Nişanlımla Ayrıldık?

5 senelik bi iliskim vardı erkek arkadaşım 29 yaşındaydı. İliskimiz ilk senelerde hep sallantılı geçti çok bir şeylerin farkında değildik gibi. Hiçbir zaman ihanet ya da buna benzer bi yanlış bir şey geçmedi aramızda hep küçük şeylerden kavga ederdik.2 sene önce ailelerimiz tanıştı. Aileler anlaşamadı. Ama biz devam ettik. Çok seviyorduk.5. senemizde nişanlandık düğün gibi bi nişanımız oldu. Nişandan sonra her şey berbat oldu ailesi bana dair eve hic resim fotografı bile koymamıştı hep bensiz kareler vardı. Nişanlım ben ve ailesi arasında hep laf taşıyordu. Ablasına her şeyimizi anlatırdı. Defalarca bak aileye anlatma biz unuturuz onlar unutmaz dememe rağmen hep anlatmış meğerse. Anne babasınada 5 yıl icinde kendi aramızda konustugumuz kötü ve olumsuz yorumlarımızı bile anlatmış söyle diyordu böyle diyordu diye. Nişandan sonra ocak ayında kanser oldum. zor bi süreçti ameliyatlar tedavi süreci vs. Hazirandaki düğünümüzü eylüle erteledik. Doktor kontrollerimde hep nisanlımın yanında söylerdi bak 1 yil cok onemlı stres yapmayacaksın diye derken bayramda ablasını aramadım diye kavga cıkardı gece alkollu nöbetime geldi ve kavga ettik birbirimize ilk defa tokat attık ve gitti nişanı attı. Aileside hic düzeltmeye calısmadı atıldı bitti git gurursuzmusun diyip durdu. Ailem bahane bulduklarını nişanı hastalıktan dolayı attığını düşünüyor.5 senedir ilişkide kavgada ettik mutluda olduk ama düğüne aylar kala nişan nedenBunlar olağan şeylerdi. hastalık dönemim oldu ve nişan stresi zaten ikimizde de vardı. Buna rağmen defalarca ayağına gittim konuşmak icin kovuldum, aradım engellendim, mesaj attım engellendim. Numarasını değiştirdi. Araya ınsan soktum yanına yolladım Ve bunlarıda gidip hep ailesine anlatmış. En ufak şeyde sürekli babamı aradılar kızını uzak tut kurtulamıyoruz vs. halbuki ben sadece evlilik sürecindeki yolumu kurtarma derdindeydim. Bu arada beraberde olmuştuk. Beni yarıyolda böyle bırakma diye ağlamama rağmen, bunun için hayatımı karartamam dedi ve gitti.. İşin sonunda ayrılalı 3 ay oldu. Ailelerimizin arası sürekli herşeyi kendi ailesine aratıp babamı arattığı için hep berbat. Babam kız tarafı onlarmı bizmiyiz belli degil düsüncesinde. Ailesi oglumuz istemiyor kesinlikle diyor, cocuk ailem istemiyor aileni ve seni diyor. Nişanlıma sen o tarafı halledersin ben bu tarafi hallederim dilimiz yüreğimiz bir olsun aileleride toparlarız dedigim halde artık imkansız dedi aileler birbirine bakamaz edemez ailem senide ailenide istemiyor artık olmaz Halbuki ben aileme kabul bile ettirmiştim. O kaçtıkca sırf ben toparlarız diye kovaladım cok pesınden koştum ılıskıde ıkımızınde hataları vardı yazık olmasın dıye gururumu cok hice saydım. Babam artık dönse gelse bile olmaz evlensenizde bu aile sana değer vermez cok pesinden kostugun ıcın senı hıc değerli görmezler bu cocuk anasının babasının sozunden cıkamıyor. Sevgisinin arkasında duramayan isteyen erkek kimseyi dinlemez görmez sevdiğini bırakmaz diyor. Cok mutsuzum elim kolum bağlı napmalıyım?
Nişanlımla Ayrıldık?