Ünlü bir sarkıcıya aşık oldum hem de 6 yıldır. Aramızda sadece 6 yaş var. Hayranlık, beğenme falan değil bu biliyorum çünkü öyle olsa sadece onunla ilgilenirim sadece şarkılarını dinlerim ama öyle değil ben çevresindeki herkesten çok kıskanıyorum onu. Kliplerini izlerken kıskançlıktan deliriyorum o kızları gördükçe. Ona yakın olabilmek için her şeyi yaptım hiç hayalim olmamasına rağmen modelliğe başladım modellik yapıyorum. Ne bileyim işte belki şans yüzüme gülerde bir gün ben de olurum klibinde diye. Belki... Sonra tiyatro dersleri alıyorum oyunculuk gibi bir niyetim var ama bunların hiçbirini isteyerek heveslenerek ya da herkes beni tanısın bilsin ne bileyim hayran olsun diye yapmıyorum tek istediğim ona yakın olabilmek ve bunun için ne yapmam gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum. Ünlü olmak değil niyetim. Onunla olayım da isterse babam bile tanımasın beni o derece yani !! Ayrıca onun ünlü olup olmaması da umurumda değil. Ünlü, zengin ya da popüler diye hissetmiyorum bunları sadece onunla olmak istiyorum. Bir gün tv de onunla ilişkisi var bununla görüldü gibi şeyler duyacağım diye aklım çıkıyor. Öyle magazinde falan görünmeyen böyle şeyleri sevmeyen biri zaten sevgilim olsa da olmasa da söylemem özel hayatımı hiç bir zaman anlatmayacağım diyor ama elbet birileri giriyordur hayatına bunu düşünmek bile çileden çıkartıyor beni. Salak gibi onun şarkılarını dinleyip onun için ağlıyorum. Şimdi de ona hediye göndermeye niyetlendim hem de sık sık böylece benim adımı da sık sık duyacak varlığımdan haberdar olacak. Yani beni bilmesi için ne yapmam gerekiyorsa yapacağım. Facede sürekli çalıştığı görüntü yönetmeniyle konuştum benden numaramı istedi seni tanımak istiyorum, görüşelim gibi şeyler söyledi. Acaba? diye geçirdim aklımdan ama kullanmak olurdu bu ama bu umrumda değil ben işler daha çok sarpa sarar diye vermedim numaramı bir daha da konuşmadım. N'olur saçmalıyorsun geçer hayranlık gibi şeyler söylemeyin fikirleriniz benim için önemli. Lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım bu kişinin kim olduğunu söylesem daha iyi olacak :)) " Selim Gülgören " Bir çoğunuzun o kim ki? diyeceğine eminim ve aksine bu duruma seviniyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer