Nişanlımı kimse beğenmiyor, ne yapmalıyım?

Soru başlığı size saçma gelebilir. Durumu şöyle açıklayayım. Yaklaşık bir senelik bir ilişkim var. Sevgilim avukat ben de muhasebeciyim. Güzel giden bir ilişkimiz var. Kendi aramızda yüzük taktık. Aileler tanıştı ve aile arasında da söz olacak yakında. Ancak hem yakın arkadaşlarım hem de ailem ve akrabalarım çocuğun dış görünüşünü hiç beğenmiyorlar ve bunu sürekli dile getiriyorlar. Tamam objektif bakınca ben de ilk tanıştığım zaman beğenmemiştim. Boylu poslu fiziği çok iyi ancak yüzü çok iyi değil bir de saçlarını sıfıra vurup duruyor kel gibi görünüyor. Kısacası evet dış görünüş olarak yakışıklı değil. Ancak beni zekası ve karakteri etkiledi zaten. Yine de eleştirilerden çok bunaldım. Ben beğendim sevdim nolucak dememe rağmen çok tepki gösteriyorlar. Kendisi 27 yaşında ben 23. Beni kendi arkadaşlarıyla tanıştırdı. Kendi kız arkadaşları bile valla çok şanslısın böyle bir kız bulmuşsun vs gibisinden yorum yaptılar. Herkes ona göre çok güzel olduğumu söylüyor. Bu durum beni de irite etmeye başladı arrık. Hem rahatsız oluyorum hem de bazen hak veriyorum ne yapmam gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi de sen çok güzelsin ben senin yanında çirkin kalıyorum diyor bazen. Ama kendiyle çok barışık ve özgüvenli bir insan. Aynı zamanda çok çalışkan ve zeki. Yapılan eleştirileri ona zaten asla söylemedim yansıtmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Gelen yorumlara istinaden söyleme gereği duydum. Ben sevgilimden gayet memnunum. Ancak dediğim gibi ortada sevgi yokken ben de beğenmiyordum. Sevmeye başlayınca gözüm tipini görmedi bile. Ben yapılan eleştirilere karşı onu savunuyorum. Savunmasam aksini düşünmesem neden yüzük takayım? Ayrıca koskoca avukat bir muhasebeci parçasıyla evlenmek istemiş diyen hanımefendi çok kolaysa siz de olun..
Nişanlımı kimse beğenmiyor, ne yapmalıyım?