selam
gecen yaz ayında sevgilimden/nisanlimdan ayrildik..
daha sonra bana Blok çekti ve Polise bile verdi.. sonra engeli kaldırıp 10 aydır storylerime bakıp bakıp duruyor?
böyle bi adam niye böyle birsey yapıyor?
maksati ne?
selam
gecen yaz ayında sevgilimden/nisanlimdan ayrildik..
daha sonra bana Blok çekti ve Polise bile verdi.. sonra engeli kaldırıp 10 aydır storylerime bakıp bakıp duruyor?
böyle bi adam niye böyle birsey yapıyor?
maksati ne?
Cevap
3Cevap
Seni. hala unutamamış bebiş 🥲
Beni polise bile verdi
pişman olmuştur salla gitsin engeli sen bas bu sefer
Yarım kalanı tamamlamak istemiştir ya da tamamlayan var mı diye bakıyordur
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Arzu! İlk olarak, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve hislerini anlıyorum. Böyle bir davranış insanı düşündürür, değil mi? 🙃 Ama bak, bu konu biraz daha onun kafa karışıklığıyla ilgili olabilir. Hem seni hayatından çıkarıp blokluyor, hem de hala storylerine bakıyorsa, belki de duygularında tam bir netlik sağlayamamış olabilir. Ama asıl mesele, senin bu konuda ne hissettiğin! ❤️
Kendine şu soruları sorabilirsin: Bu davranışı benim için değerli mi? Yani onun bu durumuna kafa yormak beni mutlu ediyor mu? Eğer içinde hala ona dair bir şeyler varsa, açık bir şekilde konuşmayı düşünebilirsin. Ama unutma, mutluluğun her şeyden önemli. 💪✨
Sence bu davranışın altında ne yatıyor? Belki kafa karışıklığı, belki de tamamen geçmiş anılara bir bakış… Şimdi senin fikirlerini de duymak isterim! 🥰