İnsanların ne dediğinin umursanmayacağı durumlar vardır, bu da onlardan biri. Onlara ne? Görünüş olarak yakışmak zorunda mı insanlar birlikte olmak için? Sadakat, güven, huzur gibi şeyler var bu hayatta. Sevdiğim insan benim gözümde dünyanın en güzel varlığına bürünür ve önemli olan da bu. Bir çocuk vardı, çok zayıftı ve arkadaşlarım onun nesini seviyorsun diyordu. Oysa ben karşısına oturup bütün gün onu izleyebilirdim. Hatta bir ara o güzelim saçlarını üçe vurdurmuştu, evet bana da komik geldi ama bu beni ondan uzaklaştırmanın aksine sempatik hissettirmişti. Kimsenin ne dediği önemli değil. Hayatına bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana önemli bir uyarı eğer devam edip evlenirsen bir avukatla evli olacaksın ve boşanma konusunda sana kök söktürecek biri olacak karşında bunu unutma.. İkinci mesele eğer sende irrite oluyorsan ve nişanlını savunmuyorsan arada demek ki sevgi saygı ve tam bağlılık yok ki bu daha büyük bir sorun son olarak sen bu yaşlarda aşktan sevgiden ayaklarını yerden kesecek birine sevgilim demen gerekirken sen irrite oluyorsan bundan 10 sene sonra bu adamdan nefret edersin maalesef... Evlilik çok önemli bir karar birde çokta istemeden yaptığın bir evlilikte zamanla karşındaki kişi bunu anlayacak ve belki de o seni terk edecek anlatabiliyor muyum? Bu ilişkide hem değerli olansın hem de terkedilen olacaksın çok kötü bir durum bence... Kadınlık gururun yıkılabilir. iyi düşün net bir karar ver ona göre dik dur.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş çok gelip geçici bişey sınıfımds bi kız vardı o kadar güzeldi ki gözlerimi alamazdım fazla güzeldi sonra yakın arkadaş olduk huyunu suyunu öğrenince omkız bana o kadar çirkin geldi ki anlatamam o su gibi güzelliği yok oldu bi anda ne güzel huyunu karakterini sevmişsin ister istemez takarsın ama sen istediktrn sonra kulak ardı et söyleneneleri ve mutluluğuna bak umarım çok güzel bir hayatınıx olur mutluluklar dilerim...
142 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Güzel yazmissin
eminim çevrendeki olumsuz yorumlar seni baya kırıyordur. Ama sen onu sevmişsin o seni sevmiş gerisini takma ve bu saçma konuları bir daha açmamaları için ağızlarının payını bi güzel ver. Ayrıca nişanlınla onlar değil sen evleniceksin doğru adamı bulduğuna kalpten inanıyorsan ne mutlu sana.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. eleştirenlere hadlerini bildir..
eleştirenlerin hepsinin art niyetli olduğuna eminim.
niyetinde iyilik olan biri yapıcı konuşur.20 Yorumla
+1 yılBence burada bunu insanlara sorman bile aslında seviyorum dediğin insana olan bakış açını yansıtmış. Kusura bakma ama sevseydin bu soruyu ne kendine ne de başkalarına sorma gereksinimi hissetmezdin. Muhtemelen mantığın bu ilişkide baskın olan taraf ama sen farkında değilsin. Bu bir tercih kimse seni yargılayamaz ama sen bence karşı tarafa tutku ve aşk eksikliği duyuyorsun. O yüzden dış görünüşü senin de gözüne batmaya başlamış. Bence duygularından emin olmadan kimseyle yola çıkmaman gerek çünkü ilerde daha çok üzülürsün ve karşı tarafı da üzersin.. Şimdi otur ve kendine sor. Bu insana aşık mıyım? Seviyor muyum? Yoksa sadece beğeniyor muyum? Beni heyecanlandırıyor mu? O olmazsa nasıl hissederim? Bunların cevabını verdiğin zaman kimsenin cevabını duymana ihtiyacın kalmaz. Keyifli geceler.
30 Yorumla
+1 yılPeki o zaman ben de sana hemen altın bir soru sormak istiyorum Sen çok güzel bir şey söylemişsin bunun karakterine huyuna ve zekasına aşık olmuşsun Bu gerçekten çok harika bir şey günümüzde böyle insanları bulmak gerçekten zor Ancak şöyle bir şey var ki başkalarının senin nişanlın hakkında ne düşündüğünü bir önemi var mı ya Daha doğrusu kimseye lafın duşermi Ben olsam senin yerinde hepsine ağzının payını verir gönderdim bu ailem olsun arkadaşım olsun dostum Olsun hiç önemli değil hepsine illaki verecek bir cevabım vardır Bu yüzden de benimle konuşmayı keserse de kesin hiç önemli değil yani başkasının dediğim gibi senin nişanlın hakkında ne düşündüğünü bir önemi var mı neden bu kadar önemsiyorsun
50 Yorumla
+1 yılŞimdi benim tahminim şu; sen bu soruyu buraya kafan karışık olduğun için sordun. Lâkin insanların tepkilerine baktıktan sonra aslında hata yapmıyor olduğunu anlayıp nişanlınla devam etmeyi düşünüyorsun. Soruyu ters sorsaydın yani ben çok çirkinim diye bu defa da yine bildikleri gibi tepki vereceklerdi. Buradaki insanlar senin vizyonunu değiştirmesin.
Bir de koskoca avukat dediğini gördüm. Yılda Türkiye Cumhuriyeti'nde kaç tane avukat mezun oluyor biliyor musun bilmiyorum ama bu adamlar çok büyük adamlar değil yani. Kendine de bir muhasebeci parçası diyorsun lâkin dünyada en büyük bankaların birinin kurucusu bir muhasebeci parçasıydı senin tabirin ile.
Schopenhauer felsefelerine göre ileride doğacak olan çocuğun, birlikte üreyeceğiniz erkek arkadaşının senden çirkin olduğunu düşünmenden kaynaklı çirkin olabilir. Bu da bizim neden fiziksel olarak yakışıklı veya güzel dediğimiz insanlara çekildiğimizi açıklar.
Sana sapyoseksüel diyebilirdim ama bu soruyu burada görmemden ötürü sapyoseksüel diyemiyorum ne yazık ki. Çünkü tipe bakan ve hayatın bundan ibaret olduğunu sığ fikirlerle savunan herkesleşebilme ihtimali yüksek bir insansın. O adamı da bırak bence sevgisi değmiyor.02 Yorumla
Soran+1 yılMuhasebeci parçası diyen ben değilim. Burada biri bana koskoca avukat bir muhasebeci parçasıyla evlenmek istemiş işte değerini bil gibisinden bir şey yazdı ben ona istinaden yazdım onu. Ayrıca ben nişanlıma çirkin demiyorum. Hislerim yokken dış görünüşü benim de hoşuma gitmiyordu ama fikrim değişti sevdikten sonra dedim. Yazdıklarında çelişkiler var ve okuduğunu anlama konusunda sıkıntı yaşıyorsun.
- +1 yıl
Benim yazdıklarımı katiyen önemseme!
Keşke silebilsek. Sağlık olsun.
+1 yılMerhaba,
Hiç kimsenin beğenmesine gerek yok ki! Sen beğendin mi! Önemli olan o!
Tip ve fizik geçici her an değişebilir kaza bela Allah'tan!102 Yorumla- +1 yıl
Himmm😊😊
- +1 yıl
Hihi 😊
+1 yılAynı şeyi yaşadım. Bula bula bunu mu buldun dediler. Psikolojim bozuldu ayrıldım. Ne kadar naif ve delikanlıydı. Yıllar oldu görüşmeyeli. Aradan geçen yıllardan sonra ben yanlış yaptım. Şekilci davrandım hata yaptım. Şimdi aynı özelliklerde birini arıyorum ama yok. Eğer bundan iyi baba iyi koca olursa kimse için kendi mutluluğunu feda etme. Sonradan pişman oluyoraun aynı kalmıyoruz bizlerde yaşlanıcaz kırışıklık artacak. Sağlık sorunlarımız olacak. Ben çok taktım çevreyi değmezmiş. Sen öyle yapma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni de eşime göre fazla buldular hep. Gelinlik bakmaya gittiğimizde bile tanımayan kişiler ne güzel kız bulmuş dediler duyuracak şekilde. Bana sorarsan çekici erkeksi bir tipi var aslında konuşması olsun etkileyici buluyorum onu. Yaşıtım kişiler de zaten kibar beyefendi oluşundan hep etkilenir. Sen boşver milleti. Seni etkilemişse diğer kızlar da etkilenir ondan zaten kıskanacaksın bile gün gelecek. Karakter önemli. Onu iyi tanı. Anlaşamadığınız noktalar yoksa eğer ailesi de iyiyse kimseye aldırış etme. Bazen biz kızların göremediği şeyleri aile akrabamız görür tamamen kulaklarını da tıkama tabii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılsenin beğenmen yeterli elalem değil elli alemde konuşsa sen aldırış etme milletin ağzı torba mı ki büzesin herkes kendine baksın sanki onların eşleri brad pitt falan mı ayrıca dış görünüş gelip geçicidir ömür boyu suratını mı seyrediceksin huyu güzel olsun boşver çok yakışıklı olmasıda zarar getirir ortam çok kötü artık ayrıca sende bu çocuğu bırakma sanma ki sen onu bırakınca o öyle kalıcak her satıcının bir kör alıcısı vardır mutlaka sakın çocuğu başkalarının fikrine gelip dışlama senin elinin tersiyle ittiğini millet havada yakalar ayrıca avukat diyorsun bu devirde okumuş olması yetiyor insanlara o yüzden nişanlın okumuş biri sen bırakınca kesin kapılır sende üzüldüğünle kalırsın başkalarını takma bırak herkesin kendi hayatı var kime ne sen seviyorsan iş bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki çok yakışıklı, zengin ama kültür seviyesi düşük ve sana sadık da değil.
O zaman ne diyeceklerdi?
"Ya tamam yakışıklı falan hoş da bu sana hiç uymuyor kızım ya parası için mi sevdin? vs.
Çok yakışıklı biri de yaşlanınca çökecek, çirkin biri de çökecek dış görünüş zaten değişecek ama o kişi kötüyse ve birbirinizin dengi değilseniz bu daha kötü olmaz mı?
Yakışıklı olsaydı başka kusur bulacaklardı:)
Bence ne derlerse desinler 'mutluyum' diyebiliyorsan cevap olarak yeterlidir.
Hemm... Ne demiş Mevlâna:
"Akılsız; yüzü güzele, akıllı gönlü güzele talip olur. Zaman yüz güzelliğini tüketir ama gönül güzelliğini arttırır.☺00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle beni de yakıştırmıyorlardı ben ona göre çok güzelim o kendine önem göstermeyen çok da yakışıklı olmayan biri. Ve genelde kimse onu yanıma yakıştırmıyor ilk zamanlarda takmasam da şimdi ben bile yanıma yakıştırmıyorum sadece tipinden değil şöyle düşünüyorum bakım bi kadını da güzel yapar erkeği de yakışıklı yapar bakımlı insan her zaman bir adım öndedir. Eğer eşim bana yeterince değer verip kaybetme korkusu yaşasaydı belkide bakımlı bi insan olurdu. Yani demem o ki eğer sevgilin sana yeterince önem veriyor ise ve kendi de senin ondan daha güzel olduğunu düşünüyor ve kaybetme korkusu cekiyor ise bakımına giyinisine önem gösterecektir...
11 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı biri. Giyimine falan da özen gösteriyor zaten mesleğinden dolayı. Ben ona sürekli iltifat ediyorum ceketin çok yakışmış bugün ayrı bi havalısın yahuu falan diyorum mesela :) eşinin öyle yapması çok sinir bozucu. Benim sevgilim de öyle yapsa ben aşırı sinir olurdum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılKoskoca avukat bir muhasebeci parçası diyen halt etmiş. Meslek meslektir ayrıca en zor mesleklerden biridir muhasebe... konuşmak kolay tabi. Soruna gelince sen zaten bilinçli şekilde herşeyi yazmıssın, aşk önemli konu. Bundan eminsen gerisini salla gitsin. Mutluluklar...
20 Yorumla
+1 yılşöyle düşün... sen güzel olabilirsin seni bulduğu için kendini çok özel hissediyordur emin ol... seni çok seviyordur eğer öyle düşünüyorsan başkalarının dediğini yapcaksan ilişkiye başlama amacın ne... eğer çocuk seni mutlu ediyorsa seni hep güldürüp özel hissetyiriyorsa napcaksın... güzel bulup ahlaksız olması daha mı iyi... bu sizin mutluluğunuz boşver takılma insanların dediklkerine sende sevgilini güzel gözüktür istersen dediklerini ypar bence ona güzelce anlat bakımlı ol de saçlarını uzat çocuk seni dinler bence
10 Yorumlaşimdi şöyle bişi var kadın ya da erkek yanına yakışacak herşey para değil şöyle de bir gerçek var para varsa zaten estetik felan yaptırılabilir
tutarsın modifiye ettirirsin bu seferde gözü dışarda olur zaten tipim yerinde olayına girer seni beğenmez olur
tercih senin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi umursama. Çirkinliğini bir gün konuşurlar, huyunu suyunu yıllarca.
Güzel ama huyu suyu beş para etmez, güzelliğine aldandı evlendi derlerdi aksi olsaydı.
Evine girip kapını kapattığında, ne çirkinlik ne güzellik ne iş ne güç hiçbir şey dışarıyı ilgilendirmeyecek. Yakışıklı olup güya seviyorum dediği kadının orasını burasını beğenmeyen birine mi denk gelmek isterdin? ya da sana onun çirkin olduğunu söyleyenler böyle mi isterdi? Emin ol isterlerdi.
Güzellik geçici, yoluna bak. Önemli olan senin ne düşündüğün.00 YorumlaÇok seven insan..
Asla ve asla kimsenin dediklerini düşünmez ve umursamaz.
En yakın arkadaşların olsa da dahil..
Madem memnunsun o halde niye düşünüyorsun ki?
Yüzük de takmıssınız.. Sen seviyorsan sorun olmamalı?
Haksızsam söyle bacım?20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSize muhasebeci parcasi diyen s. laga aldiris etmeyin derim. Boyle densiz haddini bilmez insan cok. Sevdiginiz insana gelince, milletin ne dedigi bir kulaginizdan girsin oburunden ciksin. Millet icin yasamiyoruz sonucta. Millet kendine bakmadan, ustune vazife olmayan islere karismayi cok sever. Kiskandigindan bile boyle soyleyenler vardir emin olun. Sonucta avukat bir sevgiliniz var. Siz birbirinizi sevdikten sonra milleti bosverin. Bende birini cok seviyorum. Bankada mudur kendisi. Su an evlenmeye karar versem millet bir suru sacma laf edecek biliyorum. Hatta cok kiskananlar da olacak, ama ben sevdikten sonra milletin cani cehenneme...
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli demişsin ama sen çok güzelsin ben çirkin kalıyorum demişse bir kere iki geçerli sebep vardır sen ne düşünüyorsun bilmek istedi ikincisi de o da öyle düşünüyor. Yapısal bir bozukluk mu var ne bileyim çenesi mi asimetrik yoksa bakımsız mı nasıl bir çirkinlikten bahsediyoruz. Çünkü bakımsız insan çirkin olabilir ancak. Söylediğin kafayı biliyorum ben onun zekasını seviyorum vs. senden alakasız özgüveni düşük biriyle olmayacağıma yemin ettim 3 yılım çöp oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılDişleri biraz çarpık kemerli vs. Bunlar onun söylediği kusurlar. Ben hiçbir şey ona evet öylesin bilmem ne demedim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş önemli değil o da seni meslekten mi vursun
sen onu seviyorsan arkadaşların bunu söylerken belki onun arkadaşları da sen avukatsın kendine gel deyip seni yakıştırmıyorlar yanına
Neyse diyeceğim o ki bence arkadaşlarını sert bir dille uyar ve ilişkine bak boşver10 Yorumla
+1 yılValla insanların ağzı torba değil, büzülmez. Bu konuyu bırakır, yarın birgün başka bir konuda vır vır ederler. Dış güzellik gelip geçici birşey, dış güzelliğe önem verip diğer güzelliklerden mahrum kalmamak gerek. Sen zaten seviyormuşsun, yüzüğü de takmışsınız. Hı evet öyle, a aynen, doğrudur diyip geçiştirmek lazım. Baktın iyice canını sıkıyorlar çok kesin bir dille belirt yani bu konu hakkında konuşmanızı istemiyorum diye.
10 YorumlaInsanlarin agzi hic bir zaman bos durmaz ya meslegine ya tipine ya aldigi maasa takar insanlar boyle bos seyleri kafana takmaya degmez sen seviyormusun yakistiriyormusun yanina bitti geriye kalana bok yemekten baska birsey dusmez dogru yoldasin birsey diyenlere sizemi dustu tasasi bakin isinize gibi sert ifadelerle gidersen emin ol daha yapamicaklar bu arada kendinde sacma dusuncelere girme mutluysan devam sevmiyorsan birak gitsin kisacik hayatta yormasin kimse kimseyi
10 Yorumla
+1 yılSen ona gönlünü verdiysen, güzel yanlarını bir tek sen görebilmişsin demek ki. Elaleme gelince, sanki onlar evlenecek adamla :D Bırak Allah'ını seversen, kim ne derse desin. Senin onu beğenmişsin, o da seni. Elaleme ne düşer bu durumda :) Mutluluklar her daim sizinle olsun dileğim.
10 Yorumla
+1 yılisin olayi ne biliyormusun. sana elestri yapanlara net cevap vermiyorsun. siz kimsinizki nisanlima bk atiyorsunuz desen bunlarla ugrasmazsin. net olmalisin. senin bu hak veren tavrin milleti daha cok cesaretlendiriyor. ayrica birsey daha diyim adam. iyi bir meslek sahibi ve seni kiskaniyorlar. burun kivirmalarinin nedeni bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Sen onlara aldırış etme muhasebe işi dünyanın en zor işlerinden birisidir
ve seviyorsan başkaları onun ile yaşamicak sen yaşicaksın fazla düsünmeye gerek yok güzellik geçer sen çirkinlesir o yakısıklı olur dert etme her yorumu herkeside okuma bosver00 Yorumla
+1 yılBenim de 3 yıllık bir ilişkim var, ailem arkadaşlarım herkez karşı. O lise terk iken ben üniversite mezunu olacağım. Benden 4 cm kısa. Sadece bakımlı ama kültür eğitim olarak benim gerimde. Ailem ilk istemedi bile. Ben onu sevdiğim için hep güzel yönlerini gördüm. Eğer sende seviliyorsan hep güzel yönlerini görmeye çalış.
00 YorumlaNisanlin galiba sadece sizinle evlenmiyor akrabalar ve arkadaslarda dahil bu evliliğe 🙄 madem seviyorsun onlarin dediklri de umrunda olmayacak olacaksa her denilene kulak asacaksan hep mutsuz olursun bu şekilde de mutsuz bir evliliğin olur belkide cok takıntı haline gelip çocuğu istemeyeceksin sen bencs kalbiniin sesini dinle mantığınla düşün ve yüreğinle ne hissettiğini bul sonra devsm et ilerisi olmazsa yol yakinken ayrıl hakkinda hayırlısı olsun kuzu
00 YorumlaKarekteri sağlam özgüvenli birini bulmuşsun ve de sevmişsin daha ne istiyorsun bence kimsenin ne dediğini bu kadar kafaya takmamalısın. Senin ve nişanlın hakkında belki de zerre fikri ve saygısı olmayan kişiler için bence hem kendine hem de nişanlına haksızlık ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılBöyle yorumlar yapan insanları ailenizi tenzih ederim ama kınıyorum. Nasıl başkasının hayatına burnunu sokuyor insanlar şaşıyorum. Yahu her şey dış görünüş mü? Açıkça söylüyorsunuz adam zeki ve çalışkan diye bunlar günümüzde asla bulunmayan, bulunamayan şeyler. Anca protein tozuyla kas yapan erkekler mi revaçta olmak zorunda? Kusura bakmayın ama sırf güzelliğe bir ömür katlanılmaz. İki kelime sohbet edemediğim, bana bir şeyler katamayan adamı ben ne yapayım?
00 YorumlaZannediyorum ki dışarıdaki insanların lafına çok bakanlardansın. Ben yerinde olsam olumsuz yorum yapan kişileri hayatımdan olabildiğince uzaklaştırır sevdiğim insana daha çok değer verirdim yok hayır yapamam diyorsan çocuğu kendinden kurtar yoluna baksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Yapacağın şey çok basit, ailen de dahil olmak üzere nişanlını kim istemiyorsa onlara mesafe koyacaksın.
Seni kabul ediyorlarsa nişanlınla kabul edecekler, etmiyorlarsa ailen dahi olsa mesafe koy araya, herkes haddini bilsin.
Bu senin hayatın, diğer insanlara ne oluyor ki?00 Yorumla
+1 yılAslinda o seni bulduğu için şanslı görülürken sen onu bulduğun için şanssız biriymişsin gibi algı yapmaya çalışmışlar. Sen onu o seni sevdigi sürece sorun yok. Birbirinizden aşağı kalır yönler olabilir tip statü eğitim gibi. Ama sizde karsilikli olarak bunlar birbirini dengeliyor. Sen daha iyi bir görünüme sahipsen o da daha zeki ve eğitimli.
00 Yorumla
+1 yılToplumun genel algısına göre davranmayı bırakın sadece. Güzellik göreceli, insanlara sorduğunda 185 boyu olsun yüzü güzel olsun maaşı 30k olsun diye kriterler koyuyorlar ama bunlar sadece ve sadece saçmalık. Zaten ikili ilişkilere dışarıdan müdahale eden kim varsa aptalın önde gidenidir. Seviyorsan takma kimseyi, zaten bunları aklı başında biri söylemez. En iyisini yapmışsın zaten, böyle devam et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkrabaların veya çevren eğer seni onu sevdiğin için kabul etmiyorsa veya elestiriyorsa ama ailen de çocuğu kabul ettiyse ki bence bunda bir sorun yok. Eğer sen halâ çocuğun tipinden biraz endise duyuyorsan çocuğun zamanını boşa harcama.
Ve unutma ki akraba akreptir. Seni en kötü yerinden vuracak olanda dostundur.
Iyi düşünelim iyi olsun.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenme güzelliğine bir sivilce, güvenme malına bir kıvılcım yeter!
Atalarımız ne güzel söylemişler değil mi?
Bak kardeşim. Sana söyleyeceğim tek bişey var.
Sana saygısına, Kalbine, çalışkanlığına, sana olan bağlılığına dikkat et.
Eğer bunlarda sorun yoksa kimseyi dinleme. Çevredekilerin seni zehirlemesine izin verme!
Sürekli bunu duyduğun için bilinçaltına yerleşmiş. Lâkin karşında sana bağlı olan insana haksızlıktan başka bişey yapmazsın böylece.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu tepkiler ne zaman son bulur biliyor musun sen o kisi ile ayni evde yasamaya basladiktan sonra (yani evlendikten sonra)
Sana tavsiyem dis etkenleri önemseme karari sen vereceksin onlar degil benim yengem 5 yillik univ mezunu abim ise lise aileler hepnsorun yapti ama önemli olan onlarjn anlasmasiydi suanda ise mutlu giden bir evlilikleri var 🙏 o yuzden dis etkenler hic bir zaman susmaz10 Yorumla
+1 yılBence tepki gösterenlerle ilişkini bir daha gözden geçir. Seni sevenler dış görüşünün hiç önemli olmadığını söylerler. Kalbiniz birbiriniz için atıyorsa sana göre ondan güzeli yoktur. Zekası ve karakterini sen görmüşsün zaten. Bana göre iç güzellik, iyi ahlak ve sonsuz sevgi. Böyle birisiyle bir ömür yetmez. Varsa ikinci ömrümde de karşılaşmak isterim.
20 YorumlaEğer sen sevdiysen kimseye bk yemek düşmez, insnaların eline küçük bir koz geçsin, gör ba nasıl eleştirmeye başlıyorlar. Tamam fiziki görüm olarak senden çirkin olabilir, ama görünüm geçidir yaşlanınca sen de öyle olacaksın o adamı eleştirenler de. Ama karakteri duruşu yaşlasa bile değişmez bunu kimse hesaba katmıyor, önemli olan kalbi sevebilmek sen eleştirilere kulak asma onlara da başarılı olduğu için artık kıskançlık krizine girmemelerini tavsiye et bence
00 YorumlaAşkım tipe yorum yapan insanlar ve insanları tipe göre değerlendirenler genelde g*rizekalı oluyor bu şaşmaz, üzül onlar için ve mutluluğununun tadını çıkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ne dememizi bekliyorsun? Arkadaşlarının öyle konuşmasına izin verme desem zaten onu savunuyormuşsun. Önemli olan onların düşüncesi değil senin ne düşündüğün ne hissettiğin e bunu sen de biliyorsun yazmışsın zaten. Ne yapalım yani? Ya devam et artık bu söylenenleri sineye çek ya da ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılNişanlında, sende eğitimli, kültürlü insanlarsınız. Bu eleştiriler canınızı sıkabilir, haklısınız. Kendinizden eminseniz evlenin. Evliliği biraz erteleyin bence
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarının senin nişanlın hakkında ne düşündüğünün önemi yok. Önemli olan sen onu seviyor musun? Hem zekasından ve karakterinden etkilenmişsin daha ne? Bu dönemde karakteri düzgün birini bulmak cidden zor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazısının kası yoktur belki... ama sana kaslı, uzun boylu, uzun dickli, güzel saç ve gözlü bir adamdan çok daha mutlu edebilir... Görünüş ilişkinin ilk 3-6 ayı arasında sonrası karakter geliyor. Dediğim cinsten bir erkeğin hem talibi çok olur hem talepi sonuç olarak denk düşünmeyip sonra başın bile ağrıyabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmann takman bile hata!! Arkadaşların takilmak için soyluyorlardir öyle. Ne güzel yüzük te takmissiniz. Allah ayirmasin, hayirli olsun. Bana birileri oyle bir şey söylese sevdiğim adam hakkında derim ki mecnu' nun leyla icin söylediği gibi " Siz bide ona benim gozumden bakinn" 🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanlar hep konuşur sen onlara bakma, böyle bir zamanda karakterli bir insan bulmuşsun daha ne istiyorsun.
Yakışıklılar hayatımıza girdi de ne oldu sanki, bu hayatı yaşayacak olan sensin.
Doğum yapnca bir kaç yıl sonra seninde bu güzelliğin bu kadar diri kalmayacak, gerçekten eminsen gözün kapalı sonuna kadar gitmelisin..00 Yorumla
+1 yılHiç kimse beğenmesine ve yorum yapmasına gerek yok. Senin onu beğenmen, karakterini sevmen yeterli. Istedikleri gibi konuşsunlar umursama.
Benim sevdiğim adam bana hoş gelmişse elaleme ne derler.🥳10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Bu adam senin üstündeki elbisemi sanki onlara ne ve onları görüşü seni niye ilgilendiriyor takildigin bir nokta var yoksa embesillerin söylediklerini duymazdan gelirdin ayrıca onca eleştiriye ya da hakarete rağmen savunmamissin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. He He sen çok güzelsin çocuk çok çirkin. Kendinizi övmek için soru başlığı açmanıza gerek yok ki. Kendin her cümlenin 10 kelimesinde çocuğa laf söylemişsin. Çirkin de çirkin çirkin de çirkin..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Öncelikle tevazu iyidir sonrada ya susarsin kabul edersin ya da alternatifine bakarsın 10 yil evlilikten sonra seninde durumun çok iç açıcı olmayacak muhtemelen bunu unutma
21 Yorumla- +1 yıl
ne alaka
+1 yılÇok şanslısın bence çevreni umursama. Dış görünüşe önemseme kendi düşüncelerini önemse fikir al ama mantıklı bulduğunu uygula, karakteri iyi ve zeki bir erkek kaçırma kesinlikle 😊 çok nadir bulunan erkek tipi kaybetmemelisin
00 YorumlaTip falan bunlar hep gelip geçici. Kimse bir ortama girdiği zaman aa bu çok çirkinmiş ben bununla sohbet etmeyeyim demiyor. İnsan zekasıyla, oturuşu ve kalkışıyla sevilir, saygı görür. Sen zaten bunu kafaya takmıyormuşsun. Kime ne
00 Yorumla
+1 yılArkadaslarin ya da ailen sevgilinin dis goruntusunu begenmek zorunda mi ya da begense ne begenmese ne? Kisiligiyle alakali uyarsalar seni anlarimda dis goruntusunden kime ne onu anlamiyorum begense ne yapacak adamimi ayartacak.
00 Yorumla“Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık. Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin.” der Victor Hugo. Sen seviyorsan ve onun o kişiliğiyle bir ömür geçirebileceğine inanıyorsan dış görünüşünü umursama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok haklısın yanını yakışmıyorsa ayrıl. sana bunu söyleyen kimselerle nişanlar. hem bir taneden fazla nişanlın olur. ne diyelim biz sana bacım. ayrılmaya meyillisinde suçu bize mi atamaya çalışıyorsun anlamadım ki
14 Yorumla
Soran+1 yılBen bana baskı yapan insanlara karşı nasıl bir tepki vermeliyim diye sormak istedim siz olayı yanlış anlamışsınız
Cevap sahibi+1 yılbence sana bunu diyenlere siz de yakışmıyorsunz de. onlarda eksik bul başka türlü seni anlamazlar
Soran+1 yılBenim gözümden göremiyorlar işte onu
Cevap sahibi+1 yılonu anladım sen de bunu diyenlerin ilişkileri eleştir anlasınlar..
+1 yılKimsenin lafina bakma diş görünüş geçicidir
Bu yuzden asla dis görünüşe bakmam ben dinine yani ( namaz ve ibadetine bakarim )
Sen sevmişsin gerisini bosver boylu poslu guzel
Ee yüzü cirkin yüz senj vazgecirecek kadar mi kötü
Sana o güzelli ALLAH verdi onada ALLAH verdi
ALLAH verdi gibi almasinida bilir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılTemel'in karısı Fadime'ye güzel mi yoksa aptal olmak mı isterdin diye sormuşlar. Aptal olmak demiş. Niye demişler. Güzellik geçicidir demiş :D
11 Yorumla
Soran+1 yılJskföwlföwöd
Dış görünüş gelip geçici bişy oluyor zamanla karakterine aşık olmuşsun bu çok güzel bişy insanlara bakarsan dinlersen yanarsın çünkü herkes bişy söyler kimi iyi der kimi kötü önemli olan sensin senin ne hissettiğindir seviyorsan onunlayken mutluysan kimin ne dediğini önemseme bu zamanda iyi karakterli insan bulmak çok zor bulduysan sıkıca sarıl bırakma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan eğer gerçekten kimseyi dinlemezsin. Ayrıca gönül severse kusurmu ararmış sevdiğinde
Onlar senin gibi sevmedikleri için onlara guzel gelmiyo sevdin13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee sende düşün iyisini bul😂😂
- +1 yıl
Ben düşündüğümü yazdım zati hıh 😅
+1 yılSen o adamı hiç sevmiyorsun. Sevsen öyle gelmezdi, bu dolduruşlara da kulak asmazdın. Yarın birgün evlenirsen sıkılırsın
20 YorumlaAileler damat ve gelin adaylarından kendi çocuklarının goremeyebilecegi kusurlari söyleyip uyarıda bulunabilir... karakter kültür farklılıkları vs vs vs... fizik sadece evlenecek kisiyi ilgilendirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılKimin ne dediğine takılma onunla bir ömür sen yaşayacaksın onlar değil. Ayrıca heeşey tip değil sana değer vermedikten sonra dünya yakışıklısı olsa ne olur
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi seviyorsaniz kimseye laf dusmez.. karakteri onemli avukat vs olmasi degil. Meslekler onemli degil sonucta bi sekilde isiniz gucunuz var insanlar sadece konusur bosver
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat