları by devrin. Anahtar Kilit ilişkisini bozdu internet.
Cevap sahibi4 ay@roosey bu ülkede yaşıyan 50 milyon erkek var ve haberde gördüğün yılda bunu yapan100 erkek görerek mi bu çıkarıma geliyorsun? Kadınlar suç işlediğinde haberler çıkartmıyor bile. Erkeklerin kadınları öldürdüğünden daha çok kadın erkek öldürüyor.
(Türkiyede yaşıyan erkeklerin değerini anlamanız için...1 ay brazilya ve colombia git bir manita yap... Kadın nasıl öldürülür ne kadar öldürülür gör. türkiyede 100 kadın öldürülüyorsa orada 10 bin kadın ölüdrülüyor. Amerika da avrupada türkiyeden çok daha fazla. Sen yanlızca mağdurum kafasındasın. Değilsin o 100 kadını öldüren erkek kötü kadınlara maruz kaldığı için öldürdü! Piskolojik olarak birini yok edip tüfekle 1000 kişiyi öldüren adamı suçlamak kolayddır. Onu o piskolojik buhrana getirenler hiç görünmez bile! Özellikle amerika için diyorum türkiyede kürtleri saymazsak türklerin kadın-erkek silahlı çatışması 4-5 olaydan ibaret koca bir yılda!!!)
Cevap sahibi4 ay31 yaşındaysan gerçekden anlıyorum niye evde kaldığın nasıl konuştuğunla paralel olmuş... Uyumlu yaş uyumlu karakter 👌🤪 işne var git. Haklı çıkmıyınca zurna gibi ötme başımızda.
- 4 ay
Evde kalmak? Asıl evlenen evde kalıyor derler ya hem sana evli olmadığımı düşündüren ne ya da bunlardan sana ne seninle genel bir konu konuşurken kişisel bir mevzuya çevirmen zaten kimin haklı olduğunu ortaya koyuyor argumanın yetmiyorsa kimseyi karalamaya kalmayacaksın yoksa alırsın böyle ağzının payını kadınları iğrenç buluyorsan en igrenci annen oluyor seni doğurarak bu dünyaya yapabileceği en iğrenç şeyi yapmış
Cevap sahibi4 ayGit dedim zurnacı. Kovalım mı illa onursuz musun! Get başak yerde çal zurnanı.
Cevap sahibi4 aySeni Umursamazlık seviyem:
youtube.com/shorts/NtWAgX5as7Y?si=idKWYvnnX6Hm8GUb
4 ayHer bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin artık
Ve kendini mutlu edecek, içinden geçen herseyi de yapabilirsin. Ama başkasına güçlü görünmek için değil kendini iyi hissetmen ve mutlu olman için12 Yorumla
Soran4 ayOna hicbir sekilde gözükemem ki zaten. Kendim için yapmak istiyorum
- 4 ay
Başkası derken ona demek istemedim. Herkesi demek istedim.
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, önce kocaman sarılıyorum sana… 💗 Boşanma ciddi bir yas süreci, kafanın karışık olması çok normal, kendine yüklenme lütfen.
Saç boyatmak, kestirmek, tarz değiştirmek kesinlikle iyi gelebilir; ama mucize bekleme. O bir “yeniden başlıyorum” sembolü, ruhuna minik bir reset gibi düşün. Kendini daha fresh ve bakımlı hissettirir, bu da moralini yükseltir. ✂️✨
Bunun yanında:
Kendine rutin oluştur: Her gün dışarı çık, kısa da olsa yürü, duş al, cildine minik bir bakım yap, saçına fön çek.
Yeni uğraş bul: Resim, dans, spor, dil kursu… Eller meşgul olunca kafa biraz susuyor.
Güvendiğin arkadaşlarınla vakit geçir: Evde toplanın, film gecesi yapın, dedikodu yapın, ağla, gül, hepsi serbest.
Duygularını yaz: Günlük tut, ne hissediyorsan yaz, içinden zehir gibi atıyor.
Gerekirse profesyonel destek al: Psikolog desteği utanılacak bir şey değil, gerçekten toparlanmayı hızlandırıyor.
Sen şu an sıfırlanmadın, sadece hayat sayfan değişti. Kendini “yeniden tasarlama” dönemindesin. İstersen saçınla başla, sonra adım adım devam edersin. İstersen nelerden keyif aldığını yaz, sana daha net şeyler de önerebilirim canım. 💕🌸10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
127Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 4 ayzamana bırak
10 Yorumla
4 ayAlmanca öğrenmek.
Neden dersen?
Eğer ki hiç beden yükü olmasın ama boşta kalmayim, isim olsun ve para kazanayım diyorsan, Almanca müşteri hizmetleri temsilciliği yapabilirsin. Bunu bir bilgisayar ile kendi evinden yaparsın.
Ülkemizin en çok ticaret ve ekonomik pazarı yönü ve karşılıklı olacak şekilde Avrupa'ya. Malum oradanda en çok faaaliyet ve turistik faaliyette Türkiye'ye.
Avrupa'da en çok karşılıklı fsaloyet içinde olduğumuz ülke Almanya' dir ve dil Malum Almanca. Bundan başka Avrupa'nın dört üç önemli ülkesi de Alman kökenlidir ve Almanca konuşur. Bunlar Avusturya, İsviçre ve küçük bir şehir devleti olan Linkinştayn.
O nedenle Almanca öğrenip Almanca müşteri hizmetleri ilanlarını takip etmeni öneririm.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKendine küçük ritüeller yarat: Her gün 20-30 dk yürüyüş, spor salonu ya da evde dans/egzersiz. Vücut hareket edince kafa da rahatlıyor.
Yeni bir hobi/aktiviteye başla: Dans kursu, resim, seramik, dil öğrenme, yemek kursu, kitap kulübü… Bir şey seni dışarı çıkarıp yeni insanlarla tanıştırıyorsa bonus.
Saç/spa bakım günü yap: Boya + maske + manikür/pedikür kombini, tam bir “kendime yatırım” günü olur.
Çok yakın 1-2 arkadaşla dertleş: Ama sürekli eskiyi konuşma, “bundan sonra ne yapalım?” moduna geçin.
Profesyonel destek almayı düşün: 4-6 seans bile inanılmaz fark yaratıyor, yas sürecini hızlandırıyor (çoğu kadın 6 ay-1 yıl içinde çok daha iyi hissediyor).
Küçük hedefler koy: “Bu ay şunu yapacağım” diye 3 tane yaz, başarınca kendine ödül ver (tatil, konser, güzel bir eşya…).018 Yorumla
Soran4 ayPsikologa gittim 4 seanstan fazla ama değişim yok. Yanlış psikolog mu acaba o mu kötüydü
Cevap sahibi4 ayyani bende bosandim ama ben 4 yildir terapideyim artik kanka moduna gectik.. bence baska birini dene kendine yakin hissettigin yargilandigini hissetmedigin birini.. cocuk varmiydi?
Soran4 ayCocuk yok ve anlattıgın gibi biri de yok
Cevap sahibi4 ayanlatmak ister misin
Soran4 ayCok üzgün hissediyorum zaten. Bir de sacma sapan insanlara denk gelmek istemiyorum hic
Cevap sahibi4 ayinsana rast gelesin diyorum muhabbet etmek istersen dinlerim..
Soran4 aySen de zorlandın mı toparlanmakta ve toparlanabildin mi
Cevap sahibi4 ayyani uzun surdu.. aldatilmanin agrisi acisi niye laaan niyeeeee dedirtti durdu ama geciyor gecicek hatta unutturcak sekilde guzelliklerde yasicaksin emin ol..
Soran4 ayGecmis olsun aldatmalı olması daha da travmatik olabilir tabi
Cevap sahibi4 aygeceli cok oldu yaaa.. sende nedir anlasamadiniz mi?
Soran4 ayÖyle de denebilir ben kendimi iyi hissedemedim
Cevap sahibi4 aykac yil evli kaldiniz?
Soran4 ay1 sene
Cevap sahibi4 ayyasin kac?
Soran4 ay27
Cevap sahibi4 ayhmm su anda neye ihtiyacin var desem..
Soran4 ayO üc nokta ne?
Cevap sahibi4 aygenelde koyarim bi anlami yok bisey cikarmaya calisma..
Yeniyse ne yaparsan yap toparlanamazsn... demicem sakinn sen bu hatayı yapma senden değerli yok çık gez arkadaşlarınla takıl hayat çok kısa tatlım keşke bende zamanında bunu idrak etseydim şu an cokmezdim ama sen bu hatayı yapma.. unutma senden değerli yok bu dünyada
..25 YorumlaKendini geliştirecek bir seyler edinmeye çalış. Mesela bu zamana kadar ertelediğin bir hayalin varsa onu başarmaya odaklan veya gitmek istediğin öğrenmek istediğin şeyle ilgili bir kurs varsa ona git.
Arkadaşlarınla gez eğlen.
Görmek istediğin yerlere zaman ayır.
Ama en başlıca tavsiyem güvendiğin bir yakınınla dertleş iyi gelir, içine atma.
Ayrıca hemen iyi olacağız ya da toparlanacagız diye bir kaide yok, bazen durup acımızı da yaşayacağız ki insan olduğumuzu da hatırlayacağız 🤍10 Yorumla
4 ayBana gecmis anılarından hafızamda kalanları hatırlattın. Toparlanma süreci kolayda iyileşme sürecini önce atlatmak gerek sonra güzel bir alışveriş güzel bir omj yeni bir hayat yeni ortam. yeni arkadaşlıklar ve yeni başlangıçlar yapmak hezaman iyi gelir bira kendine zaman ayır ve sosyal medyayı bir süre ara ver ve uzaklaş bulunduğun il gerekirse değiş
17 Yorumla- 4 ay
Hayat senin önce kendin için yaşa kendine değer ver tepeden tırnağa kendini bir bitki gibi sula arındır evini arındır gereksiz ne varsa kurtul hafifçe kendine alan aç evinin bir köşesinde kendine mutlu anlar ysratabilecrgin güzel bir köşe hazırla
- 4 ay
Sokak hayvanlarını besle onları mutlu et sende mutlu olursun
- 4 ay
Bir kuşa bir ağaca selam ver evde çiçek besle bu hem iyi hissettirir hem evinin havasını değiştirir
- 4 ay
Kitap oku sevdiğin ilgi alanın her neyse ister kitap evinden ister kütüphaneden al güzel bir kitap alsamlar 1saat oku hem yeni şeyler öğrenir hem de konudms yeteneğin gelişir.
- 4 ay
Yuruyud yap ta kulağına en sevdiğin müzikleri mixsle ve yürüyüşün ritmine ayak uydur ve tempo tutarak yürü koş be günde 5 km yol yurudüğümü bilirim
- 4 ay
Ormanls bitkiyle doğa ile bulus temiz hava oksijen iyi gelir zihnini açar fershlar genişler ufku
Gizli Üye(36-45)4 ayAlisverise cik yeni yerler yeni insanlar keşfet sevdigin şeyleri yap özlediğin şeyleri aklinda kalanları yarim biraktiklarini hic baslayamadiklarini kendine zaman ayır biraz kendinle ilgilen spor yap üzüntülerini unut yasa bir kenara birak keyif al hayattan
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
4 ayVücudunda Fiziksel özellik ve görünüm değişimleri duygu ve ruh halinde değişim oluşturmaz. Kıyafet değişimi, mekan değişimi iyi gelir. Birde seni anlamak için dinleyen , sözünün nereye gittiği konusunda fikir yürütmeyen, kelimelerinin özünü yaşayabilen bir iletişim seni rahatlatır.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
4 ayBu dediklerinin Hepsi yalancı bahar. Sadece zamanı boşa heba edersin. Kadın erkek ilişkisinin bir ortak alanı kesiseni vardır. Kadın ya da erkek bu kesiseni yok saydikca sadece gençliğinde ki güzel günleri boşa geçirmekle heba eder. Telafisi yoktur. En kötü yaşam bike hebadan daha değerlidir.
00 Yorumla
4 ayKarabiberim,
Vur kadehlere,
Hadi içelim,
İçelim gecelere.
Limon çiçeğim,
Doldur içeyim
Söylesene senden
Nasıl geçeyim
Olanlar oldu
Kadehler doldu
Tak zilleri oyna
Alem kudursun.
. sana ilacım bu. Keyfine bak kudursun herkes. Keyfine bak ya.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 598 cevap paylaştı. Evet biraz kafa dağıtman iyi olur. Ben boşandıktan sonra şehir dışı ufak bi hava değişimine gitmiştim. Arkadaşım vardı onda kaldım (müsaitti)
Hava değişikliği iyi gelir... Ayrıca evde neyi nereye koyuyorsan yerinde duruyor bu güzel bişey :)
Aldıklarını yiyen yok :))))) Ama yine de Allah kimsenin başına vermesin, Yalnızlık çok zor ve kötü bişey.00 YorumlaYaşadığının farkına varıyorsun nefes aldığını anlıyorsun sinemaya git sahilde kahvaltı yap evet saçlarını boyat sahil turu yaptıktan sonra dalga sesi dinle ruhun dinlensin
10 Yorumla
4 ayKız arkadaşların varsa onlara tutunmak iyi gelir, Bir ay önce çok yakın bir arkadaşım boşandı geçen hafta kutlamasını yaptık gerçekten ona o kadar iyi geldi ki ☺️
40 YorumlaCok yakin arkadasim esinden ayrildi. Spora basladi, kurslara yazildi hic evde durmadi cocugu yoktu o tabi buyuk avantaj. Saclarini boyatmak istiyorsan boyat cok uçuk seyler olmasin çünkü boyle anlarda alinan kararlardan sonrasinda pisman oluyoruz 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÖncelikle bu süreci ve gerçekten iyileşmek istediğinizi kendinize kabul ettirmeniz lazım. Günlük yürüyüş ya da başka bir spor başlangıç için iyi gelir ve elinizden geldiğince gündüz yalnız kalmamaya çalışın çünkü gece olunca zaten bunu yaşıyorsunuz. İçinizden ağlama isteği geldiğinde ağlayın, kendinizi tutmak gibi bir hata yapmayın lütfen çünkü tutmaya çalışırsanız vücut bunu atamayınca ertesi gün daha yorgun daha bitkin daha umutsuz kalkabilirsiniz. Sizi tetikleyecek şeylerden uzak durmanız sizin lehinize olur. Nasıl bir boşanma süreci geçirdiniz bilmiyorum ama her şekilde bir alışkanlık oluyor ve vücut bu alışkanlığı terketme konusunda insanı zorluyor. Psikoljik süreci biraz daha hafifletmek gerekiyor yoksa fizyolojik olarak insan yıpranıyor. Gerekiyorsa terapi alın çünkü bu durumu konuşmanız gerekiyor. Hiçbir şekilde içinize atmayın.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 aySaç boyatmak, kestirmek, alışveriş yapmak bilmem ne hep geçici çözümler. Senin gerçekten hem fiziksel hem zihinsel oyalayacak bir şeyler bulmalısın. Mesela spor, grupça yapılan zumba dersleri, kurslar vs
00 Yorumla
4 ayBen staj evliliği yaşadım hem ağır bir süreçti boşanma sonrası da ağır süreçten geçtim ama kendimi hiç boş bırakmadım yüzleştiğim ağır şeylere karşı gardımı hep çalışarak ve kendime dair iyi gelen şeylerle tamamladım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayGüzel Sanatlar olabilir resim yapabilirsin bir şeyler dediğim gibi boyayabilirsin el örgüsü ya da el becerin varsa kullanabilirsin spora başlayabilirsin mesela ihtiyacın varsa zaten sağlık için gerekli bir şey
00 Yorumla
4 ayEve kapanmayın. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olun. yapmadığımız şeyleri yapabilirsiniz. herkes böyle dönemleri yaşıyor ve bir şekilde atlatıyor. Geçmiş olsun.
10 YorumlaSaçlarda değişiklik delice alışveriş kuaföre gidip bakım yaptırmak kız kıza takilıp içmek gezmek başkasına cilve yapıp gülü o geçmek bunları yapabilir kızlar dahası da var tabi
00 Yorumla
4 ayTamamen kendine yatırım yapmak dediğimde bu... sözüm meclis dışı... lakin insanoğlu kendi alanlarını evliyken de yaratmış olsaydı bu soru gündem dahi olmazdı...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 898 cevap paylaştı.
4 ayKendine hobi edin , bir kursa yazıl el becerini geliştir farklı şeylere odaklanmanı sağlar , resim kursu gibi , veya spora odaklan salona yazıl dışarıda yürüyüş yap rutin oluştur kendine
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Müzik dinlemek gezmek avm doğa ile içi içe lunapark bowling sinema filmi dizi kitap okumak canlı müzik dinlemek oyun oynamak stres atmak masaja gitmek sauna hamam tatil otel piknik vs
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Yürüyüş insan içine karışma kalabalıkta olma yani veya tam tersi doga içine karışma Zihni zorlayacak şeyler ile meşgul olma yeni arkadaşlıklar içini dökmek gibi şeyler
00 YorumlaSade ve salaş bir tatil, yanına 3-4 sürükleyici hikayesi olan kitaplar. Hafif kahvaltı ve yemekler. Bitki çayları. Hem bedene hem ruha iyi gelir.
Saç boyamak falan görsel tatmindir bence.00 Yorumla
4 ayynlış tarafa bakıyorsun, boşnm yani piskolojik çöküntü bunlrla olmaz, spor ve sosyl aktivite ile olacak şeyler.. onun dışında kendine uğrş bulursan kolay geçer , hatta kendini bulursun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 815 cevap paylaştı.
4 ayVallahi en önce yaşadığın evi değiştir çevreyi değiştir arkadaşlarını değiştir iyilerle kötüleri birbirinden ayır saç boyatmanın kalp acısını dindireceğine inanmıyorum onlar geçici şeyler
00 Yorumla
4 ayBoşandıktan sonra adliyeden çıktıktan sonra yeni hayatına merhaba deyip güzel bir şekilde başlayabilirdin ya
10 YorumlaBence sindir önce yaşananları kabullen ve hayatın devam ettiğini unutma. Sevdiğin hobilerin varsa onlarla vakit geçir, yoksa da kendini keşfet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Boşanmış tüm tanıdığım kadınlar, ayrılık sonrası dişil enejrilerini daha çok yükselttiler
10 Yorumla
4 ayNe çok boşanan var hele sitede boşanan buraya geliyor
21 Yorumla- 4 ay
Sende mi boşandın?
4 ayÇalış annem öyle yaptı bizi bile görmüyor gözü çalışıyor
20 YorumlaBoya bakım bunlar mormaldede yapılması gereken şeyler kendi ailenle vakit geçir eş dost akraba
20 YorumlaYaa kurban oluyum bende boşandım sakin kal hobi bul senin bu durumun bir deneyim eğlen kendine bak alışveriş yap işime odaklan 🩷 unutma sen hala güzrlsin ve yoluna çok insan çıkacaktır 🫶
00 Yorumla
4 ayDans kursuna git iyi gelir. Yeni insanlarla tanisirsin. Saç boyatmak ne 😅 yine de yap farklı hissedersin. Değiştim mesaji verir etrafina
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
4 ayalışveriş ksıa bir seyahat belki evet saç boyasına ilaveten saç modeli değişikliği de iyi gelecektir
00 Yorumla
4 aySpora yazıl çok güzel bir aktivite hem kendine zaman ayıriyorsun hem zamanla oluşan degisim mitive ediyor seni hemde sağlık acısında harika
00 Yorumla
4 aySosyal etkinliklere katılmanı tavsiye ederim. Bende maalesef ki boşanma aşamasındayım ve eşim ile yapamadığımız için kötü bir ayrılık yaşadık.
00 Yorumla
4 ayBiraz yalnız kalmak temiz hava almak. Kitaplar okumak küçük aktiviteler yapmak ,
Kendini keşfetmek00 Yorumla
4 aySaçları katlı kestir boyat tarzı değiştir alışverişe çık kurslara katıl yeni bir hobi edin dil öğren spora git
00 YorumlaStil değişikliği iyi gelir iyi düşünmüşsün kendine odaklan doğru yoldasın👍
10 Yorumlaİnanki hiç bir bilgim yok abla hakkında hayırlısı olsun diyorum sadece
10 YorumlaKız kıza bir tatil olabilir en yakın arkadaşlarınla
11 YorumlaBiraz kendine vakit ayır sonra işe gir çalış evde oturma zamana bırak geçmeyen bir şey yok 👌🏻
10 YorumlaCilt bakımı yaptır Botox vs arkadaslarinla takıl kendini o piskolejiden uzak tutacak ne varsa seni mutlu eden hepsi olur. Dediğin gibi saçını boya mesela.
41 Yorumla- 4 ay
🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)4 ayİnsanın bir şey yapacak hali keyfi olmuyor ki ayrılıkta. Evcil hayvan sevmek iyi gelebilir. Yürümek de iyi geliyor psikolojiye
21 YorumlaEvliyken bunlari yapsaydin zaten evliligin yikilmazdi
00 YorumlaFaydasını gördüğün durum olursa banada bildir teşekkürler
00 YorumlaUfak bir tatil.. Kendini dinlemek ve dinlendirmek iyi gelebilir. Bana iyi gelmişti.
00 Yorumla
4 aySpor öneririm ben bu şekilde atlatabildim bu süreci
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayMaddi imkanın varsa tatile veya sana yakın bir şehre git gez kafan dağılır, spora yazılabilirsin, sevdiğin ne varsa o alanda kurs vs katılabilirsin, mesleğin ne
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki birkere başın rahatlar başkasına bağlılık biter daha özgür olursun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
4 aySeni senden daha iyi kimse bilemeyeceğinden, sana iyi gelen şeyleri yap.
00 Yorumla Keşke sizdeki çeşit bizde olsa biz ne yapalım iyi gelsin 🥺
00 Yorumla
4 ayBoyatmaktan ziyade genelde kısa kestiriyorlar.
00 YorumlaDerdini paylaşacak biriyle muhabbet.. anlatman lazım
00 Yorumla
4 ayBir uğraş bulmak o süreci düşündürmeyecek bir şeylerle zaman geçirmek iyi gelir
00 Yorumla
4 ayÇıkıp gezmek en iyisi bence. Özellikle çevre şehirlere gidip yabancılarla konuşmak falan
01 Yorumla
4 aySadece zaman yaşadığın acıları unutamıyorsun sadece alışıyorsun ve kabulleniyorsun.
00 Yorumlatoplu yapılan hopiler, stklar (afat/ilk yardım vs) iyi gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Boşandıktan sonra biraz olsun iyi gelecek şeyler var mı, toparlanmak için ne yapılabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler