Alışveriş & Hediyeler Kızlar hangisini alayım kararsız kaldım ikisi arasında? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Lescon U. s polo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar hangisini alayım kararsız kaldım ikisi arasında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lifelesslife Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl B dedim 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Aslında bende onu istiyorum Lescon da kapafı karıştırdı Yorumla Lifelesslife +1 yıl Erkek için b daha iyi gibi geldi bana Yorumla Soran +1 yıl Peki başka önerebileceğin bir tip var mı Yorumla Lifelesslife +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙃 Yorumla Lifelesslife +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl sonunda tercihimi yaptım aldım hahah Yorumla Lifelesslife +1 yıl İyi günlerde kullanın. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler uyudun sandım Yorumla Lifelesslife +1 yıl Henüz değil Yorumla Soran +1 yıl İş yok mu yarın Yorumla Lifelesslife +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Ne işle uğraşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sana takip atabilirmiyim Yorumla Lifelesslife +1 yıl Yok yalnız takılıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Denedin olmadı mı Yorumla Lifelesslife +1 yıl Denemeye gerek yok. İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Sana da iyi geceler huysuz 🙂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
B dedim
Aslında bende onu istiyorum Lescon da kapafı karıştırdı
Erkek için b daha iyi gibi geldi bana
Peki başka önerebileceğin bir tip var mı
Maalesef
Teşekkürler 🙃
Rica ederim
sonunda tercihimi yaptım aldım hahah
İyi günlerde kullanın.
Teşekkürler uyudun sandım
Henüz değil