Herkes gerçekten yaşattığını yaşıyor, üzdüğü kadar üzülüyor mu bu dünyada? sizin bu konuda tecrübeleri, yaşanmışlık hikayeleri var mı?

Merhaba kızlar.. malum gündemi biliyorsunuz, cemaat-ak parti kavgası.. 1 senelik bir ilişkim vardı, herşey o kadar kusursuzdu ki. Bir defa olsun kavga etmemiştik, ta ki şu son olaylara kadar.. sevgilim abilerine aşırı bağlı biriydi. Onlar ne dese hemen etkileniyor, rüya falan görüyordu.. Bizim görüştüğümüzü hem onun, hem benim ailem biliyordu, söz olayları falan olcaktı. Ta ki 'abileri' olmaz diyene kadar.. Hem ailem koyu ak partili, hem benim okulum henüz bitmedi. Sevgilim bana 'üzgünüm, vefa borcum var, ihanet edemem onların 10 yıllık emeklerine dedi ve karşımda ağlaya ağlaya anlattı abilerinin söylediklerini.. benimle evlenirse dünyayı seçmiş olur, ahiretini düşünmüş olmazmış vs vs.. ben ne diyeceğimi bilemedim, kızamadım bile, o kadar üzgündü ki. sonra abileri biriyle görüştürmeye zorladılar, benim tabi haberim var, biz hala konuşuyoruz. abilerini oyalamak için görüştü ama 'içim ısınmadı' dedi. bunun üzerine abileri 'bizi oyalama, bu olmazsa başkası olacak ama o kızı unut' demişler.. bu söze o kadar kırıldım ki, bıraktım peşini. 1 hafta sonra nişanladılar hemen bir kızla. sosyal medyada hala takip ediyordum, aylardır hiç bir şey paylaşmamış, nişanlı olduğunu dahi fark edemiyordun. ama bugün, 5 ay sonra, kızın cook eski bir fotoğrafına 'hayranım gözlerine' yazdığını okudum..

Ne kadar yıkıldığımı, kaç saat ağladığımı ben bile bilmiyorum. bir söz bir insanı ancak bu kadar mahvedebilirdi. aylardır acım azalmamışken, hala sabahlara kadar ağlıyorken onun tamamen unutmuş olması mı, ya da ben hiçbir şey paylaşmamasını 'o da hayatıyla memnun değildir' olarak yorumladığımdan mıdır bilmem.. ama çok zoruma gidiyor. Ben böyle acı çekiyorken onun mutlu olması haksızlık değil mi? Abilerine hak borcundan bahsetti, benim hakkım, kırılan kalbim olacağını bilmiyor muydu? Bu kadar mı önemsiz yani kalp kırmak? arkadaşlarım 'herkesin imtihanı farklı zamanda, yarın sen gülerken o ağlar, herkes ettiğini bulur' diyor. Bu doğru mu?
Herkes gerçekten yaşattığını yaşıyor, üzdüğü kadar üzülüyor mu bu dünyada? sizin bu konuda tecrübeleri, yaşanmışlık hikayeleri var mı?