Eski sevgilimle ilişkimiz baya ileriydi her anlamda her ilişkiyi yaşadık ve hepsini videoya alırdık sevgilim benden ayrıldı 2 hafta sonra o herifle sözlenmişti zengin diye neyse 4 aydır evliler eşide muhafazakar biri kız zarını diktirmiş yani ondan eminim ben sevgilisine bütün videolarımızı fake hesaptan attım sevgilim bana hep aşkım sana aitim ben, kocam, derdi neyse konuya gelelim eleman herşeyi gördü kıza tekmeyi basmış sanırım vurmuşta ayrıca kızı ailesinede rezil etmiş kızın babası defol benim senin gibi bir kızım yok demiş akrabaları dahi kıza yardım etmiyor kız şu an arkadaşında kalıyor bugün evime geldi aç kapıyı ….. çocuğu öldürücem seni vs dedi açmadım kapıyı güldüm arkadaşlarıda bana yazıp duruyor nasıl yaparsın bunu diye neyse bu benim evime gelipte tacize devam ederse şikayetçi olayım mı sizce
bu kız bunları haketti zengin koca buldu diye benden ayrıldı 2 haftada sözlendi ayrılmadan önceki gün aşkım diyordu ve inliyordu yatakta
kız 24 yaşında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızın yapması gereken tek şey seni mahkemeye vermek. Mahkemeye verdiğinde içerden çıkamazsın.
Ben adama tek kullanımlık attım ehehehehe haketti ohh aileside istemiyor kızı
Sorun değil ki, olay olmuş. Ve tek şahit sensin.
Nasıl anlamadım
Videonun 2 şahidi var, biri mağdur taraf, kendini mağdur edemeyeceğine göre, bunu yapan tek kişi sensin.
Bir şey yapamaz o haketti şimdi ağlasın arkadaşının evinde koca boşuyor aile istemiyor
Çaresiz kalan her şeyi yapar. İçeri girince anlarsın dediğimi. Mutlaka bir gün avukata gidip, ne yapabilirim diyecek.
Ya nasıl yapacak ya delil yok ki kocası bile şahit olmaz
Avukata gitmesi yetsrli, 6284 nolu yasaya göre kadının beyanı esas!!! Delile ihtiyaç yok.
Bir şey yapamaz 😎
Görürsün👋
O şu an sinirli kocadan boşanıyor çok hayalimiz vardı hep o kurardı her an geri dönebilir bana şikayet etmez 😂
👋👋👋
Keyfim yerinde oh
İkinizde birbirşnizden Çok kötüsün senin yaptıgında suç bu arada şikayetçi olmaktan bahsediyosun ama
Beni taciz ederse gene şikayetçi olurum
O da sana özel görümtüleri yaydıgını söyler bu daha büyük suç
Delili yok ben adama attım tek kullanımlık adam gerçekleri öğrendi tekmeyi bastı
Hala iğrenç oldugunu düşünüyorum
Haketti benden ayrıldı 2 hafta sonra sözlendi zengin koca buldu neyse zor bulur artık
Mesele gaketmek değil bu kadar iğrenç şeylere kalkışmak
Canım yanıyordu
Herşeyin bir yolu vardır Allah a havale etseydin bu kadsr küçük düşmehe gerrk varmıydı
3 yıllık ilişkimdi ondan başkasını düşünemiyordum o naptı ihanet etti keyfim yerinde artık
Vay be film gibi olay kanka videolar duruyorum hala
Duruyormu
Tabi duruyor videolar bana attığı nudeler
Adamada attım hepsini tekmeyi bastı
Bizede göstersene kanka krallık yapıp bizde nasiplenelim ortalık zaten 56 olmuş
Halletmiş kanka valla film gibi olay
İlginç bir olay valla
Keyfim yerinde
Ne yaptın knk sen yani gülsem gulemiyorum 😅
Haketti keşke tekmeyi basarken izleme şansım olaydı ahahahahah
Vay aq ya
Nasıl insansın sen yaa
Benden ayrılıp 2 hafta sonra sözlenen oydu zengin kpca buldu ayrılmadan önce inliyordu benle
Yaniii zengin koca bulması zaten demek seninle olabilecek birisi değilmiş
3 yıllık ilişki anal dahi yapıyorduk 😂
Burada anlatman tuhaf değil mi ayıp yaa
Yooo keyfim yerine geliyor
Pesssss doğrusu
Hakettiii
Sen insan değilsin
Asıl o değil
Banada at bende bakim D
Yok
Zaten hepsi hikayeden ibaret
İnandırmak zorundamıyım olm