Nişanlımla severek ayrıldık?

cidden yardım edin kafayı yicem. Saç kıran oldum sıkıntıdan saçlarım dökülüyor. Ben 1 yıldır sevdiğim çocukla nişanlıyım. Kendisi asker suriyede. Ve neredeyse 1 yıldır görüşemiyoruz. Ailesin yüzünden tartıştık ve ayrıldık. Bunun anası babası yok iki ablasıda buna çok düşkün. Biz çok kavgalar ettik buda en sonunda herşeyi gidip ailesine anlatmış. Aileside benim üstüme çok geldi. Çok sıkıldım bunaldım tartışmalar oldu , ailesi yeri geldi ağır konuştu yeri geldi numaramı sildiler. Biz evi görümceme yakın almıştık bende tutundum orda oturmam die. Buda başladı nasıl oturmucaksın orda oturcaksan devam ederiz diye. Ben ailesinin bana yaptıklarına yediremiyorum. Nişanlımı çok dolduruyolar , görüşemediğimiz için yüz yüze bi türlü adam akıllı konuşamadık. Eşyalar verildi birbirine çok üzüldüm. Oda çok üzülüyor ama tutundu ablamları abla yerine koycaksan devam ederim die. Bende kabul etmedim nolur bana bi çıkış yolu gösterin. Yarın izne geliyomuş arkadaşlarındqn duydum ben 1 yıldır bunun için mi bekledim.
Nişanlımla severek ayrıldık?