Hayır tabi ki yaşamıyor. Çünkü herkesin bir yaşayış tarzı var. Ve ona göre hayatını idame ettiriyor. Benim açımdan en sevdiğim şey sade bir hayat. Hayatımda en çok istediğim şey sevdiğim kişiyle huzurlu ve uzun bir yaşam.
Simdi ilk gunden kimse kimseye yanasmaz bence yanasanin niyeti aşk filan degildir o aşikar Ama zaman içerisinde duygulardan emin oldugunda karsilikli arzu tutku oldugunda evet yasanir ne kadar olacagina da iki taraf belirler Onun disindakiler bana ters
yok ayrı yatıp kalkanı çoktur, hem yaşar hem yaşamazlar yani ölmüşler ama yaşadıklarını sanırlar. nasıl bir soru sordun ne biçim bir cevap verdim cuk olmadı
Bu ilişkinin samimiyetine, kişilerin düşüncelerine karakterine bağlı birşey. Bana sorarsan yaşamak şart değil. Bi ilişkide önemli olan şey o değil zaten. Anlaşmak aynı şeyleri paylaşmak önemli. Ondan sonrası geliyor zaten.
Yaşamadım yaşamam elini bile tutarken defalarca düşünüyorum bilmiyorum sağlık masumluk sevgi saygı yatakta ya da dudakta belli olmaz her şeyin yeri zamanı var ben bir şey yaşamadım yaşamam helalim olana kadar
Genelde hep daha fazlası yaşanıyor. Sonrası daha fazlası bu böyle gidiyor bence. Yaşamıyorum diyene pek inanmam hiç olmadı öpüşmüşlerdir..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Elbette yaşıyor sevgili kaşı gözü için sevgili olmuyor. Sevgilerin amacı yararlanmak, zevkini almak, kullanmak sevmek mi sanıyorsunuz siz, toplum da iyice yozlaşmış ki sevgiliye veren verene
Valla ben seks konusunda çok istekli biri olmama rağmen bir kızla birlikteyken seks arka plana atarım duygular daha önemli seks sonra aşk olunca ister istemez karşılıklı yaşanır kızda ister zaten
@RainbowMeI yok be reis mülmanım ve ayrıca bir kızla en fazla 1 kaç sene sevgili oluyor insanlar niye evlenmediğim bir kadının üstünde cinsel duygularımı kullananyım önce evilikik :) :)
seni alkışlıyorum. Bu zamanda herkes yapıyor diye yanlışlar doğru oluyor. Biz dünyada kısıtlı bi zaman içersndeyz ahiret sonsuz olan. hep böyle kal. Elhamdülillah müslümanız :)
@neyapcanismiyani valla bakıyorum da çevremde ki erkeklere güzei bir kız çağırsa bunları koşa koşa giderler öyle bir olay gelirse başıma eğer şu anki düşüncelerim de değişmezse kız ne kadar güzel olursa olsun ben gitmem
bende aynı Allahtan korkmayan herşeyi rahat rahat hatta göstere göstere yapar.. biz Ahireti kazanalım. Allah a karşı yüzümüz kızarmasın. Hesabımız kolay olsun.
İleri gitmeye calisti iste kanks neyi anlamadin i, ben geri vites yapinca da bozuldu sonra ayrilmak istedigimi soyleyince de o geri vited yapti erkendi yanlisti bilmem ne yer miyim yemem ayrildim djdnndn