Bi arkadaş kendisi diyetisyen, diyet videoları paylaşmış çok fazla gönderisi yok sosyal medyada. Tüm videoları izlediğinizde 1 yıl önceki bir videosunda eski nişanlısı ile videosunu gördüm. Bu hafta evlendi. Ben çok şaşırdım. Çocuğu tanıyorum kızı tanımıyorum.
Fakat videolardan anladım geçen sene de nişanlıymış ama başkasıyla. 1 sene dolmadan evlenmiş başka biriyle.
Ama video duruyo hem YouTube da hem Instagram'da. Sosyal medya yı aktif kullanıyo 10k takipçili.
Siz çocuğun yerinde olsanız ne düşünürsünüz?
Fakat videolardan anladım geçen sene de nişanlıymış ama başkasıyla. 1 sene dolmadan evlenmiş başka biriyle.
Ama video duruyo hem YouTube da hem Instagram'da. Sosyal medya yı aktif kullanıyo 10k takipçili.
Siz çocuğun yerinde olsanız ne düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rahatsız edici bir durum birşeyleri dile getirmek açıklama yapmak dahada kötü o duruma düşürenler en nefret ettiğim tipler şu zamanda öyle biri ile karşılaşmamak için dua ediyorum kabul olurmu bilmem etrafta çok var midem almıyor çoğunu
kırarım o telefonu pcyi nerdeyse artık ve boşanırım kavga bile etmem
Unutmuş olabilir mi 😂🤷 gerçi çok gönderisi yok tüm videoları izledim 30 dkda zaten reels gibi zor olmadı
ne demek unuttu? unutamaz insan öyle bişiyi yemem
Helal olsun
Ben olsam likeladığı resimleri bile silerdim yaaa çocukla videoyu geçtim
S. ktirsin gitsin eski nişanlısıyla evlensin o zaman
Çocukla ikeayı geziyolar, ikisinde de aynı yüzük çocuk başta gözükmüyo kamerayı çevirip selfi yaptılar bi de kafa kafaya dayayıp heral eski nişanlısı dopru anladım. 2 kere de kafe gezip tatlı yediler çocuk çekiyor arada kendi de gözüküyor çocuk. Eliye ona da tattırıyo falan böyle videolar var
Ne olduğu önemli değil. Beni iplemiyorsa gider eskisiyle takılmaya devam eder.
Belki gözünden kaçmıştır 😂😂😂😂
Tabi canım benim elim de yanlışlıkla başka kızlara sevgili olma teklifi yapıyor mesela :)
Bilmem ben olsam aşırı derecede soğurdum.
Soğumayan olur mu böyle bişeye. İlginç yani aşırı bu. Senin sevgilin böyle bişey yapsa ne olur?
Biter o an biter. Ama evlenmişsek aileler girer işin içine o derece olay yaratırım.
Demek ki unutulcak bişey değilmiş :) kaç yaşındasın?
Napçan yaşımı? Yazıyor orda
Açtırma profili işte 😂
Profile gerek yok üstte yazıyor?
Aa pardon görmedim orayı.
Unutamadığını düşünürüm
Ben de öyle düşünüyorum. 1 ay önce yeni biriyle nişanlanıp 1 2 ayda evlendiler. Diğeriyle 1 yıl önce ayrılmış sanırım yüzük yok son1 yıl boyunca. Ama silmesi lazımdı.
Büyük ihtimalle eski nişanlısı hayatına devam etmiş. Kendisi de etmek zorunda hissetmiş. Tamamen içinde bitiremeden yeni bir yola girmiş ama hata yapmış. Umarım eşiyle beraber mutlu olur
Evet çocuk bi kızla fotoğraf koymuş.
Sıkıntı yok kız da benim sevdiğim çocuğu aldı 🤷😂
Nasıl yani evlenen çocuk senin sevdiğin çocuk mu 😳😂😂
Evet 😂😂😂
Ay sen neler çekiyorsun öyle kıyamam 😅😅
Üzüldüm çok 1 gün ama sonra geçti zaten 1 yıldır konuşmadım görmedim bile 😂🤷 tesadüfen denk geldi gördüm kızo stalklarken videoları denk geldi şaşırdım yani 😂
Eşim olamaz.
Çok kızarım ve kolay kolay konusmam
Esım olamaz kı
Ben de bilgilendirici videoları vardı sıradan dinliyordum, bi baktım 1 2 yıl önce bi video kızda yüzük var. Dedim bunlar 1 ay önce nişanlanmıştı ne alaka. Sonra başka bi çocuk çıktı baya selfi vs yaptılar kameraya ikisinde de aynı yüzük. Heralde dedim eski nişanlısı. Ben bile gördüm 🤷 2 tane daha böyle videoları var
Bilemedim simdi
Boşanma nedeni
Kızardım ben
Kızmak yetmez. Silmezse hemen büyük olay çıkar