2 kız var ikisi de olur gibi hangisini seçeyimm?

18 yaşında mezuna kaldım dershanede 2 kız var ikisi de birbirinden çok farklı kızlara A ve B diyelim benim adım Berk
A çok konuşkan ve cana yakın ama vücudu çok garip genetik olarak omuzları çok geniş ve yapılı narin değil ama şişman da değil kaslı gibi iyi giyiniyor enerjik.
B çok tatlı zeki çıtı pıtı ses tonu harika ufak fakat sanki bana karşı boş gibi.
Bugün film çıkışta bir başkadırı izleyelim dedik. A benimle geceleri flörtleşiyor wp den. Fakat duvar kenarına oturdu yanına B oturdu bende B nin yanına oturdum. Yani aramızda B olmuş oldu. B ile A bacaklarını üst üste attılar kızlar çok samimiler. Ben uzak kaldım B dedi ki ay yatasım var ama Berk buna hazır değil gibi dedi. Ben de 1 aydır artık samimi olduğumuzu düşünerek bence artık samimiyiz diyip elimi omzuna attım. Kız rahat etti ben de çıtı pıtı bir kıza sarılmanın verdiği huzurla rahatladım. Derken ilk bölümün sonunda ki sevişme sahnesi geldi. Hemen kızın gözünü kapadım işte taktik. Heyecanla kızın memesi falan elime geldi kargaşnın içinde çok sarıldım gözünü kapadım çıtı çıkmadı. Sonra dizinin bitmesine 10 dk kala bu kızın gitmesi gerekti. Ve kaldık mı flörtle başbaşa. İlk hareket gelen özgüvenle rahatça elimi omzuna attım bununda ve başbaşaydık. Ulan kızın omuzlar bir geniş kollar bir sert sanki erkek gibi bu sempatik kız nasıl böyle olabilir dedim içimden ve dışımdan da mallık yapıp ulan B den sana geçince bir garip oldu dedim. Kız kendinin farkında dimi hayvan gibiyim dedi. Yok dedim sadece... hmmm devamını getiremedim çok dürüst birisiyim ben pembe yalan hayatta söylemem bu yüzden benle arkadaşlar belkide karakterim böyle varsa bir şey söylerim. Hayır dedim sen de hoşsun diyebildim. Sonra belki rahatsız olmuştur diye sıcakladıysan kolumu çekeyim dedim. Yok dedi böyle iyi dedi. Ulan ben şimdi ikisinden de gerçekten hoşlanmıyorum ama ikisini de öpsem bir şey demezler kızın memesi elime geldi diyorum. Yani çok gario haller içindeyim birisine hoşlandığımı söylesem yalan söylemiş olurum çünkü gerçekten hoşlanmıyorum ama yaş da 18 daha önce hiç sevgilim olmadı. Yani gerçekten bir şeyler hissetmesemde hissettiğimi mi söylesem şerefsizlik mi yapsam diyorum sizce ne yapayım ulan öyle bir ortamdı ki ikisini de yanağından öpsem cıklarını çıkarmazlar acaba üçlü mü yapsak ilişkiyi ikisine aynı anda mı açılsam kızlar zaten birbirlerine okeyler elleşiyorlar bir el atın bu durum nasıl yönetilir?
2 kız var ikisi de olur gibi hangisini seçeyimm?