İnsan kendisiyle barışık yaşamalı her daim. Gerek yüz güzelliği, gerekse vücut direnci kişinin kendi sağlığı vede kendisine olan saygısından dolayı bakımsal döngüye girmelidir ki, aksi takdirde karşı tarafı değil kendini kandırmış olur insan. Belkide her şeyden, hatta kendinden umudu kesmek demektir. Kendisini bırakan insanların bir çocuğunun ruhani ve metal olarak iyi olmadığını düşünüyorum. İlla kafalarına gerçek anlamda bir şeyler takmışlardır yahut her şeyi kafaya takan insanlardır.
Dış görünüşten ziyade ruhunu sevdiğim bir kadınla sevgili olurum. Bu yüzden fiziksel olarak değişmesi bende sevgi yönünden bir şey götürmez ama güzel bir cinsel hayatımız olması açısından onunda benimde fizigimize dikkat etmemiz lazım.
Sevginin çirkini güzeli olmaz. Seversen her türlü seversin ancak sevgili kavramı kullan at gibi o yüzden sevgili bırakır seven bırakmaz sevgili ile seven arasında fark çok. Sevgili dediğin 1 den fazla kişi ile çıkarsın birden fazla kişi ile ilişki yaşarsın ama sevdiğinde bu öyle olmaz netice de ruh eşin. O yüzden seven her türlü sever. Sevgili olan tepki verir ancak nasıl çirkinleşebilir kendine hiç bakmazsa çirkinleşir ya erkek kendine bakıp kadın bakmaz ya da kadın kendine bakar erkek bakmaz bunlar çok ayrı. Ama seven her türlü seviyor o onun tercihi kendisi çirkinleşmek istemez zaten
Güzelleştirir im konuşurum direk söylemem fakat sakalını düzelteyim ip ile derim, yanında dişlerimi fircalarim , bakımımı yanında yaparım yani bı zahmet anlasın artık. Gerekirse direk söylerim dişlerini fircala, saclarinin kesimini değiş böyle yakışmamış. Güneş kremi kullan gibi gibi. Söylerim yani bakım şart :)
Soru erkeklere ama kızlarda cevaplamışxd Neyse ben de cevaplıyım. Kesinnnlikle güzelleştirmek için elimden geleni yaparım (spor, bakım vs), olmuyorsa da zorlamam öyle severim. Erkek olsam böyle yapardım yani:d