Nişanlım benim hiçbir şeyimi beğenmiyor. sizce ne yapmam gerekiyor?

kız arkadaşımla 2 ay önce nişanlandık. onu çok seviyorum gördüğüm kadarıyla o da beni çok seviyor. Ama sürekli vücudumu beğenmediğini söylüyor. (174boy 70 kiloyum ve kaslı olmayan ama fit bir vücuda sahibim) saçlarım dalgalı o düz saç seviyormuş. boyum kısaymış vücudum kaslı değilmiş. arada bir trakya şivesiyle konuşuyorum öyle konuşunca sevmiyormuş. lisans mezunuyum ama atanamadım bu gidişle de atanamıcam hiçbir zaman. ama dışarda her türlü çevrem var ve işsiz kalmam. neden kpss çalışıp öğretmen olmuyormuşum. soranlara mesleğimi söylemeye utanıyormuş. (2binTL maaşla bir dükkanda satış elemanı olarak çalışıyorum.) kendi ne zaman isterse o zaman oluyor herşey. ama ben bişeyi biraz ısrar etsem kavgalar tavırlar tripler havada uçuşuyor. ona kibar davranıyorum biraz sert ol diyor. biraz bağırsam olay oluyor zaten. dediğim hiçbirşey onu korkutmuyor. ona göre ona herkes hayran herkes onu çok seviyor falan. yani tam bir ruh hastası kız arkadaşım var. Nişanlanınca bu huylarını bırakır diye düşünüyordum. daha da arttı diyebilirim. 6 ay sonra evlilik düşünüyoruz.
Sizce bu ilişki de durum ne? Ve nişanlımı bu huylarından vazgeçirmek için ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin psikolojim alt üst oldu 😔
Nişanlım benim hiçbir şeyimi beğenmiyor. sizce ne yapmam gerekiyor?