Kardeşinle tanışır konuşur eder de fazla samimiyet hoş değil. Bu aranızda bayadır konu oluyor. Sen fazlasıyla rahatsızsın ve birkaç kere dile getirdin. İçine kurt düşmüş bir kere. Hâlâ çekidüzen vermediyse bu insanla devam etmen gerekmiyor. Benim içime böyle bir his doğsaydı tiksinirdim -_-
Haklısın. Bilmiyorum.
Ya güzel kardeşim ilişkini özelini niye buraya açıyorsun? Sonra buradakiler aklımı karıştiyor diye üzülürsün işte. Kimse senin sevgilinin karakterini bilmiyor, kimse onun içini bilmiyor. O yüzden insanlarda içlerinden geçeni söylüyorlar. Ya buradakilerin dediğine göre hareket edecek kadar ezik misin? Iliski Ya bu niye her bokunuzu buraya döküyorsunuz özelini değil mi. Hic mi arkadaşın yok senin
Arkadasıma sormustum o da azarlamıstı beni kardesi gbii gördügündendir demisti. Saglıklı düsünemiyorum galiba haklısın
Sert olduysa kusura bakma ama her şeyi buraya sormamalisin buradaki insanlar hiç bi sey bilmiyor mesajlara göre konuşmak ne kadar mantıklı? Senin moralini bozmaktan baska bi ise yaramaz bi çoğunun yorumu. Sende salak bi kıza benzemiyorsun böyle şeylere izin verme kendin bi karar ver. Yine de ben kendi düşüncemi söyleyeyim o kadar çok şerefsiz var ki öyle güzel sözler söyleyip her şeyi yapar. Ama günahını da alamam ona bi sans ver eger az da olsa inancın ve sevgin varsa
İnanıyorum. Teşekkür ederim ♥️🙏
Bi de konuşmalarda hep konu dağılmış araya başka seyler girmiş net bi cevap yok sanki. bulusunca ya da sesli konusunca konuyu aç ama daha yumuşak ol sadece gözüme battı bu konuda bana söz vermeni daha dikkatli olmanı istiyorum de. Hem onun da biraz güveni yerine gelir boyle konuşursan
Ya yorumlara bakma sen özellikle ateist midir ne b0ktur ona keyfine bak sıkıntı yok
Gerçekten mi? Çok ihtiyacım var mantıklı bir yoruma.
Dediği gibi kardeşi gibi görmüş olabilir ama burdakiler de işi iyice iğrençleştiriyor
Cevap
6Cevap
Saçmalamayın abi yaa
Hem güvenmiyorsan çık çocuğun hayatından
Bu "saçma " düşüncelerle birbirinizin beynini yiyeceginize ayrılın bitsin
Ayıp ama ya ben düşünceni yakıştıramadım açıkçası
Ya öyle de bilmiyorum ki
Cidden sakalasmasindan mi rahatsiz oldun yoksa sakalasirken farklı biseyler gördun de mi bunu söylüyosun?
Hayır görmedim. Sadece cafe de otururken sanki bakıyordu ama ikinci seferdir bu konuyu açıyorum sürekli ne dediğinin farkına var diyo bana.
Bence de farkına var yanlış bi düşünce hem irite edici de
Bi de kıskanç değilim demişsin ama bence kıskanmışsın ama kardeşi de kiskanmak ne bileemmmm
Zaten ayrılacak sabrı az kaldı. Benim kadar sorunlu birine iyi dayandı
Baya kuruyosun sen yavrum yaa
Ben anlamin sevgilisine 30 cmden fazla yakinlasmadim hic ve bana kardesim der hep. Bilmiyorum baldiz baldan tatlidir derler. Sen yinede dikkatli ol erkek milletine guven olmaz
Derhal ondan ayrıl kız kardeşi uyar sonra sana olan olur şimdi diyeyim sana
Bu hayatta kimse güven olmaz
TEKMEYİ BASSSS YOKSA CANIN YANAR
Umarım Anlarsın
Gerçekten mi? Nerden anladın?
Her şeyi Buradan Yazamam kiii
😃😃😃😃😃😃😃😃
@Hytbahce36 TakipAtarMısıN Lütfen
Ya yorum süper 😂
@Hytbahce36 Hadi ama Seni Bekliyorum Hadi Kız
Yok profil de resimlerin cok fena 🤭🤭🤭🤭teşekkür ediyorum iyi günler
@Hytbahce36 Korkma Acımayacak 😋😋😋
Kadınlığını Sonuna Kadar Yaşamayı Hakediyorsun
Kendine Bir Şans Vermelisin Bence ❤❤
@Hytbahce36
Cok teşekkür ediyorum ben sadece yorumu cok sevdim iyi günler lütfen ısrar etmeyin ... iyi günler
Resimleri Kaldırsam Olur mu
@Hytbahce36
Bana 1 Şans Verin Dilediğinizi Yapayım
@Hytbahce36 Tam KAFA birisin Seni kaybetmek istemiyorum Lütfen bana karşı ön yargılı olma ne olursun
Çocugun konuşma tarzı bi bana garip gelmemiş şükür
Başka kime garip gelmiş?
Kardeşinle mi? Acaba abartıyor olabilir misin
Bilmiyorum. İnan bilmiyorum
Benim de geçmişte sevgilim en yakın arkadaşımla şaka yollu takılıp duruyordu ben de çok sinirleniyordum sürekli uyarıyordum rahatsız edici diye. En sonunda omdan soğuyup ayrılmıştım. Eğer içine kurt düştüyse ve soğuduysan sen de ayrıl. Ilerde seni rezil de edebilir
Okurken iki tel saçım beyazladı bu nasıl ilişki
Neden
bence kardeşini de becermek istiyo
Apla kardes ikinizi burden maf edicek
abartma. cocuk seviyo seni.
Bilmiyorum. Kardeşim gbii gördüğüm için o kadar yakındım dedi ama burdakiler de çok aklımı bulandırıyor
kizimm bak iki kere okudum yazismalari. O emojiyi atmasinin senebi cidden okadar abartmissin ki cocuk ne diceni sacmalamis. Sen ona kizmaya devam ederken o hala sana askim bebegim diyor. Kendine gel. ❤️
(ne diceni sasirmis)
Teşekkür ederim canım benim ama dünya hali işte insanın aklına herşey geliyor
Vallah kimse bizi simarik kizim diye sevmedi. Askim guzelim diye sevmedi. Senin g. tunu iyi kaldirdim simardin diyip seni yerine oturtturum diyip haddimizi bildirirlerdi. kiymetini bil. Hep mutlu olun❤️
İnşallah sen de çok mutlu olursun
Yorumdakiler saçmalamiş aw
Leş gibi ergen muhabbeti
Yaşları kaç
25-17
Akıla soru işareti gelebilecek yaşlar. Kardeşin de çocuk sayılmaz doğru gelmedi bana
Bilmiyorum.
abartmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?