Oğluyla video attı. Kendimi kötü hissettim. Arkadaşlar çok yeni görüşüyoruz nasıl vazgeçerim konuşmaktan ilgileniyor diye hoşlanmaya başladım ne olur bana yardım edin konuşmak istemiyorum ama durduramıyorum : (
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen sadece şunu sormak istiyorum yani alttaki paragrafı okumamı bile gerek yok Olay senlik değil kişisel sormuyorum Tabii kimse yanlış anlamasın bu Evli insanlara olan takıntı veya görüşme isteği veya onları yanaşma isteği bu insanlardan neden oluşuyor Ben hala bunu yıllar boyu çözmüş değilim ne oluyor yani insanın içindeki hangi Duygu harekete geçiyor da Evli insanlarla görüşme isteği oluyor Bana lütfen birisi anlatabilir mi Yahu arkadaşım Adı üzerinde evli onu bir Helali var Ben anlamıyorum Nasıl bir duygu oluşuyor ya Bak burada kimseyi yargıladigim icin degil Sadece merak ettiğim için soruyorum
1913 Yorumla- +1 yıl
Hocam yaşınız benden fazlasıyla büyük siz daha iyi bilirsiniz tabi ama benim tahminim şu kadınların özellikle evli erkeklere gitme nedeni üstünlük kurma çabası bence yani kadın düşünüyor ki şimdi bu adam evli bir bağ ile bir kadına bağlı ama ona rağmen benle görüşüyorsa demek ki ben hem karısından hem de bir çok kadından daha güzelim daha üstünüm çünkü bağlı olduğu kişiyi değil beni seçiyor diye düşünüp ego tatmini yapıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
reis aynı şekilde sevgilisi olan erkeğin bir çok kız dikkatini çeker
amaç başka kızlara üstünluük kurup
ben en güzelim deme çabasıdır - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok güzel bir soru şöyle anlatayım kalp birine düştümü onun çirkin fakir evli ya da tavrı tarzı gözüne gözükmez tabiki yanlış ama işte şöyledir birşey varki kalp ve beyin birbirinden ayrı çalışan organlarımızdır yani beyin kalbe kalp beyine emir veremiyor kalbin isteği ağır basınca beyin ordan ne kadar bağıtsada yapma etme diye faydasız sesini duyıramaz taki kalp acı çekip yorulunca beynin sesini duyar haklısın der ama ara ara yine bildiğini okur umarım açıklayabilmişimdir
- +1 yıl
@Canr27 arkadaşım demişsinki kalp beyin ayrı organlardır
aşk ta kalp simgesi temsildir , sebebiyse çünki vücüda kan pompalar
bu temsilde demek istenen
senin aşkın olmazsa ben ölürüm , dür
yoksa aşk ile ilgili salgılanan hormon beyindedir
bir doktor ilaçla bu hormonla oynayarak
mecnun gibi aşıkta olsan
senin aşkını silebilir
yani aşk kalpte değil beyindedir
ruhani değil hormondur
hormanlarını kontrol eden dünyayı dize getiri
iyi günler - +1 yıl
bence aşk ile ilgili bilimsel araştırma yapıın ve psikolji kitapları okuyun
iyi günler güzel insan - +1 yıl
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kendinizi suçluluk psikolojisinde hissetmemeniz için en doğrusu bir şekilde görüşmeyi kibar bir üslupla açıklayarak bitiriniz. Evli birisi sonuçta olmaz. Anlıyorum seviyorsunuz ama evli. Etik olmaz ailesi var.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer yerden engelleyeceksin gerekirse numaranı değiştir. Dışarıda karşılaşma ihtimali varsa bölgeni değiştir. Yuva yıkan kişi olma, senin kocan başka kızlarla konuşsa hoşuna gider mi? Adamın çoluğu çocuğu var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngelle geç ya... senin aşık olduğun, ondan çocukların olan adama başka bir kız yüz verse ne hissederdin? Kafayı yerdin eden bulur. Ayrıca ilk öğrendiğinde engeli basman gerekirdi şimdi bu yapmadıklarının cezasını çekiyorsun. Yaz ben evli birisiyle görüşmem diye ya da sevgilim oldu erkekleri engellememi istiyor de engeli bas her yerden. Zamana bırak geçer.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
97Cevap
+1 yılO değil kıza devam et diyen hemcinsleri olmuş. Ben hep derim bir kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır.. Evli erkekle görüşen, bu görüşmeyi onaylayan, parası için sevmediği erkeğe eş olan, eşini aldatan kadınlar şeytanın yeryuzunde vücut bulmuş halidir.. Kadınlar zor varlıklar küçük düşünüp mantıksız davranmaya inanılmaz meyilliler.. Karsisinda itmi var kopukmu var muptezelmi var katilmi var alkolikmi var? Sevdikleri an mantıkları kaybolur gözleri döner.. sonra pişmanlıklar üzüntüler göz yaşları. .
32 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yorumlamissiniz tebrik ederim
- +1 yıl
@bilgiyumagi ben teşekkür ederimki yazdıklarımın küçük ve basit düşünen kadınlar için geçerli olduğunu anlayıp " nasıl olur ya kadınlar mantiksizmi? "Hakaret bu diyip saldirmadiniz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.. burada ahkam kesen herkeste ayni potansiyel var emin olun! Sadece o kişi henüz çıkmamıştır karşılarına veya o şartlar oluşmamıştır..
Kesinlikle bu tarz bi münasebeti tasvip ediyor değilim ama birini yargılarken daha az acımasız olabilirsiniz.. kadın bu durumdan rahatsız olmasa bu tarz bi paylaşım yapmaz zaten. Ama işte bazen akıl nefse söz geçiremiyor demek ki..
Ve son söz, bu ilişkide asla bir taraf diğerinden daha masum değil! Hatta baktığınızda erkek daha suçlu çünkü onun sorumlu olduğu birde kadın ve çocuk var ortada..12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@joeyzassa teşekkür ederim 😊🙏
Hemen vazgecmen çok cazip olur. Empati kur sonucta oda bir kadin sen istermisin eşinin bir başkasıyla konuşmasıni insanın gururu incinir kırılır düşünür ki acaba ne eksigim belki daha çok kafasina takip psikolojikmen rahatszlanir ozellikle adami seviyorsa yani sizin 2 günlük konuşmanız bir insani derinden etkiler. Hem ne bekliyorsun ki evli çocuğu olan biri boşanıp sana gelecek bakabilecek misin evli misin bekar misin boşanmış misin bilmiyorum ama eger ki bekarsan bunlari kaldırabilecek misin veya esine bunu yapan sana yapmaz mi adamin bosanma gibii bir sözü de geçmemiş belki anlık olarak sana yazdi bakti sen bağlandın çocuğu ile video atti birak peşini diye herşeyin basindayken dön o gibi adamin sana bir faydası olmaz yoluna bak günaha da girme💜
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDisarda bir suru bekar erkek varken hemcinslerimin evlilere olan merakini anlamis değilim. Erkek kıtlığı mı varda gözünüz evlilere kayiyor. Senin kocan baska hatunla görüşse cok mu hosuna gider? Nasil ki evin tapusu o kisiye ait ve siz o evde oturamiyorsaniz evlilerde oyle. Tapusu var. Gidip oturamazsiniz ustunde. Oturanda agir karaktersizdir kusura bakmayin. Bizim ulkede aski memnu, sadakatsiz gibi dizilerin neden fazlasiyla prim yaptigini daha iyi anliyorum. Ulke bu senaryolarin gercek haliyle dolu cunku.
11 Yorumla- +1 yıl
VAAAAAAAAAAAY ÇOK İYİ BİR YORUUMM SADAKATSİZ BU HAYATIN AYNISINI YANSITIYOR DERS VERIYOR ALDATAN ŞEREFSIZLERE
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir düşünce olamaz istemiyorum ama görüşüyorum olmaz düşün bakalım annen başkası ile ya da baban başkası ile ya da sevgilin var başkası ile hemde evli ne düşünürsün her zaman şunu de kendim yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına yapmam
Kendine yakışanı yap bir daha görüşme doğru değil onun karısı bunu öğrense ne hisseder o çocuğa o kadına da günah yapma vebali ağır olur vicdanın rahat etmez43 Yorumla- +1 yıl
🙏🏻👏🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim @Genç_Sinem saygılar sunarım
- +1 yıl
Rica ederim bey efendi.
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. b. k durduramıyosun. ilgi budalası aciz bi kızsın. eğer ondan hemen ayrılıp kestirip atmazsan dilerim ilerde senin kocanda seni aptal yerine koyar. eğer ben düzgün bi kızım diyosan kati bi şekilde kes konusmayı. o nasılsa baskasını bulur. kaş. r mı yok memlekette. ama sen kendine yakıştıramıyosan uzatma. bu kadar zavallı olma. sana ne söylüyosa yalannnn, baskasına da söylediği seyler. kandırıyor seni.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapılacak şey belli. Adam zaten sana evli olduğunu düpedüz belli etmiş. Adam bir daha yazarsa ya da konuşmaya çalışıyorsa hiç yüz verme. Adam bugün karısına yapar yarın sana. Yazık günah hem oğlu da varmiş. Nedenini sorarsa da düzgünce son defa açıkla. Baktin olmadı yine de aynısı yapıyor o zaman eşine söylemekle tehdit et. Başka adam mi yok anlamadim ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğluyla videosunu görmeden önce de evli olduğunu biliyordun. Aman ne kadar vicdanlıymışsın sen öyle! Utanın milletten değilse karısından karısından değilse ahlaksizliginizdan evlilik kavramını rezil edişinizden ondan da uyanmıyorsanız o masum çocuklardan utanın! Ama merak etme bu olayda en büyük suç sende değil o seviyorum dediğin aşık olduğun çapsızda. Bu çocuğunun annesini, onca yıl beraber yaşadığı, evlenecek kadar sevdiği kadını bile aldatıyorken bana neler yapmaz diye hiç düşünmedin mı?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için yapacak birşey o zaten karaktersiz. Kendini karisiyla empati yaparsan çocuğuyla attığı video senin ne kadar zoruna gittiyse o kadın bunları öğrendiğinde ne hissedeceğini dusun ve gerekeni yap. Şu evli erkeklere şu kadar yüz vermeyin yaa sonra kendilerini bi halt sanıyorlar. Olan da size oluyor metres yerine geçiyorsunuz az aklinizi başınıza alın sende birgün evleneceksin, ve senin bir kkadına yaptığını bir kadın da sana yapabilir etme bulma dünyası
10 YorumlaÇok yanlış yoldasın. Eşinin yerine kendini koy her aklına geldiğinde. O kişiyi yok say, çevrenle ilgilen. Karşına başka biri çıkacaktır mutlaka. Heves uğruna insanların yuvaları üzerinden macera yaşamayın.
14 Yorumla
Soran+1 yılEşim ne haltlar yediğimi iğrençliklerimi biliyor dedi bana
Soran+1 yılHaklısın.. peki ben bu her ilgi sevgi gördüğüm yere saplanıp kalmamı nasıl düzeltebilirim benim bu hayatta yaptığım her hata bu sebepten kaynaklanıyor nasıl değiştiricem kendimi ben
- +1 yıl
Kendini değiştiremezsin de frenlemeyi becermen lazım. Bunun için de önce kendini zaaflarınla beraber kabulleneceksin. Ben de ilgi gördüğüm zaman çabuk bağlanırım malesef. Bunun çok da pişmanlığını tattım. Artık daha temkinliyim. Herkes birgün mutlaka gidici, kimse vazgeçilmez değil bilinciyle yaşıyorum. İnsanlara fazla kapılmamak, hala kendi ayaklarının üzerinde yere basabildiğini hissetmek lazım. Çok uçmadan, çok kapılmadan arada mantığın da sesini dinleyerek fren yapmasını becermek lazım.
Hoşlanma veya sevgi meselesi çok yanlış birşey. Sen evli olsan ve eşin bir başkasıyla görüşüp hoşlansa sen ne düşünürsün? Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi asla bir başkasına yapma. Ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz !!
20 Yorumlaİlgi beklerken kişiliğinden oluyorsun. Senin eşin senin gibi biriyle konuşsa, kendini yerlere atarsın ağlamaktan gberirsin. O kadını düşün biraz, nefret ediyorum sizin gibilerden.
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle olurdum. Bende bırak ak istiyorum ama nasıl yapıcam? Ya ilgi sevgi gördüğüm yerden çıkaramıyorum kendimi nasıl yapabilirim bunu nasıl ilerlemeden zarar görmeden bitirebilirim
Soran+1 yılEn doğrusu bu olur dimi bende 25 ime girdim istiyorum ki güzel temiz bi yuvam olsun beni gerçekten seven biri olsun
- +1 yıl
İnsanlar bazen ilgisiz kaldıkları zaman hep karşı cinslerden ararlar bu ilgiyi, kendilerini bu şekil de tatmin etmeye çalışırlar. Halbuki her insanın bir sevdiği, değer gördüğü, ilgisiyle mutlu olduğu biri zamanla illa ki karşısına çıkar. Bulmak için uğraşma, yanlış yollara sapma kaderin mutlaka doğru insanı karşına getirir sadece sabretmen gerekiyor. şu an ilgisiz kalsan bile ailenden sevdiğin arkadaşlarından da bu ilgiyi alabilirsin. Yani her an hayatında bir erkek olması gerekmiyor.. Allahtan ve vicdanından korkmalısın da, evli olduğunu bildiğin biriyle konuşursan ve eşi bunu öğrenirse öyle bir ah alırsın ki ondan, hayatın boyunca mutlu olamazsın.. Yapma, yuva yıkanın yuvası olmaz!!!
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏🏻❤️ bende yaptığım şeyden mutlu değilim benimde vicdanım el vermiyor rahat değilim mutlu değilim zaten uzak durucam artık inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kardeşim tabiki bu durum toplum tarafından kabul gören bird durum değil ama önemli olan senin nasıl hissettiğin ayrıca şöyle düşünebilirsin sen olmasanda başkası ile yaşayacak bu durumu. aşkını ilişkini yaşa takılma böyle şeylere
00 YorumlaSil engelle ve asla yazma. Bitti. Evli olmayanlara yönel. Başkasının hayatını b. oka çevirme. Az empati :))
30 Yorumla
+1 yılGünaha doğru adım adım...
https://www.youtube.com/watch?v=m8csJbrcY0s&feature=emb_title10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Saygı gösterecek ve güveneceğin biri ile sohbet et kurtulursun kısa zamanda.. İnsanlar konuşa konuşa demişler..
13 Yorumla
Soran+1 yılSizinle mesajda bişey konuşabilir miyim
+1 yılO adamın karısının yerinde sen de olabilirdin kendimi durduramıyorum diye bişey mi varmış yav. Engelle geç adam evli ne olmasını bekliyosun ki 🤷♀️ sabah sabah cinlerim tepeme çıkıyo bu soruları gördükçe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdama bak ya hem evli hem kızla konuşuyor. Yapma canım kardeşim, karısından boşanmaz o. Sadece gönül eğlendirir bırakır.
20 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyorum diyip iletişimini kopardığın gibi unutursun. Saçma sapan yok seviyorum yok aşkımdan ölüyorum triplerine girme
20 Yorumla
+1 yılIlgiye muhtaçsın,
Adamda çocuğuyla videosunu attıysa görüşmek istemiyordur.
Dünyada evli erkeklerden başka erkeklerde var. Başka birini bul ve kendine saygını kaybetme.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. kimse yardım edemez. Yanlış olduğunu biliyor , kurtulmak istiyor ve kurtulamıyorsan eğer kim ne yapsın senin için?
10 Yorumla
+1 yılYaptığınız yanlış elbette ikinizde ama merak ettim ne diyor boşanacagım diyor mu sana?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki demiyor hatta eski bi ilişkisinden bahsetti artık evlenmek istediği için bıraktım dedi kimse için eşimi bırakacak değilim dedi
- +1 yıl
Ooo lafa bak, o zaman bak hiç durma engelle cidden.
+1 yılAcilen bekar birini bul. Bu kızlardaki evli adam merakı nedir anladım. Bende evliyken çok yazan oldu. Şimdi boşandım tık yok
13 Yorumla- +1 yıl
Insanlara yasak şeyler daha cazip geliyor sanırım
- +1 yıl
@Böyleolmuyomu galiba o yüzden bir de bir kadın almıssa kesin işe yarar biridir diye düşünüyorlar.
Diğer taraftan evli insandan laf çıkmayacağı gizli emellerini daha iyi tatbik ediyorlar - +1 yıl
Aynen oyle
Engelleyebilecegin her yerden engelle
Çünkü sonunda üzülen sen olursun
Konusamak en güzeli vicdanının rahat olması adina10 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Basit metresten farkın olmaz. Yapacağın şeyin dini örfi ahlaki bir yeri yok.
10 Yorumla
+1 yılYazık, bu erkeksizlere açıyorum iki ilgiye sevgiye tav oluyorlar sülük gibi yapışıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın valla tam olarak buyum bende keşke değişebilsem ama olmuyor böylesi hep bana zarar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. durduramıyorum nedir ya aynısını senin eşine yapsa biri ve çocuğunda var olarak düşün
16 Yorumla
Soran+1 yılDurdurabilirim kendimi dimi. Ne biliyim sevgi açlığı mıdır benimki nedir. Biri benimle ilgilensin anında düşüyorum çok sıkıldım böyle olmasından inan hep bana zarar ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Soran+1 yılYa bana demişti ki eski sevgilim artık boşanmamı istedi diye ayrıldım sevgilimden onun için karımı bırakacak değildim. Karımda ne iğrençlikler yaptığımı biliyor dedi
Soran+1 yılNeden😄
+1 yılO evli. Yani onun sorunu Sen hoşlandıysan evli diye vazgeçme :)
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl vicdansızsın!
Allahtan kork be.. Kalpsiz!
Kıskanıyosun onun hayatını Senin hayalindeki yaşamı sürüyor. Esas neden bu Başkalarının hayaline ortak olmayı bırak kendi hayalini gerceklestir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılah canım benim amatörsün bu konularda ama işte eşiyle sıkıntısı mı var, o yüzden mi seninle yatıyor nedir durum
00 Yorumla
+1 yılSeninle oynayacak. İhtiyaclarını seninle giderip evine dönecek. Bu gerçeği fark edersen uzaklaşırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu kadınların saflığı nolacak ya sanıyorsan eğer karısını boşar beni alır çok beklersin seni kullanmanın peşinde
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekarların suyumu cikti bu ülkede hâlâ anlam veremiyorum
Evlilerin dotune yapiyoşunuz ilki ilgide00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendini o kadin yerine koyarsan eger ve kadina yapilan haksizligi, kadinin neler hissettigini dusunursen bence vazgecebilirsin
00 YorumlaSeninle gerçekten ilgilenecek olgun başka bekar bir erkek bulman iyi olacaktır ondan ilgini kesersin hem de vicdan azabın olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adam yanlış yola sapmış sen niye ona ortaklık edesin ki? Karısını düğün aynı durumda olmak ister miydin?
01 YorumlaDurduramıyorum diye bir şey yok yaptığın yanlış derhal iletişimi kesmelisin. Çocuğunu düşün bence bu etkili olur
00 Yorumlaateş bir kere düştümü insanın içine... Gittiği yere kadar gider...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Cok kolay bunun hata oldugunu bikerek uzaklasabilirsin
10 Yorumla
+1 yılUtanmada kalmamış artık insanlarda iğrençsiniz ikinizde
10 Yorumla
+1 yılİstesen buna son verebilirsin, bahaneye sığınıyoraun.
10 YorumlaNefret ediyorum senin gibilerden ve onun gibilerden
10 YorumlaSende bi kadınsın aşağılıklık yapma ilerde ayağına dolanır !
10 Yorumla
+1 yılBu soruları görmeye devam ettikçe sinirlerim bozuluyor neyse🤦🏻♀️
10 YorumlaCinsel çekim var.. duygusal çekim var zor ama çivi öiviyi söker başlasını bulalım sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLa kızım bikmadiniz mi trol soru sormaktan elinize ne geçiyor bunları sorunca hakaret yiyorsunuz aksinee. Allah akıl. fikir versin canım 🤲🤲
11 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü?
+1 yılsal gitsin napıyorsun sen ya yuva yıkanın yuvası olmaz bunu sakın unutma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok yeni görüşüyoruz demişsin birde. Şu an vazgeçmelisin. Uzattıkça daha zorlaşır
10 Yorumla
+1 yılKendinle kal. Dinle kendini. Elbet bir çıkış yolu bulursun.
00 Yorumla
+1 yılEvli olması vazgeçmen için geçerli bir sebep değilmi zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBile bile göze alıyorsan ailesinden ayrılmadan senle de devam etmesini istiyorsan sıkıntı yok ama ailesini kıskanmaya kalkacaksan biran önce irtibatı kesmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Durdurama dığın nedir ki? reel görüşmediğin biri ile başka ne gördün ki seni ona bağlayan?
00 YorumlaO kisi senden hoslanip hoslanmadigini biliyormusun peki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Uzak due ya sen ilgi isimtiyorsan baskalari yapar ilgi sana
00 YorumlaO kadar bekar erkek var niye evli bunu sana yapıldığını düşün ne kadar kötü bir durum
00 YorumlaÖnce kararsizligini birkmali seçimini ona göre ypmlisin
00 Yorumlasoruya soran direk adamı karısından ayırma planlarını bile kurdu
sadece onay istiyor!00 YorumlaEvli olduğu halde yazışıyorsan veya yazıyorsa gavattır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yqninona bisi olmaz buyuk ihtimalle.. kendin icin uZak dur
00 Yorumlasaçmalamayı kes lütfen bide bu çıktı evli adamlarla konuşmak...
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli biriyle görüşüyorum napıyorsun diye sordum, oğluyla video attı. Nasıl vazgeçerim ondan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler