AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Siz sevdikten sonra başkasının ön yargısı sizi rahatsız etse bile sevdiğinizi bırakmayın. Eli maşalı yakışıklı sevgili olsa hoş olur muydu? Kahverengi muz kararmış olsa bile içi güzeldir.
Bunu düşünüyorsan bitmistir. Benim de bir sevdiceğim vardı. Kimse begenmezdi ama hiç onu cirkin olarak görmedim 🙄 tabi ayrıldıktan sonra çirkin görmeye başladim😂 oraya hiç girmeyelim😂😂
Bir de çevredeki insanlar kıskançlik eder ve gereksiz burun sokar. Kulaklarini tıka.
"Erkegin yakışıklısı çirkini olmaz, efendisi ve iti-kopugu olur" diye söz vardi Avrupa Yakası'nda. Bulduysan bir beyefendi, tipin ne önemi var ki?
Sen beğeniyorsan gerisini hiç önemseme. İnsanlar bazen sırf kıskançlığından hasetliğinden laflar eder. Bazen değil her zaman ederler. O yüzden sen kendine bak gerisini Umursama.
İnsanlar her şeyi der bu ülkede. Belli ki mutlusun onunla birlikte olmaktan. ‘Beni etkileyen başka yönleri var ve çok şanslıyım’ de geç gitsin.
Ya nasıl belli ki mutlusun diyorsunuz bunu buraya yazmış iste var bi sıkıntı
Sevgilisini seviyor, ondan da memnun olduğunu söylemiş. Sadece etraftaki insanların yorumlarından sıkılmış ve bunları nasıl savuşturacağına dair bir öneri istiyor.
Beyefendi ben anlatamadım bari siz anlatım teşekkür ederim
Terk edilince çok üzülürsün böyle şeylerden soğumana gerek yok
İlerde ayrılırsınız sen veya o. Sen daha fazla acı çekersin. O hemen unutur. Saçma kuruntular yapmayın
Önemli olan senin beğenmen değil mi zaten. Başkalarının ne düşündüğünü aldırış etme. Aksi halde bütün hayatın çekilmez hale gelir. Onunla bir ömrü geçirecek olan sensin bir başkası değil.
Çok yazık gerçekten...
Bir an önce ayrılın siz o arkadaştan
İleride üzülmesindense bu daha iyidir...
Boşver neden insanları takıyorsun? Önemli olan senin düşüncelerin senin mutlu olman
Sen beğenmişsin. Diğerleri ha beğenmiş ha beğenmemiş ne fark eder ki?
Sen karakterini beğendikten sonra insanların ne söylediğini umrumda olmasın unutma onlar değil sen bir ömür onunla birlikte olucaksin
Cogumuzun düştüğü hataya düşmemişsin ne güzel o güzellik solup gidicek ilerki yaşlarda sana kalan güzel sohbet ettigin anlasabildigin bir koca kalicak
Sen beğeniyorsan başkasına laf söylemek düşmez. Hem fiziği iyi diyorsun yüz idare eder olduktan sonra fizik iyide tamamdır zaten.
''bazen hak veriyorum''
Adamcağızı bırak, kendi işine baksın. Bu emin olamayan halinle adamın başını yakma durduk yere..
yav sen zaten evlencegin kişiye yakışıklı demen lazım bu bir.
ikincisi koskaca dünya güzel adriana limanın evlendigi adama sevgili yaptıgı adama bak.
+ adam avukat prestiji var eleştirenlerin tipi brad pitt gibimi?
Senin beğenmen kafi bence başkaları zaten beğenmesin kıskanır insan boşver sen takma herkesi bak keyfine.
Benimde aynı sorunum var. Kimseyi takmamaya çalışıyorum. Biz beraber mutluyuz diğerlerin ne dediği umrumda değil.
Boşver dediğin gibi sen beğeniyosan gerisi teferruat hem aklın da kalmaz kocam çok yakışıklı kızlar bakar mı eder mi diye hahshshd
Sen beğeniyorsan gerisinin zerre önemi yok. İnsanlara mutluluk dilemek düşer eleştirmek hadlerine bile değil. Allah mutlu mesut etsin
Varsın karakteri iyi olsun. Başkalarını önemseme. Dış görünüş değişir düzeltirsin. Ama karakter bozuksa onu tamir edemezsin.
Demek ki sen de çirkinsin. Güzel olsan yakışıklı erkeklerle beraber olurdun. Ailen sana "Tipsizsin" diyemeyeceğine göre sevgiline çakmış.
Onlara konusmamalarini ve hadlerini bilmezlerin soyle
ikinizi yan yana görmek isterdim. acaba yüzünüzdeki ışıkla nasıl görünüyorsunuz. Merak ettim
Adam hukuk okumus be hukuk boru mu 😂sac da kalmaz tip. de
Aslında ters psikoloji etkisi var onlar sana öyle dedikçe böyle hissetmen normal adam bunu kabullenip haklı onlar derse sen nişanlından dahada soğur hale gelirsin beyin daha iyisi daha iyisi diye kurcalar durur kafanı
Beni boyu posu etkiledi demiyor da, bkz, uzun boylu olsun nefes alsın kanıtıdır bu.
İnsanların dış görünüşünü yargılamak ne kadar utanç ve onur kırıcı o kişilerin adına utandım.
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun
Sen seviyorsan oda seviyorsa kulagini tika dinleme kimseyi
Sen öyle diyenlere şunu söyle kendileri 65 yaşından sonra aynaya baksınlar sana bu kadar diyorum
Koskoca avukat bir muhasebeci parçasıyla evlenmek istemiş..
İsteyen istediğini konuşsun hayat senin hayatın. Kapa kulaklarını yaşa mutluluğunu doyasıya 💃🏼
Dış görünüşünden ziyade avukat olması irrite ederdi beni. Burda yazamayacağım kadar tuhaf ilişkileri var çoğunun. Çok iyi araştır, dedektif gibi kurcala. Erkek arkadaşlarına bilhassa dikkat et derim.
Çevrendekiler dış görünüşün gelip geçici oldug olgunluğuna erememişler yazık
Kismeye bakma sen kafanız gönlünuz uyusuyosa sakın bırakma onu kimsenin lafına bakma
Senin beyenmen yetmezmi hem kalbi güzel olmadıktan sonra yüzü güzel olmuş ne fark ederki
Sen beğenmişsen ve seviyorsan kimsenin ne dediği pekte önemli değil
Önemli olan senin düşüncelerin , diğerlerinin ne düşündüğünün bir önemi yok
Herkes bizim gibi yakışıklı olacak değil ya seninde kısmetin o kimseye laf düşmez
Adamla yatağa giren sensin onlar kendilerine iyi davraniyor ku bu adam ona baksinlar
Senin ne hissetin önemli milete göre bersner olcan kişi secilmez
Ya sen seviyormusun tamam milletten etkilenmek niye olgunlaşın biraz.
önemli olan çevrenin değil senin beğenmen değil mi 🙄
Sizene siz cokmu guzelsiniz de gec amann bunudami takiyorsunuz
kimin beğenmesini istiyorsun ki , sen anlaşabildikten sonra :d
Hayırlısı olsun sen düzene sokarsın nişandan sonra oda değişir merak etme
Ben diyorum turk kadını pişmanlıktır evlenmeyin yabancı kadinlari tercih edin. Yabancı gelin oranı %49 haydi beyler ha gayret.
Kim kimi beğenmiş sana ne sen beğendin mi nişanlını iş bitti
Sen seviyorsan sorun yok çirkin diyenlerede ağızlarının payını verirsen bir daha yapmazlar
İnsanlar güzel giden ilişkileri kötülemeyi severler , takılma
Sen seviyorsan kimin ne düşündüğünün bir önemi yok.
Sen gireceksin onun koynuna..
Onlar değil
Sen sevdiysen hayatını bu kişi ile geçirmek istiyorsan hiçbir şey duymayacaksın.
Ah ah hiç önemli değil kızım dış görünüş uzun vadede insan daha iyi anlıyor
Bunu buraya yazman bile çok saçma seviyorsan kimseyi dinleme kimse yanımda olmicak yanındakinden başka hayatının güzelliklerine bak bence o kişi bana ne katıyor de kendi kendine
sen eger ona asiksan seviyosan gercekten ciddiye bile alma yoluna devam et
Kadınlar çok tipe bakmaz zaten statüye falan bakar takma bu kadar.
Karakteri saglamsa sorun etme ayip denen bisey var öyle sey söylenirmi aptallar oda biraz kendine ceki füzen versin saclarini uzatsin bakim yapsin
Nişanlanacak kadar ciddi görüp bu yola girmişsin insanların ne dediğini önemsememelisin hiç kimse mükemmel değildir yüzü lokum huyu bokum gibi olan insanlardan olmadığı için nişanlısın şanslısın 👌🙏🏻
Uff insanlar çok aptal ve rahatsız edici ya. Size ne deyip geç ya da konuşma bile öyleleriyle
Merhaba aynı durumu yaşıyorum etrafımdakiler nişanlımı beyefendi buluyor bende mantık diye düşünerek nişanlandım düğüne 2 ay kaldı ben çok korkuyorum aynı ömrü paylaşabilecek miyim diye siz sonradan sevdiniz mi onu çok merak ediyorum son durum nedir
İnsan elbet birgün toprak olacak güzel kardeşim ve asıl önemli olan seni mutlu edebildiği dünya yakışıklısı olsun anlaşamayınca mutlu olunmayinca hiç bı özelliği kalmaz umarım hep çok mutlu olursunuz:)